Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – سجاد رفیع؛ مطالعات صورت گرفته در حجم وسعت تجارت الکترونیک در کشورهای جنوب شرقی آسیا (SEA) حاکی از رشد 43 درصدی میزان استفاده از اپلیکیشن‌های خرید و فروش آنلاین در ویتنام طی سه ماهه دوم سال 2020 نسبت به سه ماهه پیش از آن است. البته چنین دستاوردی تنها منحصر به این کشور نبوده و در عمده کشورهای SEA قابل مشاهده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین رابطه، استفاده از اپلیکیشن‌های مذکور در این کشورها طی دوره مشابه، رشد 39 درصدی را تجربه کرده است (میزان این رشد در کشورهای اندونزی و سنگاپور، به عنوان دو کشور شاخص منطقه در حوزه تجارت الکترونیک، به ترتیب برابر 34 و 25 درصد بوده است). در همین زمینه، در ادامه به بررسی وضعیت کشور ویتنام در این حوزه خواهیم پرداخت.

رشد فعالیت‌های استارتاپی در حوزه تجارت الکترونیک ویتنام را می‌توان فوق‌العاده توصیف کرد. ارزش اقتصاد مبتنی بر اینترنت در این کشور در سال 2019 به عدد بی سابقه 12 میلیارد دلار رسید که حاکی از رشد متوسط سالانه 38 درصدی آن از سال 2015 به این سو است. در همین رابطه‌، پیش‌بینی‌ کارشناسان مختلف حاکی از افزایش این عدد تا 43 میلیارد دلار تا پیش از پایان سال 2025 است.

به طور کلی، حرکت شرکت‌ها و استارتاپ‌ها به سمت عرضه محصولات خود از طریق تلفن همراه را می‌توان یکی از مهمترین دلایل گسترش چشمگیر اپلیکیشن‌های خرید و فروش آنلاین و در مجموع، تجارت الکترونیک در ویتنام دانست. تا پیش از پایان سال 2019، تمام شرکت‌های مطرح در حوزه تجارت الکترونیک این کشور، اپلیکیشن‌های اختصاصی خود را طراحی و در اختیار کاربران تلفن همراه قرار داده بودند که از جمله آن‌ها می‌توان به اپلیکیشن‌های Shopee Feed متعلق به شرکت Shopee و TikiLive متعلق به شرکت Tiki اشاره کرد. در همین زمینه، بروز اپیدمی کووید 19 و عدم امکان حضور فیزیکی بسیاری از افراد در مراکز خرید نیز در تسریع روند رو به رشد استارتاپ‌های حوزه تجارت الکترونیک ویتنام، بسیار تاثیرگذار بوده است.

یکی از موضوعات قابل تامل در مورد زیست‌بوم تجارت الکترونیک ویتنام، حضور به مراتب گسترده‌تر شرکت‌های خارجی در این بازار در مقایسه با استارتاپ‌های بومی است. در حال حاضر، مجموعه‌های بین‌المللی Shopee، Lazada و Tiki در صدر فروشگاه‌های آنلاین فعال در این کشور قرار دارند. در همین رابطه، شرکت Thegioididong تنها شرکت بومی حاضر در میان 10 فروشگاه اینترنتی پرطرفدار ویتنام است.

پربیننده ترین انواع موبایل اپل چند؟ +جدول گران‌ترین و ارزان‌ترین گوشی‌های موبایل حدس و گمان درباره جانشینی ارزهای دیجیتال با حقیقی تبلت مایکروسافت چند؟ +جدول مصوبه تعیین تکلیف تجهیزات استخراج رمز ارز اصلاح شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تجارت الکترونیک تلفن های همراه خرید و فروش دلار اپلیکیشن ویتنام فروش آنلاین فروشگاه آنلاین قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت حوزه تجارت الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۲۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات بانوان را باید با راهکار‌های استانی و بومی مرتفع کرد

فرزانه شکوری مسئول امور بانوان نظام مسائل کشور در دیدار با مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین گفت: بررسی کارشناسان نظام مسائل کشور نشان داده که بیشتر موضوعات و مسائل بانوان در سطح استان‌ها متفاوت از بانوان پایتخت بوده و باید به صورت مجزا برای جذب ایده‌های بومی برنامه ریزی کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات و مسائل بانوان در کمیسیون‌های تخصصی مورد بررسی قرار می‌گیرد، ادامه داد: مجمع نظام مشورتی آمده تا به حل مسائل و مشکلات بانوان کمک کند و اگر کسی احساس می‌کند که می‌تواند راهکاری ارائه دهد، ما در کمیسیون‌های تخصصی از آنها استقبال خواهیم کرد.

شکوری بر محور آموزش در حوزه بانوان تاکید کرد و یادآور شد: در این مدت که روی موضوعات و مسائل بانوان کار شد، متوجه شدیم که بحث آموزش در حوزه بانوان بسیار مهم است و می‌تواند به توانمندسازی این جامعه م و حتی رفع مشکلات آنها کمک کند.

مسئول امور بانوان نظام مسائل کشور ادامه داد: در حوزه زنان سرپرست خانوار خیلی کار‌های میدانی و تحقیقی صورت گرفت و مشکلات این افراد در طول پنج سال شناسایی شد، تا جایی که متوجه شدیم مشکلات ریشه‌ای این افراد هرگز از سوی کمیته امداد و بهزیستی حل نخواهد شد و باید به دنبال حل مشکلات بنیادی در این حوزه بود.

شکوری در ادامه به لایحه حفظ کرامت نیز اشاره کرد و گفت: لایحه حفظ کرامت که ۱۰ سال به طول انجامید تا به صحن علنی مجلس برسد، با کمک مجمع مشورتی نظام مسائل کشور کلیات آن به تصویب رسید و جزییات آن در مجلس آتی بررسی می‌شود.

وی تاکید کرد: این لایحه دارای معایب و مزایایی است که باید در مرحله اجرا مورد بررسی قرار بگیرد، ما اعتقاد داریم که این لایحه حداقل حقوق جامعه زنان را حمایت و تقویت می‌کند و لازم است که مواردی دیگری نیز در آن لحاظ شود.

شکوری اضافه کرد: اعضای مجمع مشورتی زنان همگی جوان و نخبه هستند و شرایطی را فراهم کرده تا جوانان صاحب نظر کشور در کنار فضای انتقاد به ارایه راهکار بپردازند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • واکنش شهردار تهران به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • واکنش زاکانی به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • برگزاری انتخابات دور دوم در ۸ حوزه کشور به صورت الکترونیک
  • بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شرکت ناواکو و تاکید بر استفاده از ظرفیت ها، تجارب و دانش بومی شرکت در جهت افزایش نوآوری، درآمدزایی و خودکفایی مالی
  • دیجی کالا ؛ بزرگ ترین بازار آنلاین موبایل ایران
  • مشکلات بانوان را باید با راهکار‌های استانی و بومی مرتفع کرد
  • نصب پابند الکترونیک به ۳۰۰ سارق سابقه دار در غرب استان تهران
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است