Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سید حمید حسینی» با بیان اینکه به دلیل تحریم‌ها نمی‌توان میزان بنزین صادراتی را اعلام کرد، ‌ادامه داد: با این حال ۶۰ درصد از بنزین صادراتی ایران جذب بازار عراق شده است.

وی افزود:‌ در حال حاضر روند صادرات فرآورده‌های نفتی مطلوب است و تمام محموله‌های عرضه شده نیز خریداری می‌شود.

حسینی با بیان اینکه فرآورده‌های نفتی در بورس عرضه می‌شوند، ‌تاکید کرد:‌ این فرآورده‌ها بعد از خرید توسط بخش خصوصی به کشورهای هدف صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:‌ برای انتقال پول صادرات فرآورده‌های نفتی و از جمله بنزین مشکلی وجود ندارد و پول یا از طریق صرافی‌ها و یا به صورت ارز از سوی خریدار پرداخت می‌شود.

دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق افزود: در خصوص دریافت پول گاز و برق صادراتی ایران به عراق نیز با پیگیری‌های وزیر نیرو و رئیس کل بانک مرکزی ایران گشایش‌هایی اتفاق افتاده که امیدواریم هر چه زودتر به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه برای دریافت این پول، تغییراتی در بانک مرکزی و بانک عراق بوجود آمده است، گفت: این خوشبینی هست که مساله حل شود و طبق آن روند، پول را دریافت کنیم.

طلب ۵ میلیارد دلاری ایران از عراق

به گفته حسینی، صادرات برق و گاز هر روز بین دو کشور در جریان است با این حال آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد که طلب ایران از عراق در حوزه صادرات گاز و برق ۵ میلیارد دلار است.

وی ادامه داد: عراقی‌ها قبول کردند که این پول را بپردازند زیرا بخشی از این پول در حسابی در بانک مرکزی عراق است.

سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی تاکید کرد: در این روند قرار است شرکت‌های ایرانی، از شرکت‌های بین‌المللی خرید کرده و فاکتور خرید را بانک مرکزی عراق از همان حساب پرداخت کند.

وی افزود:‌ از آنجا که در شرایط فعلی تامین کالاهای اساسی و دارو در اولویت کاری دولت است، ‌ به نظر می‌رسد بیشترین خرید از محل پول صادرات برق و گاز به عراق صرف واردات این محصولات به کشور شود.

 ‌ایران در بهار امسال روزانه تا ۳۲ میلیون متر مکعب گاز به عراق صادر می‌کرده که این عدد در تابستان بیشتر نیز بوده است.

از سوی دیگر، صادرات فرآورده‌های نفتی ایران به عراق نیز در جریان است و حتی با وجود کرونا با قدرت ادامه دارد. این مهم با افزایش گازرسانی در سراسر کشور طی هفت سال گذشته و صرفه جویی در مصرف سوخت مایع محقق شده است.  

۲۲۳۲۲۴

کد خبر 1447306

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: تحریم نفتی سید حمید حسینی عراق گاز برق بانک مرکزی فرآورده های نفتی فرآورده ها بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۱۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صادرات فرآورده‌های سلامت محور

دبیر شورای سیاست‌گذاری صادرات سازمان غذا و دارو، از تسهیل صادرات فرآورده‌های سلامت محور با سیستمی شدن تاییدیه‌های سازمان غذا و دارو خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آصف مهدوی، دبیر شورای سیاست گذاری صادرات سازمان غذا و دارو با اشاره به کاهش معنادار زمان تأیید درخواست‌های صادرات به دلیل سیستمی شدن تاییدیه‌ها در سامانه تی تک، گفت: سازمان غذا و دارو در راستای پیش‌بینی پذیر کردن اقتصاد و برای حمایت از فعالان تجاری، بخشنامه‌های صادره خود را از ۶ مورد به یک مورد در سال ۱۴۰۲ رسانده که نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش قابل توجهی است و سازمان گمرک این موضوع را دستاورد بزرگی برای کشور می‌داند.

وی همچنین ادامه داد: میانگین پاسخگویی سازمان غذا و دارو از آذر ۱۴۰۱ تا آذر ۱۴۰۲ از هشت روز و ۵۲ دقیقه به سه روز و ۶۶ دقیقه کاهش پیدا کرده که این موضوع نیز موید اقدامات سازمان غذا و دارو برای چابک سازی فعالیت‌هایش است.

مهدوی خاطر نشان کرد: پیرو تأکیدات رئیس سازمان غذا و دارو، تمامی فرآیند‌ها باید به سمت چابک شدن برود و در راستای منویات رهبری در شعار سال باشد و هیچ کوتاهی در این خصوص قابل اغماض نخواهد بود.

وی اظهار داشت: در سال گذشته رشد ۳۰ تا ۵۰ درصدی در صادرات فرآورده‌های سلامت محور داشتیم و با توجه به تکالیف برنامه هفتم توسعه و منویات رهبری، سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۳ در نظر دارد با همفکری فعالان صادراتی این حوزه شرایط رشد و جهش صادراتی نسبتاً خوبی را فراهم نماید.

دیگر خبرها

  • صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد
  • صادرات ۲۹ قلم فرآورده دامی از استان البرز
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • ثبت بالاترین رکورد صادرات فرآورده‌های نفتی در بندر خرمشهر
  • ثبت بالاترین رکورد صادرات فرآورده های نفتی در تاریخ بندر خرمشهر
  • صادرات ۲۸۶ میلیون دلاری ایران به پاکستان در ۳ ماه
  • رشد صادرات فرآورده‌های سلامت محور
  • سلاح شیمیایی در جنگ ایران و عراق / مصطفی چمران در جنگ چه کرد؟ / زندگی در روسیه پیش از جنگ جهانی / جنگ نفت کش‌ها در خلیج فارس / دره آراکو از نمای نزدیک / چگونه یک سخنرانی عالی داشته باشیم؟ / بوگاتی دیوو، خودروی ۵.۸ میلیون دلاری
  • ریختن بنزین بر آتش بحران های جهانی / تصویب کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان در مجلس آمریکا