Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر «رضا ملک‌زاده» شنبه شب در یک برنامه تلویزیونی افزود: در فصل زمستان اگر نتوانیم اقدامات پیشگیرانه را رعایت کنیم، این افراد می توانند مبتلا به بیماری شوند که در این صورت حجم عظیمی از آنان به بیمارستان ها مراجعه می کنند.
وی ادامه داد: مطالعه ای جدیدی در حال اجراست تا مشخص شود به طور تقریبی چند درصد مردم مبتلا به این بیماری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ملک‌زاده تأکید کرد: تخمین ما این است مبتلایان به بیماری که قبلاً بین ۱۷ تا ۱۸ درصد بود ۲ برابر شده است.

ماسک بهترین واکسن است

معاون وزیر بهداشت، ماسک را در زمان حاضر بهترین واکسن در مقابله با این ویروس اعلام کرد و گفت: میزان پیشگیری از بیماری کرونا از طریق ماسک شاید بیشتر از واکسن باشد.
ملک زاده ادامه داد: در صورت تولید واکسن احتمالاً حدود ۵۰ درصد ایمنی ایجاد می شود اما ماسک می تواند بیشتر از این مقدار ایمنی ایجاد کند.
وی اظهار کرد: از مردم تقاضا می کنیم که استفاده از ماسک را جدی بگیرند تا ما بتوانیم به داروی مؤثری دستیابی پیدا کنیم.

 

تا یکسال آینده با کرونا مواجهیم

معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه تا یک سال آینده با بیماری کرونا به طور جدی مواجهیم، گفت: مردم باید پروتکل های بهداشتی را به طور دقیق رعایت کنند.
وی در پاسخ به این سوال که داروی خاص کرونا چه زمانی تولید و در دسترس مردم قرار می گیرد، گفت: داروی بیماری جدید حداقل ۲ تا ۳ سال طول می کشد تا برای مقابله با این بیماری تهیه شود.
ملک زاده افزود: مطالعات متعددی در دنیا در زمینه تولید دارو در دست اقدام است که همگی از مرحله آزمایشگاهی عبور کرده اند. 
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: برای برخی ویروس ها مانند ابولا داروی موثری هنوز نداریم.
وی ادامه داد: داروی رمدسیویر در مطالعه ای با هزار نفر موثر بود اما این دارو در ۲ هزار و ۵۰۰ نفر بررسی شد، نتایج آن نشان داد که آنقدری که تصور می شد موثر نیست.
 

ایران در شاخص تعداد آزمایش کرونا نسبت به جمعیت از متوسط جهانی بسیار پایین تر است

دکتر «مسعود یونسیان» عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این برنامه اظهار کرد: رتبه ما در تعداد آزمایش کرونا نسبت به جمعیت ۱۱۳ است به این معنا که ما در این شاخص از متوسط جهانی خیلی پایین تر است.
وی افزود: ایران در تعداد موارد ابتلا  رتبه سیزدهم و در تعداد آزمایش های کرونا رتبه هیجدهم را به خود اختصاص داده است.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به تعداد فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: ۱۲ درصد کل مرگ های ما بر اثر کرونا در ۲ هفته اخیر رخ داده؛ در حالی که این آمار در دنیا حدود ۶.۵ درصد بوده است، 
وی اظهار کرد: این تعداد تقریباً نصف آمار ایران است. این موضوع نشان می دهد که ما  در مرگ از نسبت دنیا بالاتر هستیم.
یونسیان ادامه داد: از مجموع تعداد بیماران کرونایی شناخته شده در کشور ما که حدود ۵۶۰ هزار نفر است، حدود ۱۰ درصد را ۲ هفته گذشته داشتیم. این نسبت در دنیا حدود ۱۲.۵ درصد است.

منبع: الف

کلیدواژه: ملک زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۰۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید کشف کرده است که متیل گلیوکسال، که هنگام تجزیه گلوکز در سلول‌ها تولید می‌شود، ممکن است به توضیح ارتباط بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان کمک کند.

تغذیه نامناسب با بسیاری از بیماری‌ها، از جمله چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، رحم و روده بزرگ مرتبط است. مصرف زیاد سدیم، چربی‌های اشباع شده و قندها می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را افزایش دهد، اما آنچه که رژیم غذایی و سرطان را به هم مرتبط می‌کند چندان مشخص نیست.

اکنون، محققان دانشگاه ملی سنگاپور مکانیسمی را کشف کرده اند که ممکن است به توضیح اینکه چرا رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد کمک کند.

در مطالعات سلولی، محققان دریافتند که متیل گلیوکسال، که زمانی تولید می‌شود که سلول‌ها گلوکز را برای آزاد کردن انرژی تجزیه می‌کنند، می‌تواند ژن‌هایی را که از سرطان محافظت می‌کنند، مهار کند. آنها عنوان می‌کنند که رژیم غذایی نامناسب منجر به سطوح بالاتر متیل گلیوکسال و افزایش احتمال ابتلا به سرطان می‌شود.

به گفته محققان، این مطالعه ارتباط بالقوه ای را بین سطوح بالای متیل گلیوکسال، یک محصول جانبی متابولیک، و الگوی جهش ژنتیکی که در برخی سرطان‌ها مشاهده می‌شود، نشان می‌دهد. این یک منطقه جالب برای بررسی بیشتر است، اما به تحقیقات آزمایشگاهی و آزمایش‌های بالینی بیشتری نیاز است تا به طور قطعی مشخص شود که آیا سطوح متیل گلیوکسال مستقیماً با خطر سرطان مرتبط است یا خیر.

کد خبر 6086941

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ابتلا به یک بیماری عجیب، موراتا را خانه‌نشین کرد
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • تحقیق جدید؛ کمبود خواب ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد
  • جان باختن هزار و ۶۵ نفر بر اثر تصادفات در تعطیلات نوروز
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند