Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- "سارا لانگ وِل" از مقام‌های حزب جمهوریخواه آمریکا در مقاله‌ای برای "پایگاه خبری آتلانتیک" به ذکر دلایلِ ادامه حمایت برخی طرفداران ترامپ از وی پرداخته و به طور کلی از موقعیت نه چندان مطلوب او در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا اشاره می‌کند. وی در این رابطه می‌گوید:

«بر اساس آخرین نظرسنجی‌های انتخاباتی در آمریکا، دونالد ترامپ رئیس جمهور کنونی آمریکا، حدودا ۱۰ درصد از نظر اقبال عمومی و محبوبیت در میان آمریکایی ها، از موقعیت ضعیف تری در قیاس با جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینطور به نظر می‌رسد که ترامپ در حال شکست خوردن از جو بایدن معاون اسبق ریاست جمهوری آمریکا در دوره باراک اوباما است. این مساله، در دلِ خود، حاکی از رخ دادنِ یک اتفاق شگفت انگیز و تاریخی نیز است: در فضای سیاسی چند قطبی ایالات آمریکا در برهه کنونی، بسیاری از رای دهندگان آمریکایی نظر خود را مورد ترامپ تغییر داده اند».

به گزارش فرارو، نکته شگفت انگیز دیگر این است که: اکثریت افرادی که در سال ۲۰۱۶ به نفع ترامپ رای داده اند، در شرایط فعلی، علی رغم مدیریت بد ترامپ در بحث شیوع ویروس کرونا در آمریکا، بحران اقتصادی فراگیر در این کشور، بحران تنش‌های نژادی اخیر در آمریکا، و ضعف‌های فاحش ترامپ در مناظره با جو بایدن، قصد دارند تا بار دیگر به ترامپ رای دهند و وی را برای بار دوم رئیس جمهور آمریکا کنند.

در این نقطه باید این سوال را مطرح کرد: چه عامل یا عواملی، یک رای دهنده آمریکایی را که در سال ۲۰۱۶ به نفع ترامپ رای داده قانع خواهد ساخت تا در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰، به نفع جو بایدن رای دهد؟ از طرفی، باید این سوال را مطرح ساخت که چه عواملی موجب می‌شوند تا یک رای دهنده آمریکایی که افتضاحات ریاست جمهوری ترامپ را درک کرده، بار دیگر در صدد باشد تا به وی رای دهد و او را رئیس جمهور آمریکا کند؟

در ساده‌ترین حالت باید گفت آن‌هایی که دست از حمایت ترامپ بر داشته و می‌دارند، اینکار را به این دلیل انجام می‌دهند، زیرا اصلی‌ترین مقصرِ شرایط بحرانی کنونی در آمریکا را رئیس جمهور این کشور یعنی دونالد ترامپ می‌دانند. آن‌هایی که همچنان به طرفداری از ترامپ ادامه می‌دهند، علی رغم نارضایتی‌های شخصی که نسبت به وی ابراز می‌کنند، عمیقا تحت تاثیر تمسخر و تحقیر‌هایی هستند که مخالفان ترامپ علیه او و آن‌ها ابراز می‌کنند.

از سال ۲۰۱۸، من حدودا ۵۰ گروه آماری را که پیشتر به ترامپ رای داده اند و اکنون معتقدند که ترامپ عملکرد به شدت بد و یا تا حدودی بد داشته را مطالعه کرده ام تا بفهمم استراتژی مطلوب انتخاباتی برای حزب متبوع من (حزب جمهوریخواه) چیست؟ در سال ۲۰۲۰، من به طور خاص بر زنان سفیدپوست در ایالت‌های کلیدی آمریکا تمرکز کردم. همان‌هایی که کمترین نمره در بحث عملکرد را به دونالد ترامپ داده اند.

این زنان به طور کلی از ترامپ متنفرند. زمانیکه من از آن‌ها پرسیدم که چرا معتقدند که دونالد ترامپ عملکرد بدی دارد، آن‌ها به ندرت حاضر بودند دیدگاه خود را تغییر دهند. آن‌ها می‌گفتند، زیرا وی خودشیفته، قلدور، نژاد پرست، غیرحرفه‌ای و شرم آور است. آن‌ها از هرج و مرج، توئیت‌های مسخره، تندروی، و نفاق افکنی‌های وی در جامعه آمریکا خسته شده اند. آن‌ها اکنون بر این باورند که ترامپ در جریان کارزار انتخاباتی خود در سال ۲۰۱۶، فقط و فقط نمایش بازی کرده و آن‌ها را فریب داده است.

