Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر _ گروه فرهنگ: سلیمان ربیعی فارغ التحصیل نرم افزار است و تقریباً ۶ سال است که در زمینه بازی سازی برای پلتفرم موبایل فعالیت دارد. در این مدت با کمک دوستان‌اش با تیم‌های مختلفی در تولید بازی رایانه‌ای و موبایلی فعالیت داشته است. او درباره مشکلات و معضلاتی که در حوزه بازی‌های رایانه‌ای و موبایلی وجود دارد می‌گوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفت‌وگوی سلیمان ربیعی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

او درباره ساخت بازی‌ها و فعالیت‌هایی که در این زمینه داشته است، می‌گوید: بازی‌های مختلفی را کار کردیم که از جمله شاخص‌ترین عناوین می‌توانم به بازی دزدان تخم مرغ، تایپ جنگی و قرآن برای بچه‌ها اشاره کنم. به علت این که تیم ما یک تیم کاملاً فنی است و به علت نبود سرمایه مالی در حال حاضر امکان کار روی پروژه‌های شخصی را نداریم و همه این بازی‌ها هم به صورت همکاری در تولید انجام شده و کارهای فنی آن کاملاً بر عهده تیم ما بوده است.

ربیعی درباره بازی قرآن برای بچه‌ها و استقبال مخاطبان از آن ادامه می‌دهد: بازی قرآن برای بچه‌ها با الگو برداری از بازی bible for kids که بازگو کننده داستان‌های موجود در کتب مقدس تورات است برای کودکان است. توسط سازمان فضای مجازی تولید و با همکاری تیم ما نسخه اندروید و آی او اس آن عرضه شد. این بازی در ۳۰ بخش به ارائه داستان‌های موجود در قرآن از خلق آدم تا هجرت پیامبر می‌پردازد. خوشبختانه به دلیل محتوای دینی با استقبال مناسبی رو به‌رو بوده است.

این بازی‌ساز درباره فعالیت‌ها و تصمیماتی که برای آینده در ساخت بازی دارد، می‌گوید: یکی از برنامه‌های آینده ما تمرکز بیشتر بر سیستم بک اند با امکانات کامل برای توسعه دهنده‌های بازی است. زیرا یکی از خلأ های اساسی حال حاضر صنعت گیم کشور است و تیم ما و خیلی از بازی سازان مستقل این نیاز را حس می‌کنند. قصد داریم چند بازی دیگر هم روی این بستر به صورت شخصی توسعه دهیم.

ربیعی درباره سایت حمایتی همگرا که قرار است از بازی‌سازان حمایت کنند، می‌افزاید: متأسفانه ما نتوانستیم از سامانه همگرا بهره‌مند شویم. چون بازی‌های ما عموماً با مشارکت سایر تیم‌ها پابلیش شده بود و ما دسترسی خاصی به آمار این بازی‌ها برای اثبات نداشتیم. انتقادی که داشتم در همین زمینه است که امیدوار بودیم چنین مواردی نیز در نظر گرفته شود.

این بازی‌ساز در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنید چه ساختارهایی به سامانه همگرا باید اضافه شود تا مجموعه‌هایی مثل شما هم بتوانند از آن بهره ببرند؟ می‌گوید: به نظر من فقط بحث ارائه وام خیلی کاربرد خاصی ندارد. چون از آن جایی که برای بازی‌هایی مثل بازی موبایل این هزینه‌ها از طرق دیگر هم قابل تأمین است و ریسکی که دارد خیلی مهم‌تر و دست و پاگیر تر است، به نظرم اگر طرح همگرا به صورت یک طرح شتاب دهی اجرا می‌شد کاربرد بیشتری داشت. یعنی بنیاد با سهمیه بندی استان‌ها برای توسعه تمرکز زایی بر اساس پتانسیل‌های موجود اقدام به دریافت طرح بازی و بررسی و سرمایه گذاری در طرح‌ها می‌کرد و خود بنیاد هم با ارائه مشاوره باعث به ثمر رسیدن طرح می‌شد و از طرفی به جای سود وام دهی در بخشی از سود بازی نهایی سهیم می‌شد وضعیت بهتر می‌شد.

او درباره اینکه برای مقابله با تأثیر تحریم‌ها چه اقداماتی انجام داده‌اند و چه پیشنهادی در این زمینه برای مسئولان در راستای کم اثر کردن تحریم‌ها دارند، ادامه می‌دهد: یکی از انتخاب‌های ما استفاده از انجین متن باز cocos2d-x بود که علاوه بر تأمین تمامی نیازهای ما بدون محدودیت به تمامی منابع آن دسترسی داشتیم. این در حالی است که سایر تیم‌ها از یونیتی استفاده می‌کنند که ایران را تحریم کرده است. اما در بحث نشر تیم‌های مستقل شدیداً درگیر هستند و عموماً کار خاصی نمی‌توانند انجام دهند. ما در این زمینه تجربه کار با یکی از ناشرین برای عرضه بین المللی را داریم که شدیداً از این همکاری پشیمان هستیم.

ربیعی با اشاره به اینکه برای عرضه بازی در بازارهای بین المللی و ارتباط با ناشران چه مشکلاتی وجود دارد و راه حل شما چیست، بیان می‌کند: هیچ اطلاعی مرتبط با بازی سازها از شرکت‌هایی که با ایران کار می‌کنند موجود نیست. استانداردهای مورد تأیید این شرکت‌ها و شرایط باید مشخص شود. بیشتر ناشرینی که به صورت عمومی و شناخته شده در دسترس هستند امکان ارائه خدمات به ایران را ندارند.

این‌بازی‌ساز درباره این‌که بیشتر هدف و تمرکزش بر روی بازی خارجی است یا داخلی، می‌گوید: ما اوایل شدیداً بازار بین المللی را در نظر داشتیم. اما با مشکلاتی که در بحث عرضه داشتیم کلاً منصرف شدیم و فعلاً تنها انتخاب‌مان در عرضه استورهای داخلی است. به علت متفاوت بودن زبان و فرهنگ در عرصه بازی‌هایی محتوایی قدرت رقابت بازی‌های ایرانی بسیار بالا است. اما در زمینه بازی‌های فنی و گرافیکی نسخه‌های خارجی با توجه به قیمت‌های غیر واقعی و کیفیت بالا عموماً بازار را در اختیار دارند.

او درباره اینکه تا چه اندازه سعی کرده از المان‌های فرهنگ در بازی‌هایش استفاده کند، ادامه می‌دهد: با توجه به موفقیت بازی‌های مثل باقلوا، آمیرزا، متوری و پدرخوانده که با ارائه کاراکتر های فراخور فرهنگ ایرانی توانسته‌اند در جذب مخاطب موفق باشند یکی از برنامه‌های ما هم استفاده از همین رویه در بازی‌های آینده است. برخی از این بازی‌ها فقط با چند المان ساده توانسته‌اند مخاطب خاص را جذب کنند. قاعدتاً توجه به چنین رویه‌ای می‌تواند قابل استفاده باشد.

کد خبر 5053305 مریم علی بابایی

منبع: مهر

کلیدواژه: قرآن بازی رایانه ای ایرانی صنایع فرهنگی رایزنی فرهنگی تازه های نشر معرفی کتاب ترجمه تجدید چاپ ادبیات جهان پرویز قاسمی دفاع مقدس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قرقیزستان موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران جایزه جلال آل احمد سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران انتشارات سوره مهر او درباره بازی ها تیم ها تیم ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۱۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب؛ قدرت زن ایرانی

  تجربه ۴۵ساله انقلاب اسلامی نیز ثابت کرده که حجاب به‌‌هیچ‌‌وجه مانع حضور زنان در فعالیت‌های اجتماعی و دست ‌یافتن آنان به موفقیت‌های علمی، هنری، ورزشی، اقتصادی و فرهنگی نشده‌است. حتی در زمان‌های مختلف از تاریخ کشور، از دستور کشف حجاب رضاخان گرفته تا ممانعت از دختران با حجاب برای ورود به مدارس و ادامه تحصیل، موضوع حجاب یکی از دغدغه‌های اصلی جمهوری اسلامی ایران است.حمله به حجاب و زن ایرانی ازهمان ابتدای انقلاب دردستور کاردشمنان قرارگرفت. بانگاهی به دوره‌های گذشته کشور، به‌خصوص دوره پهلوی متوجه این موضوع می‌شویم که مردم وخانواده‌ها با وجودهمه فشارهای حکومت همچنان عطای بسیاری از موضوعات را به لقای حفظ اعتقادات خود بخشیدند. از همان زمان بود که موضوع حجاب به یک مسأله جدی تبدیل شد و زن مسلمان ایرانی، خواهان این شد تا به همه دنیا ثابت کند که انقلاب اسلامی در‌خصوص عفاف و حجاب، یک هویتی تازه به آنان بخشیده است. البته بماند که هجمه‌های رسانه‌ای غرب در این خصوص تمامی ندارد. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب هم به این موضوع تاکید دارند و می‌گویند: «باید توجه کنید که هیچ بحثی در این زمینه‌های مربوط به پوشش زن، از هجوم تبلیغاتی غرب متأثر نباشد؛ اگر متأثر از آن شد، خراب خواهد شد.» 
   
