Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خرداد به نقل از ایرناپلاس، تندروهای سیاست کشور این روزها الفاظ شخصی خود را کلامی جمعی و برآمده از خواست اکثریت جلوه می‌دهند تا پوششی برای منافع جناحی و گروهی خود بسازند و در این مسیر، دیگر به زیان‌هایی که مصلحت عمومی کشور متحمل می‌شود، نمی‌اندیشند؛ آن‌ها اگر چه در اقلیت‌اند اما سر و صدای‌شان همیشه بیشتر از دیگران است زیرا منفعت‌شان در فضای آرام نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تندروها به خوبی می‌دانند در فضایی آرام، عقلانی و همراه با انتقادهای مستدل، جایی ندارند و مردم نیز در چنین فضایی می‌توانند سره را از ناسره، دلسوز را از سودجو و کارآمد را از ناکارآمد تشخیص دهند، به همین دلیل، همواره به دنبال جنجال‌آفرینی، جوسازی و تخریب می‌روند.
این روزها فضای سیاسی کشور متاثر از مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌های ظالمانه و بحران کرونا، فرصت مناسبی را برای گروه‌های تندرو فراهم آورده تا سنگ خود را به سینه بزنند و آن را سوگواری برای مردم و معیشت‌شان جلوه دهند. این گروه‌ها حالا نام و نشان‌ و تریبون‌هایی هم در برخی نهادها به دست آورده‌اند و هر چه در توان دارند برای همراه کردن دیگران با خود به کار می‌بندند.
صداهای تفرقه‌افکنانه و جنجالیِِ هفته‌ها و روزهای گذشته از سوی برخی نمایندگان مجلس، از همان‌دست صداهایی است که یک روز توهین به دولت منتخب مردم را فریاد می‌زنند و روز دیگر در اقدامی عجیب، اعدام رئیس‌جمهوری را خواستار می‌شوند تا بیش از پیش، صدای واحد ملت ایران در عرصه بین‌المللی را دچار خدشه کنند و در این میان دام انتخاباتی خود را بگسترند.
ناگفته پیداست که چنین جنجال‌آفرینی‌هایی وقتی با رنگ و پوشش فریبنده حل مشکلات مردم و دفاع از معیشت آن‌ها به فضای رسانه‌ای روانه می‌شود، می‌تواند عده‌ای را نیز دچار جوگیری‌های سیاسی کند، بی‌دلیل نبود که «نیت الهی و خالص»، «کار برای مردم» و «پرهیز از جوزدگی»، نخستین توصیه رهبر معظم انقلاب به نمایندگان مجلس یازدهم در ارتباط تصویری با آن‌ها بود.
هتک حرمت، روش آمریکایی‌هاستسخنان امروز رهبر معظم انقلاب در دیدار حضوری با حسن روحانی رئیس جمهوری و اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا در ادامه همان توصیه‌ها و تاکیدات گذشته و اتمام حجتی بود بر کسانی که با تندروی‌ها، هیچ توجهی به مصالح ملی ندارند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر لزوم اتحاد و انسجام درونی در کشور، به اقدام اخیر برخی‌ها در مواجهه با دولت و شخص رئیس‌جمهوری اشاره کردند و گفتند: اگرچه در میان این برادران، افراد خوبی هم هستند، اما این کار غلط بود و این موضوع را بطور صریح اعلام می‌کنم.ایشان، انتقاد را غیر از هتک حرمت دانستند و افزودند: هتک حرمت در میان مردم حرام است و نسبت به مسئولان بیشتر، بخصوص در میان مسئولان بالای کشور. ممکن است انتقاد درستی داشته باشید، انتقاد کنید اشکالی ندارد اما انتقاد با اهانت و هتک حرمت متفاوت است؛ اینگونه رفتارها و هتک حرمت، روش آمریکایی‌هاست که در مناظره‌ها و کارهای مطبوعاتی، خود را در دنیا رسوا کرده‌اند تا جایی که یک شخصیت برجسته سیاسی آنها می‌گوید، دنیا با هراس و تحقیر به ما نگاه می‌کند.رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: روش ما اسلامی و قرآنی است، یعنی انتقاد بیان می‌شود اما هتک حرمت انجام نمی‌گیرد. باید حرمت رؤسای سه قوه و مسئولان کشور که در عرصه خدمت‌رسانی به مردم هستند، حفظ شود.
