Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری ایسنا: همچنین بنابر تازه‌ترین آمار‌ها ۳۱ میلیون و ۶۷۳ هزار و ۶ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۵ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا هم‌اکنون با بیش از ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ میلیون مبتلا و بیش از ۲۳۰ هزار قربانی، همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان پس از آمریکا به ترتیب با بیش از ۷.۸ و ۵.۳ میلیون بیمارِ کووید ۱۹، جایگاه دوم و سوم را در جهان به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین در حال حاضر چهار کشور ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب رکورددارِ قربانیان این بیماری در دنیا هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشور‌هایی که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (یکشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا هشت میلیون و ۸۲۷ هزار و ۹۳۲ مبتلا، ۲۳۰ هزار و ۶۸ قربانی

۲. هند هفت میلیون و ۸۶۴ هزار و ۸۱۱ مبتلا، ۱۱۸ هزار و ۵۶۷ قربانی

۳. برزیل پنج میلیون و ۳۸۱ هزار و ۲۲۴ مبتلا، ۱۵۶ هزار و ۹۲۶ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۴۹۷ هزار و ۱۶۷ مبتلا، ۲۵ هزار و ۸۲۱ قربانی

۵. اسپانیا یک میلیون و ۱۱۰ هزار و ۳۷۲ مبتلا، ۳۴ هزار و ۷۵۲ قربانی

۶. فرانسه یک میلیون و ۸۶ هزار و ۴۹۷ مبتلا، ۳۴ هزار و ۶۴۵ قربانی

۷. آرژانتین یک میلیون و ۸۱ هزار و ۳۳۶ مبتلا، ۲۸ هزار و ۶۱۳ قربانی

۸. کلمبیا یک میلیون و هفت هزار و ۷۱۱ مبتلا، ۳۰ هزار قربانی

۹. مکزیک ۸۸۶ هزار و ۸۰۰ مبتلا، ۸۸ هزار و ۷۴۳ قربانی

۱۰. پرو ۸۸۶ هزار و ۲۱۴ مبتلا، ۳۴ هزار و ۹۵ قربانی

پس از آن کشور‌های انگلیس با ۸۵۴ هزار و ۱۰ مبتلا، آفریقای جنوبی با ۷۱۴ هزار و ۲۴۶ مبتلا، ایران با ۵۶۲ هزار و ۷۰۵ مبتلا، ایتالیا با ۵۰۴ هزار و ۵۰۹ مبتلا، شیلی با ۵۰۰ هزار و ۵۴۲ مبتلا، عراق با ۴۴۹ هزار و ۱۵۳ مبتلا، آلمان با ۴۲۹ هزار و ۱۸۱ مبتلا، بنگلادش با ۳۹۷ هزار و ۵۰۷ مبتلا، اندونزی با ۳۸۵ هزار و ۹۸۰ مبتلا، فیلیپین با ۳۶۷ هزار و ۸۱۹ مبتلا، ترکیه با ۳۵۹ هزار و ۷۸۴ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۴۴ هزار و ۵۵۲ مبتلا، اوکراین با ۳۳۷ هزار و ۴۱۰ مبتلا، پاکستان با ۳۲۷ هزار و ۸۹۵ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۳۰۹ هزار و ۴۱۳ مبتلا، بلژیک با ۳۰۵ هزار و ۴۰۹ مبتلا، هلند با ۲۸۱ هزار و ۵۲ مبتلا، جمهوری چک با ۲۵۰ هزار و ۷۹۷ مبتلا، لهستان با ۲۴۱ هزار و ۹۴۶ مبتلا، کانادا با ۲۱۳ هزار و ۹۵۹ مبتلا، رومانی با ۲۰۵ هزار و ۷۹۳ مبتلا، مراکش با ۱۹۴ هزار و ۴۶۱ مبتلا، اکوادور با ۱۵۹ هزار و ۶۱۴ مبتلا، نپال با ۱۵۵ هزار و ۲۳۳ مبتلا، بولیوی با ۱۴۰ هزار و ۷۷۹ مبتلا، قطر با ۱۳۰ هزار و ۹۶۵ مبتلا، پاناما با ۱۲۸ هزار و ۵۱۵ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۲۴ هزار و ۱۸ مبتلا، امارات متحده عربی با ۱۲۳ هزار و ۷۶۴ مبتلا، کویت با ۱۲۰ هزار و ۹۲۷ مبتلا، پرتغال با ۱۱۶ هزار و ۱۰۹ مبتلا، عمان با ۱۱۱ هزار و ۸۳۷ مبتلا، سوئد با ۱۱۰ هزار و ۵۹۴ مبتلا، قزاقستان با ۱۱۰ هزار و ۴۰۲ مبتلا، مصر با ۱۰۶ هزار و ۳۹۷ مبتلا، گواتمالا با ۱۰۴ هزار و ۶۳۲ مبتلا، سوئیس با ۱۰۳ هزار و ۶۵۳ مبتلا و کاستاریکا با ۱۰۳ هزار و ۸۸ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

