Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: «امام حسن عسکری(ع)» همانطور که در زندگی شخصی خود خوش خلق بودند از نظر به اجرا در آوردن احکام اسلامی و تلاش برای توسعه حرکت‌های اسلامی نیز رویکرد ارزشمندی را در پیش گرفته بودند همین امر سبب شد تا به «حسن عسکری(ع)» نام بگیرند. میراحمدرضا حاجتی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون سیره سیاسی «امام حسن عسکری(ع)» گفت: با وجو خفقانی که حاکمان عباسی در زمان امامت «امام یازدهم(ع)» ایجاد کرده بودند نفوذ «امام حسن عسکری(ع)» باعث ترس خلفای خونریز عباسی شده بود لذا هیچ چاره‌ای جز زیر نظر گرفتن این امام بزرگوار برای خود ندیدند، با این همه تلاش برای عدم ارتباط ایشان با مردم در حکومت عباسی ادامه داشت ولی نفوذ معنوی و علاقه مردم برای دیدن «امام حسن عسکری(ع)» در مدت زمان کوتاهی افزایش فراوانی پیدا کرده بود و همین امر سبب شد تا حکومت عباسی نقشه قتل این امام بزرگوار را تدوین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: برای مطالعه سیره اخلاقی «امام حسن عسکری(ع)» اینجا کلیک کنید ***ترس حاکم از «امام حسن عسکری (ع)»   وی «امام حسن عسکری(ع)» را یکی از جوانترین «ائمه معصومین (ع)» در زمان شهادت‌شان دانست و ابراز کرد: برخورد حاکمان عباسی با «امام حسن عسکری (ع)» نشان می‌دهد که آنان تا چه میزان از محبوبیت این امام بزرگوار در جامعه می‌ترسیدند و چرا ایشان را در یک منطقه نظامی حصر کرده بودند. ترس حاکم از «امام حسن عسکری (ع)» به حدی بود که این امام بزرگوار را به مرکز حکومت خود آورده و تحت الحفظ نگهداری می‌کردند این امام بزرگوار مجبور بودند هر دوشنبه و پنجشنبه خودشان را به دارالخلاف معرفی کنند.   حاجتی توصیه‌های «امام حسن عسکری (ع)» به نمایندگانشان در شهر قم را مورد بررسی قرار داد و تصریح کرد: «امام حسن عسکری (ع)» در زمان امامت خود، احمد بن اسحاق قمی که عالمی جلیل القدر و فقیهی پرهیزگار بود را به عنوان نماینده ویژه خود در شهر قم قرار دادند و به وی در نامه‌ای توصیه‌های ارزشمندی ارائه کردند که با بررسی این نامه می‌توان به عمق و بلندای فکری «امام حسن عسکری (ع)» پی برد. 

***رویکرد «امام حسن عسکری (ع)» در توسعه حرکت‌های اسلامی   این کارشناس علوم قرآنی پیرامون توصیه‌هایی که «امام حسن عسکری (ع)» طی نامه‌ای به نماینده خود داشتند اشاره و تاکید کرد: چنانچه توصیه‌هایی که «امام حسن عسکری (ع)» در نامه‌ای به نماینده خود در شهر قم کردند را در جامعه به اجرا بگذاریم می‌توانیم در یک جامعه و زندگی آرمانی زندگی کنیم و نسلی ارزشمند را به جامعه آینده تحویل دهیم. 

وی پیرامون نام «امام حسن عسکری (ع)» بیان کرد: این امام بزرگوار همانطور که در زندگی شخصی خود خوش خلق بودند از نظر به اجرا در آوردن احکام اسلامی و تلاش برای توسعه حرکت‌های اسلامی رویکرد ارزشمندی را در پیش گرفته بودند همین امر سبب شد تا به «حسن عسکری(ع)» نام بگیرند.   این کارشناس علوم قرآنی به یکی دیگر از دلایل زیر نظر بودن «امام حسن عسکری (ع)» توسط حکومت عباسی اشاره و اظهار کرد:حاکم وقت عباسی احادیث «پیامبر اکرم (ص)» را در مورد «امام دوازدهم(عج)» شنیده بودند لذا «امام حسن عسکری (ع)» را همواره زیر نظر داشتند تا اگر فرزند ایشان را یافتند وی را به فتل برسانند. 

***حرکت «امام حسن عسکری (ع)» در امتداد اندیشه‌های «پیامبر اکرم(ص)»    حاجتی در همین راستا تصریح کرد: «ائمه معصومین (ع)» و «امام حسن عسکری (ع)» در امتداد و تکرار رویه‌های فکری و اندیشه‌های «پیامبر اکرم(ص)» حرکت کردند، آنان تکرار کننده، تفسیرگر و همچنین احیا کننده سیره «رسول خاتم (ص)» بودند. «ائمه معصومین(ع)» مطالبات خداوند که زمانی بر «پیامبر اکرم (ص)» نازل شده بود را بار دیگر برای مردم تکرار کردند و خود را نیز مقید به بیان بی کم و کاست دستورات «پیامبر اکرم(ص)» و خداوند در جامعه می‌دانستند.

 وی تاکید کرد: زندگی «امام حسن عسکری (ع)» داستانی تاریخی نیست بلکه درسی است که از بطن تاریخ بیان شده و برای زندگی همیشگی بشریت ضروری است، به عبارت دیگر این‌ امامان بزرگوار الگوی‌های ساری و جاری ما هستند.

حاجتی خاطرنشان کرد: بررسی سیره شخصیتی، رفتاری و سیاسی «امام حسن عسکری (ع)» به ما می‌آموزد تا از ایشان الگوبرداری کنیم و همه اعمال، رفتار و افکار خود را بر پایه آموز‌ه‌هایی که «امام یازدهم(ع)» بیان کرده‌اند قرار دهیم. امروز که بشر در بن بست فکری و اجتماعی قرار گرفته الگوبرداری از راهنمایانی همچون «ائمه معصومین(ع)» یکی از بهترین رویکرد‌ها محسوب می‌شود. 

***زندگی و شهادت «امام حسن عسکری(ع)»

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد صابری در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان درباره زندگی و شهادت «امام حسن عسکری(ع)» گفت: «امام حسن عسکری(ع)» یازدهمین امام شیعیان و حجت خدا هستند که در سال ۲۳۲ هجری در ۱۰ ربیع الثانی دیده به جهان گشودند. ۲۸ سال عمر ایشان بود، شش سال امامت کردند و هشتم ربیع الاول سال ۲۶۰ هجری در سامرا به شهادت رسیدند.

***اوج تنگنا و فشار در زمان امامت «امام حسن عسکری(ع)»

وی به حلقه فشارها در زمان امامت «امام حسن عسکری(ع)» اشاره و ابراز کرد: هر چقدر ائمه ما به مقطع ولادت «حضرت مهدی (عج)» نزدیک می‌شدند، حلقه محاصره دشمن بیشتر می‌شد. دوره امامت «امام حسن عسکری (ع)» نقطه اوج فشار و تنگنا‌های حلقه محاصره دشمن بود. مقطعی که به لحاظ شدت دشمنی و توطئه نسبت به زمان ائمه دیگر بی سابقه بوده است.

این کارشناس علوم قرآنی پیرامون شرایطی که حکومت در زمان امامت «امام یازدهم(ع)» ایجاد کرده بود اظهار کرد: در مدت زندگی «امام یازدهم(ع)»، جنگ خونین در گروه‌های خلافت غاصب و جاهل قدرت گرفته بود. نکته مهم این بود که در متن احادیث و روایات «رسول الله» متوجه شدند شخصی که گفته می‌شود پس از ایشان متولد و سپس قیام می‌کند «امام حسن عسکری(ع)» است.

***همه چیز از سوی «امام حسن عسکری(ع)» برای حکومت عباسی تهدید محصوب می‎شد

وی در همین راستا ادامه داد: به همین خاطر دشمن «امام حسن عسکری(ع)» را در فضای نظامی قرار داده بود، ایشان در زمان معتمد عباسی در زندان به سر می‌بردند و حتی معتمد ایشان را مسموم و به شهادت رساندند زیرا درس، کلام، خطبه، تربیت شاگردان و فعالیت‌های «امام یازدهم(ع)» برای حکومت عباسی تهدید بود.

صابری با اشاره به نقشه شوم دشمن برای به شهادت رساندن «امام حسن عسکری(ع)» آن هم در سن جوانی ابراز کرد: دشمنان و حکومت عباسی معتقد بودند چون فرزندی از «امام یازدهم(ع)» به دنیا نیامده و فرزند ذکور هم نداشتند، همچنین کم سن و سال نیز بودند، تصمیم گرفتند که ایشان را با زهر به شهادت برسانند تا به مقاصد خود براساس نقشه‌هایشان برسند بی خبر از این که «امام حسن عسکری(ع)» صاحب فرزند بودند و قدرت خداوند همراهشان بود.

***دشمنان به دنبال شهادت فرزند «امام حسن عسکری(ع)» بودند

حجت الاسلام والمسلمین صابری در همین راستا ادامه داد: دشمنان به دنبال کشتن فرزندی که قرار است راه امامت را ادامه دهد بودند، بنابراین بعد از بررسی به این نتیجه رسیدند که «امام حسن عسکری(ع)» صاحب هیچ فرزندی نیستند و خیالشان از نبود امام دوازدهم راحت شد، در حالی که «حضرت مهدی (عج)» به دنیا آمده و در خانه بودند.

این کارشناس علوم قرآنی به تاثیر همسر «امام حسن عسکری(ع)» در ادامه راه امامت ایشان اشاره کرد و افزود: «نرجس خاتون» همسران «امام حسن عسکری(ع)» بودند و بدون شک برای یک زن و مرد باید لیاقت و قابلیت پدر و مادر شدن یک »امام (ع)» وجود داشته باشد. یک طرف «امام حسن عسکری(ع)» با شخصیت والا و سیره ای که داشتند و در طرف دیگر «نرجس خاتون» که با ویژگی‌های والای خود از سوی خدا برگزیده شده بودند.

انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار مذهبی امام حسن عسکری ع

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار مذهبی امام حسن عسکری ع کارشناس علوم قرآنی امام بزرگوار امام حسن عسکری ع امام یازدهم ع زمان امامت ائمه معصومین پیامبر اکرم حکومت عباسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۱۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این چند نکته ساده کمک می‌کند که بدون عطر خوشبو شوید!

زی‌سان: باتوجه به اینکه نزدیک به ۴۰۰ نوع گیرنده مختلف درون بینی ما وجود دارد تا علاوه بر دریافت بوی تعفن یا فاسدشدن مواد خوراکی، بوی خوش را هم حس کنیم، محققان چند نکته ساده را توصیه کردند که علاوه بر کاهش هزینه خرید عطر، بدن شما را نیز خوشبو می‌کند.

به گزارش زی‌سان؛ به گفته دانشمندان مواد غذایی مصرفی هرکدام تاثیری روی بدن فرد دارند. برای مثال، گوشت قرمز حاوی مقادیر زیادی اسید‌های چرب است و اگر بدن قادر به تجزیه این مواد نباشد، بوی عرق می‌تواند به طرز خفه‌کننده‌ای تند شود.

سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی و کلم بروکسل نیز چنین رفتاری را در بدن ایجاد می‌کنند که پیشنهاد می‌شود برای داشتن بوی خوش، مصرف آنها را به حداقل برسانید.

نوشیدنی‌های حاوی کافئین مانند قهوه و چای باعث تحریک‌شدن برخی غدد تعریق می‌شوند و درنتیجه بدن عرق بیشتری تولید می‌کند و باعث تندتر شدن بوی عرقتان می‌شود. پیشنهاد می‌شود به جای زیاده‌روی در مصرف قهوه، روزانه ۸ لیوان آب بخورید تا نتیجه معکوس و خوشایند را تجربه کنید.

مراقبت از لباس‌ها بسیار مسئله مهمی است. لباسی که عرق کرده را نپوشید و هنگام شستن دقت کنید که آن را برعکس کرده باشید و بعد داخل ماشین لباسشویی بیاندازید.

ورزش مداوم به بوی خوش بدن کمک می‌کند. به شرطی که پس از ورزش کردن حتما استحمام کنید و پس از خارج شدن از حمام کاملا خود را خشک کنید. ضمنا تا حد امکان از صابون‌های آنتی باکتریال برای شستشوی خود استفاده نکنید.

بوی بدن از وضعیت روانی هم تأثیر می‌گیرد. اگر عصبی یا تحت اضطراب مداوم باشید و یا کمبود خواب داشته باشید، بوی بدن شما می‌تواند نامطبوع شود. اگر روغن‌های معطر را به بالش یا ملحفه خود بزنید، بعد از یک خواب شبانه، بوی خوبی هم خواهید داد.

tags # عطر و اودکلن سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • (تصویر) یک نکته عجیب در عکس‌های جدید تتلو در دادگاه
  • تاریخ ولادت امام رضا (ع) ۱۴۰۳ + زندگینامه و احادیث
  • اجرای برنامه پیشگیری از خودکشی در گچساران/ غربالگری سلامت روان
  • گفتگو درباره کتاب «بازآرایی نهاد دین در برابر نهاد دولت»
  • چند نکته درباره رادیو در ۸۴ سالگی
  • این چند نکته ساده کمک می‌کند که بدون عطر خوشبو شوید!
  • سکانس‌هایی از فیلم لوپتو
  • آقای گل نیم فصل، سرشناس و ناشناس!
  • تجلیل از خانواده شهدا حومه غربی دیشموک
  • قانون جنجالی پابرجاست؛ استقلال و پرسپولیس باید پیروی کنند!