Web Analytics Made Easy - Statcounter

شایسته شمی‌پور سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان مسجدسلیمان عصر امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در مسجدسلیمان، اظهار کرد: با توجه به وضعیت حاد کووید۱۹ در مسجدسلیمان از همشهریان تقاضا داریم برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا در خانه های خود بمانند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان با بیان اینکه الگوی انتقال کرونا خانوادگی شده است، افزود: یکی از دلایل اصلی شیوع کرونا در این شهرستان برگزاری مراسمات عزا و حضور در قبرستان‌ها است که متاسفانه مردم متوجه وخامت اوضاع نشده‌اند،‌ شرایط به نوعی است که در حال حاضر یک جوان ۲۸ ساله در وضعیت حاد بیماری و در بیمارستان بستری است همچنین سایر اعضای خانواده نیز به دلیل رفت‌وآمدهای خانوادگی مبتلا به ویروس شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمی‌پور گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی مسجدسلیمان و تعطیلی مدارس احتمال مسافرت به این شهرستان بسیار بالاست که باید در این رابطه چاره اندیشی شود، همچنین تمامی ادارات خصوصا ادارات پر تردد و بانک‌ها باید به صورت روزانه ضدعفونی و مدیران ادارات از حضور ارباب رجوع بدون ماسک با جدیت جلوگیری کنند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان عنوان کرد: در حال حاضر ۴۶ بیمار از سه شهر مسجدسلیمان، اندیکا و لالی در بیمارستان ۲۲ بهمن بستری هستند و کادر بهداشت و درمان بسیار خسته شده است.

وی بر لزوم اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی از سوی اصناف و مغازه‌ها تاکید و تصریح کرد: در این رابطه نیز یک تیم با همکاری اداره صمت، اتاق بازرگانی، اماکن،نیروی انتظامی و با محوریت بازرسی فرمانداری تشکیل شده و به صورت مرتب از مغازه‌ها بازدید به عمل می‌آورند و چنانچه واحد صنفی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکند بلافاصله آن واحد پلمب می‌شود.

شمی‌پور گفت: حجم کار در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی بسیار بالاست. از همشهریان عزیز خواهش می‌کنم در منزل بمانند و تنها در مواقع ضروری با رعایت تمام نکات ایمنی و بهداشتی از منزل خارج شوند.

وی بیان کرد: در زمان خروج از منزل بهتر است تا حد امکان از وسیله نقلیه شخصی استفاده شود همچنین با رعایت دیگر موازین بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، عدم مراجعه به مراکز پر ازدحام و شلوغ و شست‌وشوی مرتب دست‌‌ها با صابون به مدت بیش از ۲۰ ثانیه باید با کرونا مقابله کرد.

شایسته شمی‌پورخطر ابتلاء به ویروس کووید ۱۹ را در کمین همه افراد، حتی کسانی که تاکنون به کرونا مبتلا شده‌اند و ابتلای آن‌ها ثابت شده است، یکسان برشمرد و افزود: تمام مردم باید پروتکل‌های بهداشتی را به صورت کامل رعایت کنند، چرا که ممکن است آلودگی و ابتلای به ویروس کووید ۱۹ و آنفلوانزا همزمان با هم اتفاق بیفتد و به قولی این دو بیماری روی هم سوار شوند که کار درمان را بسیار سخت‌تر خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: درمان بهداشت ویروس کرونا بیمارستان بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۷۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش بیش از ۱۱ هزار بیمار در بیمارستان قلب الزهرا (س) در شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس ،دکتر حجت الله روستا گفت: از مجموع یازده هزار و ۲۰۶ خدمت ارائه شده به بیماران در این مرکز درمانی، هفت هزار و ۳۱۶ خدمت مربوط به بیماران سرپایی و سه هزار و ۸۹۰ خدمت نیز مربوط به بیماران بستری بوده است.

او تعداد مراجعه کنندگان بخش اتفاقات بزرگسال در این بازه زمانی را هزار و ۵۳۲ بیمار و اتفاقات اطفال را ۶۳۱ بیمار عنوان کرد و افزود: همچنین ۱۲۶ بیمار به دلیل نیاز به خدمات درمانی تکمیلی، بستری شدند.

رئیس بیمارستان قلب الزهرا (س)، تعداد عمل جراحی قلب باز انجام شده در این بیمارستان را در این بازه زمانی، ۶ مورد و تعداد آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی انجام شده را ۱۱۲ مورد اعلام کرد.

به گفته دکتر روستا، بیمارستان قلب الزهرا (س)، یک بیمارستان عمومی، تخصصی و فوق تخصصی اســت که به صورت میانگین ماهانه حدود ۸۰ هزار خدمت به بیماران سرپایی و ۳۰ هزار خدمت به بیماران بستری ارائه می‌دهد.

او اظهار کرد: بیمارستان قلب الزهرا (س) هم اکنون دارای ۲۳۸ تخت، ۱۰ بخش بستری و ۱۳ واحد پاراکلینیک بوده و ۶۱ پزشک متخصص و فوق تخصص درمانی و هیات علمی، ۴۳ پزشک عمومی و دیگر اعضای کادر درمان و اداری، در این بیمارستان به ارائه خدمت می‌پردازند.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت هنرمند پرسولیسی که در بیمارستان بستری شد
  • وزیر بهداشت خبر داد: کاهش ماموریت‌های اورژانس در نوروز امسال
  • مراجعه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار به بیمارستان‌ها در ایام نوروز + فیلم
  • ۱۱ هزار متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند
  • مراجعه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار به بیمارستان‌ها در ایام نروز
  • پذیرش بیش از ۱۱ هزار بیمار در بیمارستان قلب الزهرا (س) در شیراز
  • پذیرش بیش از ۱۱ هزار بیمار در بیمارستان قلب الزهرا (س)
  • لزوم رعایت تعرفه‌های پزشکی کردستان در انجام اعمال جراحی
  • دادستانی به ماجرای همراهان بیمار بستری در مراکز درمانی ورود کرد
  • نامه معاون دادستان کل به وزیر بهداشت برای تعیین تکلیف وضعیت همراهان بیمار بستری در مراکز درمانی