Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، نسبت به روند شیوع کرونا در تهران ابراز نگرانی کرد و گفت: فروشگاه‌های زنجیره‌ای و پاساژها، از داغ‌ترین محیط‌های انتقال ویروس هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زالی، در جلسه ستاد فرماندهی مقابله با ویروس کرونا که شنبه سوم آبان ۹۹ با حضور مقامات انتظامی و سپاه و نمایندگان دستگاه‌های نظارتی و بهداشتی تهران برگزار شد، ضرورت اجرای قوانین بازدارنده و جدی‌تر برای مهار کرونا را مورد تاکید قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرمانده عملیات مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، مناطق پرتراکم تهران به لحاظ جمعیت، مترو، اتوبوس‌ها، فروشگاه‌ها و پاساژ‌های بزرگ، فروشگاه‌های زنجیره‌ای مواد غذایی را نقاط آلوده و داغ‌ترین قسمت‌های شهر و استان تهران به لحاظ گسترش اپیدمی کرونا معرفی کرد و ضرورت مداخلات جدی‌تر برای قطع زنجیره ویروس را در این مناطق خواستار شد.

زالی، اعمال قوانین مربوط به جرایم عدم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی مهار کرونا را در سریع‌ترین زمان ممکن ضروری دانست و گفت: این طرح بزودی در کلان شهر تهران و به صورت پایلوت اجرایی خواهد شد و نتایج آن برای اجرا در سایر نقاط کشور به ستاد ملی مقابله کرونا ابلاغ می‌شود.

به گفته فرمانده عملیات مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، یکی شدن برون داد‌ها (برای اجرای قوانین بازدارنده عدم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی) و ابهام زدایی از نحوه اجرای قوانین، یکی از شروط اصلی اجرای بی عیب و نقص این طرح است.

ایجاد وحدت رویه نظارتی با اجرای گشت‌های مشترک با همکاری نمایندگان نیرو‌های انتظامی و نظامی، بهداشتی و بسیج از جمله مواردی بود که زالی برای مهار کرونا بر ضرورت شکل گیری و اجرای آن تاکید کرد.

وی از ردیابی و شناسایی نقاط آلوده کلان شهر تهران به لحاظ شیوع کرونا خبر داد و گفت: باید تمرکز و نقطه هدف اولیه گشت‌های نظارتی و بازدارنده، معطوف به نقاط آلوده تهران باشد.

فرمانده عملیات مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران در ادامه گزارش کاملی از رصد رفتار سنجی مبتلایان، تردد بیماران، پراکندگی تردد افراد مبتلا در دوران نهفتگی و مقایسه تراکم جمعیتی برای مهار و شناسایی نقاط پر خطر و آلوده تهران ارائه داد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه نانوایی‌های با حداکثر رعایت ۳۵ درصدی فاصله گذاری اجتماعی بیشترین میزان شکایات مردمی را به خود اختصاص داده اند، خاطرنشان کرد: باید برای کاهش اپیدمی کرونا آموزش فاصله گذاری اجتماعی صف‌های نانوایی‌ها به صورت جدی‌تر در دستور کار باشد.

زالی از روند شیوع کرونا در تهران ابراز نگرانی کرد و افزود: متأسفانه آمار مرگ و میر مبتلایان به کرونا در تهران سه رقمی شده، بستری شدگان از مرز ۶ هزار نفر گذشته و شمار بیماران بدحال روز به روز رو به افزایش است، این بالاترین رکورد تهران از آغاز اپیدمی کرونا تا به امروز است.

وی، تراکم بالای جمعیت تهران را یکی از مهم‌ترین عوامل افزایش بار بیماران عنوان کرد و گفت: بیشترین نگرانی به لحاظ افزایش شیوع بیشتر کرونا مربوط به تهران است.

تشکیل کمیته عملیاتی روانی مشترک، اعمال مداخلات جدی تر، اعمال محدودیت‌هایی نظیر اجرای طرح زوج و فرد برای برخی مشاغل، توزیع ماسک ارزان قیمت، ضدعفونی نقاط داغ و پرتردد از دیگر مواردی بود که فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، برای کاهش اپیدمی به آن اشاره کرد.

زالی با بیان اینکه استفاده از ماسک به تنهایی برای مهار کرونا کفایت نمی‌کند، تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی، افزایش واگن‌های قطار‌های شهری، افزایش و تقویت ۱۰ درصدی ظرفیت ناوگان اتوبوس رانی را راه حل مؤثری برای کاهش انتشار ویروس کرونا دانست.

وی با اشاره به مسئولیت‌های خطیر بخش‌های مختلف نظامی و انتظامی کشور از شیوع همه گیری کرونا تا به امروز، کارنامه و تلاش‌های این مجموعه‌های مخلص را در عرصه مقابله با ویروس کووید ۱۹ درخشان، افتخار آمیز و ستودنی توصیف کرد.

در این جلسه مواردی نظیر نحوه اجرای گشت‌های مشترک، بررسی وظایف عملیاتی کمیته‌ها، ضرورت ارتقا سواد سلامت از طریق رسانه‌ها عمومی، اعمال قوانین بازدارنده و سختگیرانه‌تر برای مهار کرونا و ممنوعیت خدمت رسانی به افراد فاقد ماسک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دکتر زالی ستاد ملی مبارزه با کرونا زالی برای مهار کرونا جدی تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۹۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش «نذر خون» در استان سمنان/ مراکز آماده پذیرایی است

محسن طاهریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه هر ساله سنت نذر خون در استان سمنان به ویژه در میانه ماه رمضان مورد استقبال خوب مردم قرار می‌گیرد، ابراز کرد: امسال نیز پایگاه‌های انتقال خون در سراسر استان سمنان آماده دریافت خون از مردم هستند.

وی با بیان اینکه در ایام نوروز به واسطه تصادف‌های جاده‌ای نیاز بیماران و مصدومان به خون بیشتر هم می‌شود، افزود: نیاز داریم که مردم استان به پایگاه‌ها مراجعه و خون اهدا کنند.

مدیرکل انتقال خون استان سمنان با بیان اینکه در ماه رمضان چهار پایگاه انتقال خون در سمنان، گرمسار، شاهرود و دامغان پذیرای مردم نیک اندیش استان است، ابراز کرد: مردم می‌توانند بعد از افطار و از ساعت ۲۰ تا ۲۳ نیز به مراکز انتقال خون مراجعه و خون اهدا کنند.

طاهریان اهدای خون را نجات یک زندگی دانست و تاکید کرد: یکی از انتظارات ما از رسانه‌ها این است که نذر خون را به مثابه یک سنت نیک معرفی و تبیین کنند تا بتوانیم شاهد استقبال بیشتر مردم باشیم.

وی با بیان اینکه هر فردی که بالای ۱۸ سال سن و بالای ۵۰ کیلوگرم وزن دارد می‌تواند خون اهدا کنند، افزود: کارشناسان انتقال خون در مراکز حضور داشته و مردم را راهنمایی خواهند کرد.

کد خبر 6063976

دیگر خبرها

  • راز کثیف؛ دستان ما چگونه بیماری‌ها را انتقال می‌دهند؟
  • سیلاب ۱۲۰ میلیارد تومان به تاسیسات آبی خسارت زد
  • اجرای پویش «نذر خون» در استان سمنان/ مراکز آماده پذیرایی است
  • تنش‌های آبی سیستان و بلوچستان چگونه مدیریت شد؟/ ارتقا و لایروبی ۱۲۳ حلقه چاه آب شرب در استان
  • بیش از سه میلیون متر مکعب سیلاب بارش‌های بهاری در شاهرود مهار شد
  • ارتقاء و لایروبی ۱۲۳ حلقه چاه آب شرب در سیستان و بلوچستان/ تنش‌های آبی سیستان و بلوچستان چگونه مدیریت شد؟
  • دستان ما چگونه بیماری‌ها را منتشر می‌کنند؟
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • اجرای طرح گشت مقابله با تغییر کاربری غیر مجاز زمین در شاهرود
  • اجرای برنامه‌های تدوین شده مقابله با گردوغبار در ۲۹ استان کشور