تبیین صحیح مسأله حجاب
با توجه به این که عفاف و حجاب ابعاد مختلفی همچون بعد اجتماعی، فرهنگی،سیاسی و... دارد اما به نظر می‌‌رسد که درخصوص بعد دینی حجاب با وجود این‌که سازمان‌های مختلفی در این زمینه مسئول هستند اما هنوز به‌درستی در جامعه به‌خصوص در میان جوانان این موضوع تبیین نشده است. مسأله‌ای که بارها رهبر معظم انقلاب از مسئولان و روسای دانشگاه‌ها و همچنین مدیران وزارت‌های مربوط به دانشگاه‌ها خواسته‌اند که به حجاب و فاصله‌‌گذاری میان زن و مرد توجه کنند و به آن اهمیت دهند. ایشان همچنین می‌فرمایند: «محیط دانشگاه‌ها بسیار مهم است. در محیط دانشگاه‌ها، خانم‌های دانشجو و استاد باید بکوشند تا روحیه و فرهنگ اسلامی را ترویج کنند. اجازه ندهید در دانشگاه‌های کشور نسبت به حجاب اسلامی یا زنان و دانشجویان دختر مسلمان بی‌‌احترامی کنند.» به هر حال آموزش‌ و پرورش و دانشگاه‌‌ها، صحنه نبرد جنگ نرم با دشمنانی است که سعی در ترویج بدحجابی دارند. گفتمان نسل جدید در عصر حاضر با چند دهه قبل بسیار متفاوت است.نوجوان و جوان امروزی که زندگی‌اش با شبکه‌های اجتماعی مختلف و فضای مجازی عجین شده‌است، باید مطابق با دانش‌های روز، او را در مورد عفاف و حجاب اقناع‌ کرد. قطعا با فرهنگ‌سازی و بازدارندگی قوی در جامعه، جنگ روانی و رسانه‌ای دشمن درباره حجاب خنثی می‌شود.
   
زن محجبه، در قله‌های پیشرفت
عفاف و حجاب سبب قدرت شده و بانوان زیادی با رعایت حجاب، در عرصه‌های مختلفی موفق شدند و در مسیر پیشرفت گام برداشتند. شاید یکی از عواملی که دشمنان، با حجاب زن مسلمان ایرانی مخالفند این است که زن مسلمان محجبه، الگوی زن غربی را کنار زده و باعث پیشرفت خود وجامعه شده است.غرب سال‌هاست که می‌گوید زن اگراز قیود شرعی رهانشود،نمی‌‌تواند پیشرفت کند اما زن ایرانی این موضوع را در عمل تکذیب کرده است.رهبرمعظم انقلاب نیز ضمن بیان این موضوع که زنان می‌توانند شخصیت خودشان را با حفظ متانت و حجاب اسلامی نشان دهند، می‌فرمایند: «اسلام و انقلاب و امام آمد و در این کشور، زن را در مرکز فعالیت‌های سیاسی قرار دادند و پرچم انقلاب را به دست زنان سپرد. درحالی که زن درهمان حال توانست حجاب و وقار و متانت اسلامی وعفاف ودین و تقوای خود را حفظ کند. کسی حقی از این بزرگ‌تر بر گردن زن ایرانی ومسلمان ندارد.»
   
حجاب مانع پیشرفت زنان نشد
تعداد بانوان ایرانی‌‌ای که در عرصه‌‌های جهانی، خوش درخشیده و شهرت جهانی یافته، کم نیستند. زنانی که در عرصه‌های علمی و گاهی حتی در عرصه‌های سیاسی و کسب کرسی‌های سیاسی برای خود نام و نشانی دارند. بانوان محجبه‌ای که در قله موفقیت ایستاده‌اند و می‌توان آنان را به‌عنوان الگو‌هایی دست‌‌یافتنی به زنان و دختران معرفی کرد. رهبر انقلاب نیز در بیاناتی که در دیدار با بانوان نخبه در تیر ماه ۱۳۸۶ داشتند با اشاره به وجود تعداد عظیم زنان نخبه می‌گویند: «وجود مجموعه‌ بانوان نخبه در رشته‌های مختلف نشان‌دهنده‌ موفقیت نگاه نظام اسلامی و نگاه اسلام به زن است. ما این همه زن نخبه در دوره‌ حاکمیت طاغوت نداشتیم.» قطعا بانوانی که با حفظ حجاب و سنت‌های جامعه خود در فهرست بلندبالایی از زنان قرار دارند که به موفقیت‌های بزرگ در جهان دست یافتند، تعدادشان به حدی زیاد است که تعجب جهانیان را برانگیخته است. 

دیدگاه و توصیه‌های مقام معظم رهبری نسبت به حجاب و عفاف
۱- حجاب مایه تشخص و آزادی زن است
۲- حجاب عامل امنیت است
۳- حجاب کرامت زن مسلمان است
۴- حجاب به معنای انزوای زنان نیست
۵- برای ترویج حجاب، کار تحقیقی و تبلیغی کنید
۶- اهمیت شرعی و منطقی حجاب را تبیین کنید
۷- احساس آسایش ناشی از حجاب را بیان کنید

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • رقابت دو بازی ایرانی برای کسب جایزه فستیوال ۲۰۲۴ بازی سال منا
  • حجاب؛ قدرت زن ایرانی
  • اهتمام دهیاران و شوراها در انعکاس مشکلات مردم ضروری است
  • خرید انواع کمپرسور دانفوس Danfoss  از مایاکول
  • بازی‌های رایانه‌ای منجر به آسیب جسمی کودکان و نوجوانان
  • هوش مصنوعی سرآمد علم های روز است / گستردگی این علم از مباحث دفاعی تا زمینه های کشاورزی
  • ناتوی ناتوان
  • شعبده‌بازی سرمربی ایرانی با تیم ملی افغانستان | آنها به جام جهانی می‌رسند؟
  • آتش‌بازی ادامه‌دار در کافا؛ دختران ایرانی، ترکمنستان را در هم کوبیدند!