هرکسی که مطالعات و یافته‌های من را در مورد این دسته از زنان مشاهده کند، اینگونه تصور خواهد کرد که تقریبا هیچ کدام از آن‌ها بار دیگر به ترامپ رای نخواهند داد. با این حال، وقتی من از آن‌ها پرسیدم که به چه کسی در انتخابات ماه نوامبر سال جاری میلادی رای خواهند داد؟ نتیجه تا حدی عجیب به نظر می‌رسید. برخی گفتند به ترامپ رای می‌دهند و برخی دیگر نیز از تمایل خود به جو بایدن خبر دادند. شمار زیادی نیز هنوز در مورد اینکه باید بار دیگر به ترامپ رای دهند یا خیر، مردد بودند.

برخی از زنان مذکور که گفته اند به بایدن رای می‌دهند، به طور خاص اعلام کرده اند که از رای دادن خود در سال ۲۰۱۶ به نفع دونالد ترامپ بلافاصله پشیمان شده اند. حتی یکی از آن‌ها به من گفت که حاضر است به یک سگ رای دهد، اما به دونالد‌ترامپ رایی ندهد. برخی زنان به طور خاص تاکید کردند که اگر شناخت کنونی را از ترامپ داشتند، محال بود در سال ۲۰۱۶ به وی رای دهند و قطعا در آن سال، به رقیب ترامپ یعنی هیلاری کلینتون رای می‌دادند.

در جریان مطالعاتی که من انجام دادم، به این نکته رسیدم که گروه‌هایی از زنان که همچنان از ترامپ حمایت می‌کنند، اینکار را به این دلیل انجام نمی‌دهند که وی انسانی شایسته است. آن‌ها چنین کاری را انجام می‌دهند، زیرا از دموکرات و نظر کارشناسان و متخصصان امر بیزارند و دوست ندارند شاهد تحقیر‌ها و انتقادات آن‌ها از خود باشند. در واقع، آن‌ها گرفتار نوعی لجاجت شده اند.

با این همه، پاندمی ویروس کرونا، تغییرات عظیم و شگرفی را در الگوی تغییر حمایت‌ها از ترامپ به سوی جو بایدن ایجاد کرده است. قبل از اپیدمی ویروس کرونا در آمریکا، وقتی از طرفداران ترامپ پرسیدم که اوضاع در آمریکا چگونه پیش می‌رود؟ آن‌ها عمدتا دو نوع جواب را به من می‌دادند. آن‌ها فکر می‌کردند که وضعیت اقتصادی آمریکا به مراتب بهتر شده و معتقد بودند که ترامپ به اندازه کافی به دلیل شکوفایی اقتصادی که آمریکا تجربه می‌کند، مورد تقدیر و ستایش قرار نگرفته است.

آن‌ها همچنین تاکید داشتند که حال و هوای آمریکا، تاریک و پر از انشقاق و تفرقه است. آن‌ها برای توصیف این وضعیت و آینده آمریکا، از لفظ "بشکه باروت" استفاده می‌کردند و معتقد بودند که آمریکا در آستانه یک "انفجار بزرگ" است. آن‌ها بر این باور بودند که رفتار‌ها و اقدامات بی ملاحظه و غیرمحتاطانه رئیس جمهور ترامپ، تبعات بسیار وخیمی را برای این کشور به بار خواهد آورد.

در ارزیابی‌هایی که من در شش ماه گذشته در مورد گروه‌های مورد مطالعه خود انجام داده ام، اغلب شرکت کنندگان، هیچ نیازی ندیده اند که حسی دوگانه و یا پاسخ‌هایی دوگانه را در مورد ترامپ و وضعیت وی در آستانه انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا به من نشان دهند. متداول‌ترین پاسخ این بوده که ترامپ باید عمیقا در نمایش‌های مسخره خود تجدید نظر کند. درد‌های عمیق شخصی، در نوع پاسخ زنانِ مذکور کاملا موثر بوده است. آن‌ها گفته اند که عمیقا به دلیل حمایت از ترامپ، آزار و آسیب دیده اند. برخی از آن‌ها تاکید کرده اند نملایش‌های ترامپ مبنی بر عدم استفاده از ماسک و اظهارنظر‌های نژاد‌پرستانه وی، کاملا بر زندگی آن‌ها تاثیر منفی گذاشته است. برخی به اعتراضات ضدنژاد‌پرستی در آمریکا در پی قتل جرج فلوید اشاره کرده اند و موضع ترامپ در اینباره و سرکوب معترضان را عمیقا زیر سوال برده اند.