کار اصلی مسئولان چیست؟بی‌تردید انتظار مردم از مسئولان، رفع مشکلات و بهبود وضعیت زندگی‌شان است، مشکلاتی که مردم به خوبی از دلایل آن آگاهند و می‌دانند تحریم‌های بی‌سابقه ایالات متحده با شعار فشار حداکثری، عزت و استقلال کشور را نشانه گرفته است؛ مردم آگاه هستند که بحران همه‌گیر کرونا مشکلات مضاعفی را به کشور تحمیل کرده اما با این حال انتظاراتی از مسئولان دارند که متناسب با بضاعت امروز کشور است.
بضاعت امروز کشور با توجه به تحریم‌ها و بحران کرونا، به‌گونه‌ای است که فقط با همدلی، وحدت و در کنار هم بودن می‌تواند مشکلات مردم را به حداقل برساند؛ با چنین نگاهی است که حسن روحانی چهارشنبه گذشته در جلسه هیأت دولت گفت: «قوه قضاییه، قوه مقننه، ارکان دیگر، نیروهای مسلح همه باید کنار هم باشیم و من خواهش می‌کنم این همکاری‌ها و هم‌افزایی‌ها بیشتر شود. مردم ما توجه نکنند به برخی از نکات حاشیه‌ای، اینها را باید رها کنیم. به هرحال گاهی وقت‌ها پیش می‌آید فردی، افرادی، گروهی، جمعی، جناحی، حزبی، رسانه‌ای ممکن است حرفی بزند باید از آن بگذریم، وارد مسائل حاشیه‌ای نشویم.»
اکنون آزمون بزرگی پیش روی عقلای اصولگرایی است، به ویژه آن‌هایی که مسئولیت‌های مهمی برعهده دارند و به طور قطع از شرایط و واقعیت‌های کشور نیز به خوبی آگاهند تا جوسازی‌ها و جنجال‌آفرینی‌های تفرقه‌افکنانه تندروها را به حاشیه برانند و رفع مشکلات مردم و اعتلای کشور را با همکاری همه نهادها و قوا در دستور کار قرار دهند.تردیدی نیست که جریان‌های دلسوز کشور، نسبت به شرایط حساس امروز آگاهی کامل دارند و با شناخت درست از تهدیدهای موجود، راه درست را در همدلی و وحدت و هم‌افزایی می‌دانند.
با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب، در این روزهای سخت فشار اقتصادی و مشکلات بحران کرونا، وظیفه هر مقام و مسئولی در کشور در هر جایگاهی این است که با درایت، ابتدا مراقب باشند در دام تندروها و جوسازی‌های آن‌ها گرفتار نشوند و در گام دوم، همه تلاش خود را برای رفع مشکلات مردم و کشور، با همکاری دیگر نهادها و قوا به‌کار گیرند.
آنچه امروز رهبری با نمایندگان و سیاسیون کشور از هر دو جناح مطرح کردند، به تعبیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یک «هشدار و نهیب» بود مبنی بر اینکه تا سال ۱۴۰۰ و زمان پایان فعالیت دولت تدبیر و امید، از تنش و جنجال‌آفرینی و سنگ‌اندازی علیه دولت دست بردارند و اجازه دهند دولت با آرامش به تلاش خود برای رفع مشکلات مردم ادامه دهد. این نهیب را همه سیاسیون باید به یاد داشته باشند. برچسب ها: رهبری ، تندروی‌ها ، جناح‌ها

