Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@22:24:10 GMT

ویزیت گروهی بیماران کرونایی لرستان توسط متخصصان

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۵۲۵۹۸

ویزیت گروهی بیماران کرونایی لرستان توسط متخصصان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا نیکبخت در جلسه ویدئو کنفرانس با معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه غیر از معاون درمان دانشگاه، معاونین آموزشی و غذا و دارو دانشگاه نیز پیگیر کارها هستند، گفت: دو هفته‌ای است که بیماران کووید ۱۹ توسط تیم تخصصی در بیمارستان‌ها ویزیت گروهی می‌شوند و تیم پزشکان متخصص بیهوشی، عفونی، داخلی و حتی متخصص تغذیه پای کار هستند تا رسیدگی به حال بیماران کرونایی به نحو احسن صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، گفت: با وجود پزشکان مقیم در بیمارستان‌ها و تشکیل تیم‌های تخصصی و انجام ویزیت‌های گروهی توسط پزشکان متخصص، با مقایسه آمارها در دو زمان متفاوت، ما شاهد پایین آمدن میزان مرگ و میر بیماران کرونایی بوده ایم به گونه‌ای که میانگین مرگ و میر بیماران کرونایی استان از میانگین کشوری پایین‌تر است و روزانه شش پزشک متخصص کار مداوای بیماران کرونایی را برعهده دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به هزینه‌های اقلام حفاظت فردی و کیت آزمایشگاهی برای کادر درمان و بیماران کرونایی، بیان داشت: هفته‌ای یک میلیارد تومان برای حفاظت فردی و تهیه کیت آزمایشگاهی در استان هزینه می‌شود و تا کنون پنج آزمایشگاه در استان راه اندازی کرده ایم و با توجه به هزینه‌های بالا، ما مجبور شدیم برای حفظ جان مردم از بانک‌ها وام دریافت کنیم تا مشکلی در بحث تهیه کیت به وجود نیاید و انتطار می‌رود معاون درمان وزارت بهداشت ما را در این خصوص یاری کنند.

نیکبخت از درخواست تهیه پنج اکسیژن ساز خبر داد و گفت: برای بیمارستان‌های خرم آباد و بروجرد درخواست پنج اکسیژن ساز داده ایم که پول سه تا را واریز کرده ایم و می‌طلبد وزارت بهداشت برای تأمین اعتبار و خرید دو اکسیژن ساز دیگر، به دانشگاه کمک کند.

وی از تشکیل تیم آنکال پزشکی و نظارت و بازرسی شبانه روزی با تشکیل یک تیم ۳۰ نفره برای رسیدگی بیشتر به حال بیماران کرونایی، رسیدگی به وضعیت مادران باردار با تشکیل تیم کمیته مادران باردار با توجه به حساسیت موضوع و ایجاد دو درمانگاه تخصصی در شهرستان‌های خرم آباد و بروجرد به منظور حفظ جان مادران باردار در سطح خبر داد.

کد خبر 5055822

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی لرستان محمدرضا نیکبخت ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر آمار کرونا شهرکرد شیوع کرونا گرگان شهادت امام رضا ع نیروی انتظامی کرمانشاه هفته ناجا شهدای مدافع حرم مجلس شورای اسلامی مواد مخدر بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۲۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان گفت: کبد چرب بیماری شایع و بدون علامت است، تغییر سبک زندگی مهم‌ترین بخش برای درمان بیماری کبد چرب است، اصلاح شیوه زندگی ۹۰ درصد بخش درمان را به خود اختصاص می‌دهد.

هادی عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه عضو کبد در بدن انسان وظایف متفاوتی را بر عهده دارد، اظهار کرد: مهم‌ترین عملکرد کبد سم زدایی بدن است، ذخایر انرژی، ذخایر منابع گلیکوژن در کبد، تولید پروتئین‌ها و آمینه اسیدهای ضروری بدن، تولید ویتامین‌ها و فاکتورهای پیش انعقادی از دیگر وظایف این عضو در بدن است.

وی با بیان اینکه بیماری کبد چرب ارمغان زندگی شهرنشینی است، افزود: فعالیت بدنی کمتر و کم تحرکی در زندگی شهرنشینی امروز بیشتر است و نوع غذاها پرچرب و پرکالری بوده، بنابراین اضافه وزن و چاقی در بین افراد رواج زیادی دارد و این موارد باعث افزایش بروز بیماری‌هایی مانند کبد چرب می‌شود.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان تصریح کرد: کبد چرب بین بزرگسالان شیوع بیشتری داشت، اما در سال‌های اخیر سن شیوع این بیماری کاهش یافته و بین کودکان هم گسترش پیدا کرده است، به دلیل اینکه نوع بازی کودکان تغییر یافته و در تحرک لازم را ندارند و به سمت بازی‌های نشسته و رایانه‌ای گرایش بیشتری دارند.