در مواقعی، من در جریان مطالعاتم از شرکت کنندگان درخواست می‌کردم که اگر نظرشان تغییر کرده به من اطلاع دهند. در نوامبر ۲۰۱۹، یک زن از پنسیلوانیا به من گفت که من ترجیح می‌دهم بار دیگر به ترامپ رای دهم. زیرا کنار آمدن با فاجعه‌ای نظیر ترامپ که همه او را می‌شناسیم بهتر از رویارو شدن با فاجعه‌ای است که همگان هیچ شناختی از او نداریم. در ماه آگوست، این زن گفت که به جو بایدن رای خواهد داد، زیرا ترامپ در ماجرای مرگ جرج فلوید، عمیقا کشور را به انشقاق و جدایی انداخته است. در ماه آپریل، یک زن از ویسکانسین گفت که به دموکرات‌ها رای نخواهد داد، زیرا این حزب، بازتاب‌دهنده ارزش‌های مطلوب وی نیست. با این حال در ماه آگوست گفت که نمی‌تواند برای یک دوره چهارساله دیگر به ترامپ رای دهد. وی تاکید کرده که اینکار را انجام نمی‌دهد، زیرا آینده پسر جوانش برای وی اهمیت دارد.

ترامپ برای تغییر نظر این افراد هیچ کاری انجام نداده است. پس از آنکه من به بررسی نظرات گروه‌های مطالعاتی خود پس از برگزاری نخستین مناظره ریاست جمهوری آمریکا پرداختم، حتی یک نفر هم که شهروند ایالت‌های کلیدی آمریکا باشد نگفت که قصد دارد به ترامپ رای دهند، برعکس، بیش از نیمی از آن‌ها گفتند که اکنون حتما یا به احتمال زیاد، به بایدن رای خواهند داد.

این مساله به خوبی نشان می‌دهد که چرا جو بایدن در نظرسنجی‌های انتخابات آمریکا، از دونالد ترامپ پیشی گرفته است. همین نارضایتی‌ها و مخالفت‌ها با ترامپ است که می‌تواند بایدن را در جریان انتخابات نوامبر ۲۰۲۰ به کرسی ریاست جمهوری آمریکا برساند.

* سارا لانگ وِل، وی از اعضای حزب جمهوریخواه و "مدیر اجرایی حاکمیت قانون" در چهارچوب این حزب است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ویروس کرونا دونالد ترامپ جو بایدن مناظره انتخاباتی انتخابات آمریکا بار دیگر به ترامپ رای سال ۲۰۱۶ دونالد ترامپ ریاست جمهوری رئیس جمهور بایدن رای جو بایدن رای دهند داده اند رای دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۷۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف

آفتاب‌‌نیوز :

محمدجواد ظریف، وزیر پیشین وزارت امور خارجه برای بررسی شرایط سیاست خارجی ایران در سال ۱۴۰۲ به گفتگو پرداخته است.

بخش‌های مهم این گفتگو را در ادامه می‌خوانید:

دنیا دیگر دنیای دوقطبی نیست، حتی موضوع قطبی بودن در جهان با چالش جدی رو به رو است؛ لذا باید این واقعیات را درک کرد. مهمترین عامل در نظام قطبی عامل وفاداریست و ما هنوز بر اساس این تصور به نظرم توهمی از روابط جهانی داریم و عمل می‌کنیم. بعد خیلی زود دلسرد می‌شویم که چرا روس‌ها یا چینی‌ها با ما اینگونه رفتار کردند؟ در صورتی که اگر درست تشخیص دهیم که امروز مبانی رفتار در روابط جهانی چگونه است حتماً نه چنین توقعاتی را خواهیم داشت، نه اقداماتی می‌کنیم که ایجاد چنین توقعاتی برای ما بکند. نه خودمان را فدا برای کسی می‌کنیم و نه توقع داریم که آن‌ها برای ما این کار را بکنند.

باید روابط سازنده با همه کشور‌ها داشته باشیم. معتقدم که بدون روابط سازنده نه با شرق می‌توانیم رابطه خوبی داشته باشیم نه با غرب. یعنی بدون اینکه با غرب رابطه داشته باشیم نمی‌توانیم با شرق رابطه داشته باشیم و برعکس هم همینطور است.

تا زمانی که ما با روسیه و چین رابطه نداریم، حتما غرب هم با ما رابطه فراگیر و همه جانبه نخواهد داشت. تا زمانی که در‌ها به روی غرب از سوی ایران بسته باشد، حتما روسیه و چین هم احساس می‌کنند که کنشگر این حوزه هستند و منافعشان را بر ما تحمیل می‌کنند بدون اینکه منافع ما را در نظر داشته باشند.

اگر قرار است جهان جنگ اقتصادی داشته باشد این جنگ باید بین چین و آمریکا باشد.

فرصت مذاکره با آقای ترامپ را ما از دست ندادیم. با همه احترامی که برای دوست و همکار عزیزم آقای احمدی قائل هستم، اعتقاد دارم که نیمی از قضیه را دیده‌اند. چرا که آقای ترامپ یک بخشی از معادله است و کل معادله نیست.