منبع: فردا

کلیدواژه: مبتلایان کرونا آمار جهانی کرونا یک میلیون کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۲۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ آوریل، روز جهانی هموفیلی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، روز جهانی هموفیلی روز جهانی آگاهی از بیماری هموفیلی و سایر اختلالات خونریزی است. این جشنواره سالانه در ۱۷ آوریل، تاریخ تولد فرانک شنابل، بنیانگذار فدراسیون جهانی هموفیلی برگزار می‌شود. روز جهانی هموفیلی روزی است که تمام گروه‌هایی که درگیر اختلالات خونریزی هستند، گردهم می‌آیند و ضمن افزایش آگاهی، به موضوعات مربوط به مراقبت‌های عمومی نیز توجه دارند.

هموفیلی معمولاً یک اختلال خونریزی ارثی است که در آن خون به درستی لخته نمی‌شود. این بیماری می‌تواند منجر به خونریزی خود به خودی شود.

 خون حاوی پروتئین‌های بسیاری است که باعث لخته شدن می‌شوند و می‌تواند به جلوگیری از خونریزی کمک کنند. در افراد مبتلا به هموفیلی، فاکتور VIII یا IX کم است.

شدت هموفیلی که فرد دارد با توجه به میزان فاکتور موجود در خون تعیین می‌گردد. هرچه مقدار عامل کمتر باشد، احتمال وقوع خونریزی بیشترمی شود که در نتیجه آن منجر به مشکلات جدی سلامتی شود.

در موارد نادر، فرد می‌تواند در اواخر زندگی به هموفیلی مبتلا شود. ابتلا به این بیماری بیشتر مربوط به افراد میانسال یا سالخورده و یا زنان جوانی است که اخیراً زایمان کرده اند یا باردار هستند. این شرایط اغلب با درمان برطرف می‌شود.

⭕️علل

هموفیلی در اثر جهش یا تغییر در یکی از ژن‌هایی که دستورالعمل ساخت پروتئین‌های فاکتور لخته شدن را ایجاد می‌کند، به وجود می‌آید. این تغییر یا جهش می‌تواند عملکرد صحیح پروتئین لخته کننده را از بین برده یا کاملا از عملکرد آن جلوگیری کند.

این بیماری در آقایان شایع‌تر است. زنان نیز می‌توانند هموفیلی داشته باشند، اما بسیار نادر است.

هموفیلی می‌تواند منجر به موارد زیر شود:

خونریزی در مفاصل که می‌تواند منجر به بیماری مزمن مفصل و درد شود.

خونریزی در سر و گاهی در مغز که می‌تواند باعث مشکلات طولانی مدت مانند تشنج و فلج شود.




اگر خونریزی متوقف نشود یا در ارگان حیاتی مانند مغز رخ دهد، می‌تواند منجر به مرگ شود.

