Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@00:41:31 GMT

آماده‌سازی مردم برای عصر غیبت از کی آغاز شد؟

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۵۱۰۹۶

آماده‌سازی مردم برای عصر غیبت از کی آغاز شد؟

رئیس مرکز تخصصی مهدویت با بیان این‌که موضوع غیبت صرفا از زمان امام حسن عسگری(ع) مطرح نشده است، گفت: از زمان پیامبر اکرم(ص) و پس از آن ائمه معصومین(ع) در موضوع غیبت و تبیین آن برای مردم و ورود به این فراز تاریخی تلاش و با گفت‌وگوها و کلام خود مردم را برای عصر غیبت آماده می‌کردند.

حجت‌الاسلام مجتبی کلباسی در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که ائمه معصومین(ع) از چه راه‌کارهایی برای آشنایی مردم با عصر غیبت بهره می‌بردند، اظهار کرد: موضوع غیبت از زمان امام حسن عسگری(ع) مطرح نشده بلکه در کلام امام علی(ع) و ائمه(ع) دیگر تا زمان امام هادی(ع) و امام حسن عسگری(ع) مطرح بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملا با کلام اهل ‌بیت(ع) مردم توانستند عصر غیبت را به صورت نسبی تجربه کنند.

رئیس مرکز تخصصی مهدویت تاکید کرد: البته برخی از ائمه معصومین(ع) به خاطر شرایط گاهی در غیبت بودند، امام موسی بن جعفر(ع) سال‌ها در زندان بودند، حتی امامان عسگریین(ع) بخش عمده‌ای از زندگی خود را در مجموعه‌ای نظامی در سامرا گذراندند، بنابراین اهل ‌بیت(ع) از ابتدا با کار عینی و عملی تا زمان امام عصر(عج) شیعه را برای عصر غیبت آماده کردند، در واقع اهل ‌بیت(ع) در گفت‌وگوها و کلام خود مردم را برای عصر غیبت آماده می‌کردند.

کلباسی یادآور شد: یکی از راه‌کارهای امامین عسگریین(ع) جهت ترویج موضوع غیبت امام عصر(عج) راه‌اندازی شبکه وکلا بود که از این طریق مردم سوالات خود را از نایبان امام(ع) بپرسند تا با غیبت امام زمان(عج) بیشتر آشنا شوند که این نایبان به نام‌های «عثمان بن سعید، ابوجعفر محمد، ابوالقاسم حسین بن روح و ابوالحسن علی بن محمد سمری» بودند که ماموریت‌ آن‌ها هدایت مردم و معرفی امام زمان(عج) بود.

او افزود: در اصل زندگی امامین عسگریین(ع) به دور از دسترس مردم و در یک محیط نظامی و غیبت بود، بنابراین با سیستم وکالتی که ایجاد کردند و با نمایندگان خود شیعه را برای پذیرفتن امر غیبت و آماده‌ شدن برای این عصر آگاه کردند.

وظیفه ما در عصر غیبت شناخت امام زمان(عج) است

رئیس مرکز تخصصی مهدویت در مورد وظایف مردم امروز برای آماده‌سازی امر ظهور نیز گفت: آن‌چه به ما اعلام شده و جزء وظایف ما به شمار می‌رود این است که امام عصر خود را بشناسیم و حتی در روایات آمده است «هرکسی امام عصر خود را نشناسد و از دنیا برود به مرگ جاهلیت مرده است»، بنابراین باید تکلیف خود را با موضوع غیبت مشخص کنیم.

کلباسی بیان کرد: اهل ‌بیت(ع) موعود الهی و پیامبر اکرم(ص) هستند، در مورد موضوع غیبت نیز رسول اکرم(ص) فرمودند «اگر یک روز از دنیا باقی مانده باشد خداوند آن‌قدر آن روز را طولانی خواهد کرد تا ظهور رخ دهد و دنیا پر از عدل و داد شود»، پس شناخت امام شناخت درست از جهان و حرکت به سمت مسیر درست است.

او با تاکید بر خواندن دعای عهد خاطرنشان کرد: این‌که گفته می‌شود هر روز دعای عهد بخوانید نوعی بیعت با امام عصر(عج) است، در روز نهم ربیع الاول که شهادت امام حسن عسگری(ع) و به تعبیری آغاز امامت عصر(عج) هم محسوب می‌شود باید دعای عهد را بخوانیم تا بتوانیم در مسیر امام خود که مسیر قسط، عدل و عبودیت خداوند است حرکت کنیم.

رئیس مرکز تخصصی مهدویت در پایان گفت: تمام حوادث بزرگ یک روز را می‌خواهند که از آن‌ها یاد و در موردشان سخن گفته شود، طبیعتا «نهم ربیع الاول» که سال‌روز آغاز امامت ولی‌ عصر(عج) به شمار می‌رود بهانه‌ای است برای این‌که در مسیر حضرت و بیعت با ایشان حرکت کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: امام حسن عسگری ع زمینه سازی برای عصر غیبت امام حسن عسگری ع برای عصر غیبت موضوع غیبت زمان امام امام عصر امام ع عصر عج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۱۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انصراف یک ملی‌پوش از اردوی تیم ملی

به گزارش همشهری آنلاین، رقابت‌های لیگ ملت‌های ۲۰۲۴ از یکم خرداد در کشورهای برزیل و ترکیه آغاز می‌شود که به عنوان آخرین مرحله صعود به المپیک پاریس حساسیت و اهمیت این رقابت‌ها را در این سال به حداکثر خود رسانده است.

تیم ملی والیبال ایران اردوهای آماده‌سازی خود را از ۱۸ فروردین آغاز کرد تا برای حضور هر چه بهتر در این رقابت‌ها آماده شود.

موتا پائز، سرمربی برزیلی ـ فرانسوی تیم ملی والیبال مردان ایران، اسامی ۳۹ بازیکن را جهت شرکت در اردوی آمادگی تیم ملی اعلام کرد.

محمد فلاح سرعتی‌زن تیم ملی که به اردو هم دعوت شده بود در صفحه شخصی خود اعلام کرد به دلیل آسیب دیدگی شخصی امکان حضور در اردو را ندارد و انصراف داد.

او نوشت: تمامی این تصمیمات با هماهنگی کادر فنی تیم ملی و فدراسیون والیبال بوده است.

کد خبر 844783 منبع: ایسنا برچسب‌ها ویژه ورزشی والیبال - تیم ملی والیبال - ایران

دیگر خبرها

  • آماده سازی زمین مسکن ملی در کوی ولیعصر سرکان
  • جهش ۲۲ پله‌ای فارس در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
  • توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
  • توصیه های هواشناسی کشاورزی استان همدان
  • نشست مهدویت در مدرسه علمیه خواهران نقده
  • انصراف یک ملی‌پوش از اردوی تیم ملی
  • آماده‌سازی ۶۰ مرکز برای خرید تضمینی گندم
  • آماده‌سازی ۶۰ مرکز خرید تضمینی گندم در کرمانشاه
  • آغاز عملیات اجرائی آماده‌سازی نمایشگاه کتاب
  • آغاز آماده‌سازی سلول بنیادی درمان پیسی در جهاد دانشگاهی فارس