منبع: خرداد

کلیدواژه: رهبری تندروی ها جناح ها جنجال آفرینی مشکلات مردم رفع مشکلات هتک حرمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۹۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادای احترام رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم»

رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر خود به پاکستان، به شهر کراچی به عنوان مرکز ایالت سند سفر کرد و در بدو ورود با حضور در آرامگاه محمدعلی جناح، به مقام «قائد اعظم» و رهبر استقلال این کشور ادای احترام کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور بعد از ظهر امروز سه‌شنبه در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر به پاکستان، پس از سفر به ایالت پنجاب و شهر لاهور، به کراچی مرکز ایالت سند نیز سفر کرد و در بدو ورود با حضور در آرامگاه محمدعلی جناح «قائد اعظم» و پدر استقلال این کشور، با تقدیم تاج گل و قرائت فاتحه به مقام وی ادای احترام کرد.

دیدار سروزیر ایالت پنجاب با رئیسی

محمدعلی جناح ملقب به قائد اعظم در 25 دسامبر سال 1876 در یکی از محله‌های کراچی به دنیا آمد. پدرش بازرگان و خواهرش «فاطمه» یکی از مبارزان دوران استقلال پاکستان و هندوستان بود. وی در سال 1895 از دانشگاه انگلیس فارغ التحصیل شد و بعد از دریافت مدرک دکترای قانون، فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد.

جناح در سال 1896 به کنگره هند پیوست و در سال 1913 به عضویت «حزب آل اندیا مسلم لیگ» که توسط مسلمانان هند تشکیل شده بود درآمد. وی در سال 1916 بعد از برگزاری اجلاس ویژه حزب مسلم لیگ در شهر «لکهنو» به عنوان رهبر این حزب انتخاب شد.

محمد علی جناح نقش مهمی در نزدیکی کنگره هند با حزب مسلم لیگ برای بیرون کردن انگلیس از هندوستان داشت. در سال 1929 جناح در گزارشی به عنوان «گزارش نهرو» بر 14 نکته اساسی درباره حقوق مسلمانان تأکید کرد که بعدها مقدمه‌ای برای تشکیل یک کشور مسلمان شد.

جناح تمام عمر خود را صرف حمایت از حقوق مسلمانان شبه‌قاره کرد و چون مسلط به قانون بود تلاش‌های وی به ثمر نشست و سرانجام توانست کشور پاکستان را تشکیل دهد.

با ورود محمدعلی جناح به حزب کنگره ملی هند که برای کمک به انگلیسی‌ها تأسیس شده بود، فعالیت‌های این حزب که مقرر بود متناسب با منافع انگلیسی‌ها باشد، مخالف اهداف آنان عمل کرد. مسلمانان هم برای حفظ منافع خود حزبی به نام مسلم لیگ را تأسیس کردند. این دو حزب راه استقلال را هموار نمودند و فعالیت‌های جناح به استقلال پاکستان منجر شد. جناح از تعصب‌های فرقه‌ای دوری می‌کرد و به همین خاطر یکی از بهترین نمایندگان اتحاد مسلمانان با هندوها به شمار می‌رفت.

در مارس 1927 جناح توانست طرح‌های مسلمانان دهلی را تدوین کند اما در طرح مربوط به قانون اساسی حق رأی دادن از مسلمانان گرفته شد و کارهای جناح بی‌نتیجه ماند. در سال 1929 محمدعلی جناح طرح معروفی را در 14 ماده تنظیم کرد و به کنگره داد. گنگره ملی هند به طرح 14 ماده‌ای جناح چندان توجه نکرد. او پس از این ناکامی‌ها به لندن رفت و از دور فعالیت‌های اجتماعی سیاسی شبه قاره را دنبال می‌کرد.

در 1940 محمد علی جناح بیمار شد و در سال 1947 درست یک سال بعد از تشکیل کشور مستقل مسلمان به عنوان پاکستان در سپتامبر سال 1948 دار فانی را وداع گفت، اما فداکاری‌های او برای تشکیل یک کشور مستقل مسلمان همیشه در یاد و خاطره مسلمانان شبه‌قاره باقی خواهد ماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محمد خوش‌چهره: «اقتصاد» میدان شلغم‌فروشان شده است!
  • ائمه جمعه عامل اتحاد و همدلی در شهرها باشند
  • ادای احترام رئیس جمهور به رهبر استقلال پاکستان
  • رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم» ادای احترام کرد
  • ادای احترام رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم»
  • ادای احترام رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم»
  • پست در خط مقدم امانتداری اموال مردم قرار دارد
  • اطلاعیه شماره ۴ فراجا درباره طرح نور
  • ملت که نباید همیشه در شعب ابی طالب زندگی کنند
  • چگونه ترکیه از صنعت خودروسازی ایران پیشی گرفت و ما بی توجه به فرمان رهبری دنبال مدیریت دولتی خودروسازی هستیم