وی بااشاره به پنهان بودن علائم خطر بروز این بیماری گفت: لازم است بدانیم تنها ۱۰ درصد چربی این عضو طبیعی است، داشتن چربی بیشتر و جایگزینی بافت طبیعی کبد با چربی می‌تواند علامت خطر باشد، بروز این بیماری در مراحل اولیه علامتی ندارد و بیمارانی که ریسک ابتلاء به این بیماری را دارند، باید مورد بررسی قرار گیرند.

عبداللهی خاطرنشان کرد: خطر ابتلاء به این بیماری در برخی از افراد بیشتر است، بیماران مبتلا به دیابت از مهم‌ترین افراد پرخطر برای ابتلاء به بیماری کبد چرب هستند و حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد آنها مبتلا به این عارضه می‌شوند، کبد چرب بیماری شایعی است و حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد عموم افراد جامعه به این عارضه مبتلا می‌شوند و این آمار بالایی است.

وی با بیان اینکه در برخی افراد خطر ابتلاء به این بیماری بالاتر است، ادامه داد: طبق بررسی‌ها ابتلاء به بیماری کبد چرب در افرادی که دچار فشارخون، دیابت نوع دو، چاقی شکمی و چربی خون هستند، افزایش دارد و عوارض ناشی از بروز این بیماری بیشتر است، برای مثال در بیماران دیابت نوع دو اگر به سمت بیماری کبد چرب پیش بروند، انتظار بروز فیبروز کبدی نیز وجود دارد.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان گفت: افراد لاغر هم می‌توانند به کبد چرب مبتلا شوند، کسانی که زمینه ژنتیکی دارند و افرادی که چربی شکمی و زندگی کم تحرکی دارند، نیز در معرض خطر ابتلاء به این بیماری هستند و این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست.

سیروز کبدی، مرحله آخر درگیری با بیماری کبد چرب

وی در خصوص عوارض بیماری کبد چرب برای سلامتی بدن تصریح کرد: کبد چرب بیماری شایع و بدون علامتی است و احتمال دارد مورد غفلت واقع شود و نگرانی از بروز این بیماری تنها ایجاد چربی کبد نیست و بیشترین نگرانی از بروز سکته و فیبروز کبدی در بیماران است و مرحله آخر درگیری با بیماری سیروز کبدی بوده و پیوند کبد تنها راه نجات این گروه از بیماران است.

عبداللهی ادامه داد: پیوند کبد درمان مؤثری برای سیروز کبد است و کشور بهترین قطب در این زمینه است، اما برای انجام این عمل باید منتظر گرفتن عضو از افراد مرگ مغزی بود و بعد از پیوند باید بیماران مراقبت‌های طولانی مدت داشته باشند و داروها را به طور مرتب مصرف کنند تا دچار عارضه نشوند.

وی درباره روند تشخیص بیماری کبد چرب عنوان کرد: برای تشخیص این بیماری در افراد پرخطر ابتدا با آزمایش خون و سونوگرافی آنزیم‌های کبد مورد بررسی قرار می‌گیرد و در این آزمایش‌ها می‌توان متوجه بروز این بیماری شد و در مراحل پیشرفته‌تر تشخیص مورد تأیید نهایی قرار می‌گیرد.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان با تاکید به شیوه‌های درمانی عارضه کبد چرب گفت: تغییر سبک زندگی مهم‌ترین بخش برای درمان بیماری کبد چرب است، اصلاح شیوه زندگی ۹۰ درصد بخش درمان را به خود اختصاص می‌دهد، در حال حاضر دارو و درمان مؤثری برای این بیماری وجود ندارد و درمان بیماران در مسیر کاهش وزن، جلوگیری از بروز چاقی، انجام فعالیت‌های ورزشی هوازی، پرهیزهای غذایی و کم کردن مصرف کربوهیدرات‌ها، مواد قندی و شکرهای تصفیه شده است.

کد خبر 745059

دیگر خبرها

  • برگزاری نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس
  • آیت‌الله رئیسی: شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آماده مشارکت در پروژه‌های عمرانی سریلانکا هستند
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • ویزیت رایگان در‌ مناطق روستایی کنت
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست