Web Analytics Made Easy - Statcounter

"رابرت فانتینا" روز یکشنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با ایرنا افزود: گروه‌های خشونت طلب و افراطی نژادپرست در آمریکا از حاشیه امن سیاسی و امنیتی برخوردار هستند و رئیس جمهوری نژادپرست آمریکا نیز پشت سر آنها قرار دارد. 

وی در پاسخ به سوالی درباره طرح ربایش فرماندار میشیگان و اینکه آیا نشانه آغاز روند خطرناکی در فعالیت تروریست‌های راست‎‌گرای داخلی است، اظهار کرد: برخلاف تلاش رئیس جمهوری دونالد ترامپ و اعضای دولت وی که می‌خواهند ما به گونه‌ای دیگر بیندیشیم، مطالعات غیرحزبی و غیر دولتی نشان می‌دهد که تروریسم راستگرا، همچون تلاش برای آدم ربایی فرماندار ویتمر، تهدید جدی‌تر از هر جریان "تروریسم چپگرا" در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نویسنده چندین کتاب در موضوع سیاست خارجی آمریکا اضافه کرد: ترامپ اعتراض‌های جنبش "زندگی سیاهان مهم است" را تروریسم چپ  می‌خواند، اما با سخنانش به طور غیرمستقیم ربودن فرماندار میشیگان را تشویق کرد. او گفته بود که مردم برای "آزادسازی" ایالت خود اقدام کنند.

فانتینا افزود: ترامپ در جریان مناظره خود با جو بایدن، نامزد انتخابات ریاست جمهوری دموکرات، از محکوم کردن گروه‌های طرفدار برتری‌ نژاد سفیدپوست خودداری کرد. سخنان وی از زمان  نامزد شدن برای ریاست جمهوری در رقابت ۲۰۱۶  به شکل فزاینده‌ای با سخنان نژادپرستانه آمیخته بوده است.

وی در پاسخ به این سوال که برخورد دولت آمریکا با افراط گرایان برتری‌طلب سفیدپوست و گروه‌های افراط گرای اسلامی را چگونه مقایسه و ارزیابی می‌کند، ادامه داد: تفاوت رویکر میان این دو خیره کننده است.

این تحلیلگر آمریکایی اضافه کرد: در آمریکا معروف است که اگر یک مسلمان مرتکب اقدامی شود که به هر روشی می‌تواند "تروریستی" تلقی شود، آن مسلمان تروریست نامیده می‌شود. اگر همان عمل توسط مردی سیاهپوست انجام شود، او را "اراذل و اوباش" می‌نامند اما اگر یک سفیدپوست همان عمل را انجام دهد، می‌گویند مشکل روحی و روانی داشته است و باید به او برای غلبه بر مشکلات  و بازگشت به آغوش جامعه به او کمک کرد.

فانتینا خاطرنشان کرد: شاهد این موضوع احکام زندان بسیار ناهماهنگی است که برای سفیدپوستان و رنگین پوستان مرتکب جرم صادر می‌شود. به همین دلیل است که جنبش "زندگی سیاهان مهم است" این‌قدر پرطرفدار شده است.

وی در پاسخ به اینکه نژادپرستی چه تاثیری بر رویکرد ایالات متحده به موضوع تروریسم داخلی دارد، گفت: دستکم از زمان حمله تروریست‌ها به ایالات متحده در  ۱۱سپتامبر سال ۲۰۰۱ ، مسلمانان در این کشور انگ خورده‌اند. به دنبال این حملات، ایالات متحده دو جنگ علیه کشورهای اغلب مسلمان آغاز کرد. یک جنگ آن در افغانستان تا به امروز ادامه دارد و طولانی‌ترین جنگ در تاریخ خونین و جنگ‌آور ایالات متحده است.

این نویسنده آمریکایی تصریح کرد: ایالات متحده کشور لیبی را که عمدتا مسلمان است، نابود کرد و از حمله ائتلاف به رهبری سعودی علیه کشور مسلمان یمن پشتیبانی می‌کند. آمریکا همچنان به حمایت از ظلم و ستم وحشیانه علیه مردم فلسطین، دیگر ملت عمدتا مسلمان، ادامه می دهد.

فانتینا خاطرنشان کرد: این ایدئولوژی نژادپرستانه به طور قابل توجهی در شکل دادن به رویکرد ایالات متحده به تروریسم داخلی نقش داشته است.

وی ادامه داد: به طور مثال دادستان کل آمریکا از تعقیب یا حتی در محکومیت لفظی هرگونه اعمال خشونت‌میز جریان‌های راستگرا که تقریبا همیشه توسط شهروندان سفیدپوست انجام می‌شود، تردید به خرج داده است. با این حال او به سرعت، هرگونه اعمال خشونت‌بار در تظاهرات "زندگی سیاهان مهم است" را محکوم می‌کند.

این پژوهشگر آمریکایی اضافه کرد: شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد چنین خشونت هایی توسط سفید پوستان زمینه‌سازی شده است چون که می‌خواهند به اعتبار جنبش "زندگی سیاهان مهم است" آسیب بزنند.

رابرت فانتینا نویسنده چندین کتاب درباره سیاست خارجی آمریکا و نظامی‌گری این کشور در عرصه جهانی است. وی همچنین در زمینه اشغال فلسطین می‌نویسد.

تازه ترین کتاب وی به نام " تبلیغات، دروغ‌ها و فریب: چگونه ایالات متحده جنگ‌های خود را توجیه می‌کند توسط "رد پیل پرس" در آمریکا منتشر شده است.
 

برچسب‌ها تروریسم دونالد ترامپ نژادپرستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تروریسم دونالد ترامپ نژادپرستی تروریسم دونالد ترامپ نژادپرستی اخبار کنکور زندگی سیاهان مهم ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۰۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکایی‌ها در دوران بایدن گرسنه شدند

بر اساس یک تحلیل جدید گالوپ با عنوان «ایالات متحده: رهبر یا بازنده در جی ۷؟» مشخص شد از هر ۴ آمریکایی یک نفر (۲۶ درصد) در ۱۲ ماه گذشته مواقعی وجود داشته که پول کافی برای خرید مواد غذایی مورد نیاز نداشته است.

در کانادا، نرخ افرادی که برای تهیه غذا در همان بازه زمانی با مشکل مواجه بودند ۱۷ درصد بود، در حالی که در فرانسه به ۱۵ درصد و در ایتالیا ۱۴ درصد کاهش یافت. حدود ۱۳ درصد از آلمانی‌ها در مقاطعی در سال گذشته قادر به تهیه غذای کافی نبودند، در مقابل ۹ درصد در انگلیس و ۸ درصد در ژاپن با مشکل ناتوانی برای تهیه غذا مواجه بوده اند.

ایالات متحده از سال ۲۰۰۹ هر سال به دلیل ناتوانی مردمش در تهیه غذا در مقاطعی از زمان‌ها در صدر کشور‌های گروه G۷ بوده است، داده‌های سال ۲۰۲۳ نشان می‌دهد که تعداد آمریکایی‌های در حال مبارزه با بحران غذا در حال افزایش است. این روند در دولت جو بایدن بیش از هر زمانن دیگری است

بندیکت ویگرز، مشاور تحلیلی جهانی در گالوپ، به نیوزویک گفت: از زمانی که گالوپ این معیار را در سال ۲۰۰۶ پیگیری کرد ناتوانی در تهیه غذا در ایالات متحده هرگز بالاتر از سال ۲۰۲۳ نبوده است. تورم قیمت در ایالات متحده که در سال ۲۰۲۲ به شدت افزایش یافت و در سال گذشته همچنان بالا بود.

نتایج نظرسنجی گالوپ مبتنی بر مصاحبه‌های تلفنی و اینترنتی است که در طول سال ۲۰۲۳ با نمونه‌های تصادفی از ۱۰۰۰ بزرگسال ۱۵ ساله و بالاتر ساکن هر یک از هفت کشور G۷ انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد 
  • آمریکایی‌ها در دوران بایدن گرسنه شدند
  • نیوزویک: آمریکا رو به افول است
  • دامی که آمریکا برای عراق پهن کرد
  • آمریکا آشکارا دارایی‌های روسیه را سرقت می‌کند
  • اوکراین با حمایت آمریکا انرژی هسته‌ای خود را گسترش می‌دهد
  • خروج نیرو‌های آمریکا از نیجر، پیروزی استراتژیک روسیه
  • قصد آمریکا برای اعزام مشاورین نظامی بیشتر به اوکراین
  • آخرین تحولات اوکراین| منهدم شدن ۵ تانک آبرامز آمریکایی توسط ارتش روسیه
  • جنگ داخلی و پیش‌بینی احتمال فروپاشی آمریکا