Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، رضا ترکاشوند با اشاره به این که ماهانه ۸۰ هزار تن نیاز بازار کشور به تخم مرغ است افزود: در حال حاضر تولید تخم مرغ در کشور به ۹۰ هزار تن در ماه رسیده و این یعنی مازاد تولید ۱۰ هزار تنی که اگر به شکل مناسب هدایت نشود به تولید کنندگان آسیب می‌رساند، چرا که در حال حاضر عرضه از تقاضا بیشتر شده و این موضوع افت قیمت درب کارخانه نسبت به نرخ مصوب را موجب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پایین آمدن نرخ درب کارخانه تخم مرغ نسبت به نرخ مصوب، ادامه تولید را برای تولیدکنندگان بسیار سخت می‌کند و موجب آن می‌شود که گله‌های مولد حذف شوند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغ تخم گذار گفت: کشش بازار داخلی بیش از ۸۰ هزار تن در ماه نیست و تولیدکننده مجبور می‌شود میزان مازاد تولید را با قیمت ارزان‌تر عرضه کند و این یعنی زیان تولیدکننده که موجب حذف گله مولد که به معنی کمبود تخم مرغ در آینده و در نتیجه افزایش شدید قیمت این محصول است.

ترکاشوند افزود: راهکار اول این است که صادرات به صورت مدیریت شده انجام شود و این مازاد تولید بدون این که آسیبی به بازار داخلی بزند صادر شود تا هم ارزآوری داشته باشد و هم جلوی ضرر تولیدکننده گرفته شود.

وی گفت: البته صادرات باید به صورتی انجام شود که بازار داخلی دچار نوسان نشود و کمبودی بابت این محصول در بازار ایجاد نشود.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغ تخم گذار گفت: در حال حاضر تولیدکننده از یک سو با مشکل بازار و نهاده و هزینه‌های روزافزون تولید مواجه است و از سوی دیگر مازاد تولید موجبات افت قیمت محصول را به همراه داشته و باعث تولید دچار چالش تولید شود.

وی ادامه داد: در شش سال گذشته مدیریت صادرات در کشور انجام شد، به طوری که با در نظر گرفتن بازار داخلی و جلوگیری از نوسانات آن صادرات شکل گرفت و به این ترتیب هم از متضرر شدن مرغداران جلوگیری و هم آرامش بازار داخلی حفظ شد.

ترکاشوند گفت: صادرات بی رویه در شهریور ماه گذشته هم به دلیل مکاتبات دستگاه‌های متولی صادرات بود که باعث شد، صادرات رها شود و بازار تخم مرغ بهم ریزد که اگر این دخالت‌ها نبود و صادرات توسط تشکل‌ها صورت می‌پذیرفت این مشکلات هم به وجود نمی‌آمد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغ تخم گذار افزود: در حال حاضر با شکل‌گیری این مازاد تولید قیمت تخم مرغ در درب مرغداری ۱۰ درصد کمتر از نرخ مصوب ۱۲ هزار تومانی شده است و این یعنی ضرر تولیدکننده.

وی در پاسخ به این سوال که علی رغم این کاهش قیمت چرا همچنان در خرده فروشی‌ها تخم مرغ با قیمتی بالاتر از نرخ مصوب عرضه می‌شود افزود: قیمت مصوب را در میادین و فروشگاه‌های زنجیره‌ای که عرضه مستقیم تخم مرغ صورت می‌پذیرد می‌توان کنترل کرد وگرنه قیمت مصوب تخم مرغ با شرایط بازار همخوانی ندارد و بر همین اساس هزینه‌های تمام شده اجازه نمی‌دهند که نرخ مصوب در خرده فروشی‌ها رعایت شود.

ترکاشوند با اشاره به این که اگر صادرات را دولت مناسب نمی‌داند می‌توان راهکارهای دیگری نیز برای جلوگیری از ضرر تولیدکنندگان اعمال کرد، گفت: خرید تضمینی مازاد تولید یکی از این راهکارها است که اجازه پایین‌تر آمدن قیمت از میزان مصوب را نمی‌دهد.

وی ادامه داد: باید به گونه‌ای رفتار و قیمت به شکلی تعیین شود که تولیدکننده برای ادامه تولید انگیزه داشته باشد.

کد خبر 5055631

منبع: مهر

کلیدواژه: رضا ترکاشوند تخم مرغ بانک مرکزی ایران قیمت دلار ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت نفت شاخص کل بورس وزارت جهاد کشاورزی فولاد بازار سهام تولید نفت بازار سرمایه قیمت یورو عبدالناصر همتی وزارت نیرو مازاد تولید بازار داخلی حال حاضر تخم مرغ نرخ مصوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۸۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید افزایش قیمت بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار

به گزارش قدس آنلاین، اردیبهشت‌ماه سال گذشته بود که به‌دنبال درخواست شرکت‌های هواپیمایی برای افزایش قیمت بلیت و در حالی که این شرکت‌ها درخواست افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت را داشتند، با تصمیم ستاد تنظیم بازار، قیمت بلیت هواپیما برای پروازهای داخلی به طور میانگین ۲۹ درصد افزایش یافت. 

البته مناقشه درباره قیمت بلیت هواپیما به ماه‌های پیش از این تاریخ برمی‌گشت؛ زمانی‌که سازمان هواپیمایی از آذرماه از درخواست ایرلاین‌ها برای تغییر بلیت با توجه به افزایش نرخ ارز خبر داده بود و حتی در برهه‌ای هم ایرلاین‌ها با استناد به آزادسازی نرخ بلیت در قانون پنجم توسعه، قیمت‌ها را تغییر دادند؛ اما پس از آن اعلام شد که شرکت‌ها باید صبر کنند تا افزایش قیمت به تصویب ستاد تنظیم بازار برسد.

با گذشت نزدیک به یک سال از زمان آخرین تغییرات رسمی در قیمت بلیت هواپیما، این موضوع بار دیگر مطرح شده است و بار دیگر شرکت‌ها درخواست افزایش قیمت بلیت را دارند و در مواردی حتی به‌صورت غیررسمی هم افزایش نرخ بلیت از سوی برخی شرکت‌های هواپیمایی دیده می‌شود، با وجود این همچون سال گذشته، هرگونه تغییر قیمت بلیت به تصمیم ستاد تنظیم بازار موکول شده است.

در این خصوص محمد محمدی‌بخش - رئیس سازمان هواپیمایی کشوری - ۲۰ فروردین‌ماه درباره تصمیم گیری برای تعیین قیمت جدید بلیت هواپیما گفته بود: درباره قیمت بلیت رای دیوان عدالت اداری مبنای تصمیم گیری خواهد بود و منتظر تعیین تکلیف دیوان عدالت اداری هستیم و برای سال ١۴٠٣ قیمت‌ها تعیین شده که اگر تصویب شد اعلام خواهد شد.

البته پس از آن اخباری مبنی‌بر افزایش قیمت بلیت هواپیما در فاصله دو هفته‌ای و تا پایان فروردین منتشر شد، اما سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که این قید زمانی برای تغییر قیمت بلیت صحت ندارد و تصمیم‌گیری برای قیمت بلیت منوط به جلسه ستاد تنظیم بازار است.

تغییر قیمت بلیت هواپیما منتظر تصمیم ستاد تنظیم بازار

در این خصوص احسان خاندوزی -وزیر اقتصاد- به‌تازگی درباره قیمت بلیت هواپیما، گفت که هنوز رای دیوان عدالت اداری درباره قیمت‌گذاری‌های بلیت هواپیما نهایی نشده و تا زمانی که ابلاغ شود همچنان ستاد تنظیم بازار تصمیم‌گیرنده اصلی در این زمینه است.

به گفته او، قیمت بلیت هواپیما در شورای عالی بررسی و به ستاد تنظیم بازار ارسال شده است و باید منتظر ماند تا ستاد تنظیم بازار در این زمینه تصمیم‌گیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ماهانه حداکثر ۲۳۰ هزارتن مرغ مورد نیاز کشور است
  • کلید گرانی بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • ۱۲۰۰ تن شکر در سکوهای تنظیم بازار یزد توزیع می‌شود
  • قیمت بلیت هواپیما افزایش می‌یابد؟!
  • کلید افزایش قیمت بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • ضرورت جمع آوری ماهانه ۲۰ هزارتن مرغ از سطح بازار
  • عرضه تخم‌مرغ پایین‌تر از نرخ مصوب در بازار/ ضرورت حمایت از مرغداران برای مدیریت تقاضا
  • صادرات سیب و پرتقال مازاد در راستای حمایت از تولید داخل امری ضروری است
  • کاهش قیمت ها در بازار مرغ | مرغداران با ضرر می‌ فروشند
  • رانندگان قبل از مصوبه ستاد تنظیم بازار حق افزایش کرایه را ندارند