آقای ترامپ حداکثر می‌تواند یک توافق دو صفحه‌ای مثل آن که با کره شمالی امضا کرد را امضا کند. آقای ترامپ نه توانش را داشت و نه ساختار آمریکا اجازه می‌دهد، همانطور که در کره شمالی اجازه ندادند که ایشان وارد یک توافق محتوایی جدید شود.

با توافق دو صفحه‌ای هم هیچ مشکلی از کسی حل نمی‌شود، فقط یک فرصت عکس انداختن فراهم می‌شود که ممکن است برای کره شمالی فرصت خوبی بود؛ چون همیشه رهبران کره شمالی دوست داشتند که با روسای جمهور آمریکا دیده شوند. چون این فرصت را پیدا نمی‌کردند بعد از اینکه روسای جمهور از کاخ سفید خارج می‌شدند معمولاً آن‌ها را دعوت می‌کردند و با آن‌ها عکس یادگاری می‌انداختند؛ لذا این پیروزی برای آن‌ها بود و یک پیروزی هم برای آقای ترامپ بود که خاصیت نارسیستی‌اش را آبیاری کند؛ لذا این قسمت از فرمایش آقای احمدی کاملاً درست است که ترامپ علاقه داشت که این کار را انجام دهد؛ اما قسمت بعدی‌اش که همانطور که در اجلاس ویتنام آمریکا و کره شمالی دیدیم این افراد دیگر هستند که تصمیم می‌گیریم.

آقای ترامپ از بنده چند بار دعوت به مذاکره کرد، ولی ما که اجازه برای مذاکره نداشتیم. اما آقای بولتون در کتاب «اتاقی که در آن اتفاق افتاد» کاملاً تشریح می‌کند که هربار ایشان تا مرز استعفا پیش رفت برای اینکه مانع از مذاکره شود. خیلی هم با آب و تاب توضیح می‌دهد که در هر دو مورد استعفا نامه‌اش را نوشت و وقتی مذاکره صورت نگرفت خیالش راحت شد. اما همین نشان می‌دهد، اگر بنده با آقای ترامپ مذاکره کرده بودم یا آقای دکتر روحانی مذاکره بودند، نهایتاً همین بولتون بودند که باید این مذاکرات را به نتیجه می‌رساندند.

بعضی‌ها ایراد می‌گیرند که آقای بولتون و پومپئو از ابتدای سال ۹۷ وارد کاخ سفید شدند، یعنی از آوریل سال ۲۰۱۸، لذا می‌گویند چرا از دوران آقای تیلرسون استفاده نکردید. من با آقای تیلرسون در جلسه ۵+۱ دیدار داشتم، به هیچ وجه آقای تیلرسون در ظرفیت مذاکره نبود و اعتماد لازم را از سوی آقای ترامپ برای این که مذاکره کند، نداشت. کاملاً مشخص بود و دیدیم که ظرف تقریبا یک سال از دولت آقای ترامپ خارج شد.

من معتقدم که ما اگر تشخیص دهیم که تهدیدی که برای جمهوری اسلامی وجود دارد تهدید امنیتی‌سازی است، در زمین این تهدید بازی نمی‌کنیم؛ لذا می‌توانیم سیاست فعال‌تری را داشته باشیم. البته این به معنا نیست که دست از مخالفت با آمریکا بکشیم، مخالفت با سلطه و مخالفت با استکبار می‌تواند برای کشور یک زمینه قدرتی فراهم کند، با توجه به اینکه الان قدرت دیگر صرفاً قدرت نظامی، سیاسی و اقتصادی نیست. البته قدرت‌های دیگری هم هستند مثل قدرت الهام بخشی.

آن‌هایی که میگویند برجام ایراد داشت خب چرا آمریکا به برجام استناد نکرد، اگر برجام یک طرفه بود آمریکا به یک جمله برجام استناد می‌کرد و از آن خارج می‌شد. آن وقتی که استناد کردند ۱۳ کشور در شورای امنیت علیه‌شان بودند، لذا دوستان ما مقداری به واقعیت‌ها توجه کنند بهتر است.

منبع: اقتصادآنلاین

دیگر خبرها

  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجی
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است
  • وال‌استریت‌ژورنال: دولت بایدن ملتمسانه به‌دنبال منصرف‌کردن ایران از حمله به اسرائیل بود
  • دولت بایدن ملتمسانه به‌دنبال منصرف کردن ایران از حمله به اسرائیل بود | انتظار عذاب‌آور بایدن در مدت حمله ایران
  • جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف
  • ترامپ سخنرانی خود را به دلیل آب و هوای بسیار بد لغو کرد