⭕️انواع

چندین نوع مختلف هموفیلی وجود دارد. دو مورد زیر متداول‌ترین آن‌ها عبارتند از:

هموفیلی A (هموفیلی کلاسیک)

این نوع در اثر کمبود یا کاهش فاکتور لخته شدن VIII ایجاد می‌شود.

هموفیلی B (بیماری کریسمس)

این نوع در اثر کمبود یا کاهش فاکتور لخته شدن IX ایجاد می‌شود.

⭕️علائم و نشانه‌ها

علائم رایج هموفیلی عبارتند از:

خونریزی در مفاصل: این خونریزی می‌تواند باعث تورم و درد یا گرفتگی در مفاصل شود. اغلب روی زانو، آرنج و مچ پا تأثیر می‌گذارد.

خونریزی در پوست (که باعث کبودی می‌شود) یا عضله و بافت نرم: منجر به تجمع خون در یک ناحیه می‌شود (هماتوم نامیده می‌شود).

خونریزی دهان و لثه: بعد از از دست دادن دندان به سختی می‌توان آن را متوقف کرد.

خونریزی بعد از ختنه

خونریزی پس از تزریق، مانند واکسیناسیون

خونریزی در سر نوزاد پس از زایمان دشوار

خون در ادرار یا مدفوع

خونریزی مکرر از بینی

هموفیلی در چه کسانی شایع‌تر است؟

هموفیلی از هر ۵۰۰۰ تولد نوزاد پسر در ۱ مورد اتفاق می‌افتد. بر اساس مطالعات اخیر که از داده‌های جمع آوری شده در مورد بیماران تحت مراقبت در مراکز درمانی هموفیلی بدست آمده است، حدود ۲۰، ۰۰۰ تا ۳۳، ۰۰۰ مرد در ایالات متحده با این اختلال زندگی می‌کنند. هموفیلی A تقریباً چهار برابر هموفیلی B شایع است و تقریباً نیمی از مبتلایان با شکل شدید آن درگیرند. هموفیلی، تمام افراد از همه گروه‌های نژادی و قومی را درگیر می‌کند.

⭕️تشخیص

بسیاری از افرادی که اعضای خانواده آنها مبتلا به هموفیلی است، باید بلافاصله بعد از تولد نوزادشان، او را آزمایش کنند.

حدود یک سوم نوزادانی که مبتلا به هموفیلی تشخیص داده می‌شوند جهش جدیدی دارند که در سایر اعضای خانواده وجود ندارد.

برای تشخیص، پزشکان آزمایش خون خاصی را انجام می‌دهند تا نشان دهند خون به درستی لخته شده است. اگر اینگونه نباشد، آنها که به آن روش سنجش فاکتور را انجام می‌دهند تا علت اختلال خونریزی را تشخیص دهند. این آزمایشات خون نوع هموفیلی و شدت را نشان می‌دهد.

⭕️درمان

بهترین روش برای درمان هموفیلی جایگزینی فاکتور انعقادی خون از دست رفته است تا خون بتواند به درستی لخته شود. این کار با تزریق (از طریق ورید) کنسانتره‌های فاکتور آماده شده تجاری انجام می‌شود. افراد مبتلا به هموفیلی می‌توانند خود یاد بگیرند که چگونه این تزریق‌ها را انجام دهند تا بتوانند قسمت‌های خونریزی را متوقف کنند و با انجام تزریق به طور منظم (به نام پروفیلاکسی)، حتی می‌توانند از بیشتر قسمت‌های خونریزی جلوگیری کنند.

دریافت مراقبت‌های پزشکی با کیفیت از پزشکان و پرستاران که اطلاعات زیادی در مورد این اختلال دارند، می‌تواند به جلوگیری از برخی مشکلات جدی کمک کند.

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • آمار شهدای غزه به ۳۳۹۷۰ نفر افزایش یافت
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • ۱۷ آوریل، روز جهانی هموفیلی