Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمار جهانیِ مبتلایان به عفونت کووید ۱۹ ناشی از کروناویروس جدید به ۴۲ میلیون و ۹۴۶ هزار و ۴۴۶ نفر رسیده و تاکنون مرگ یک میلیون و ۱۵۴ هزار و ۸۶۲ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

به گزارش ایسنا، همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها ۳۱ میلیون و ۶۷۳ هزار و ۶ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۵ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا هم‌اکنون با بیش از ۸.۸ میلیون مبتلا و بیش از ۲۳۰ هزار قربانی، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان پس از آمریکا به ترتیب با بیش از ۷.۸ و ۵.۳ میلیون بیمارِ کووید ۱۹، جایگاه‌ دوم و سوم را در جهان به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین در حال حاضر چهار کشور ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب رکورددارِ قربانیان این بیماری در دنیا هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (یکشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا هشت میلیون و ۸۲۷ هزار و ۹۳۲ مبتلا، ۲۳۰ هزار و ۶۸ قربانی

۲. هند هفت میلیون و ۸۶۴ هزار و ۸۱۱ مبتلا، ۱۱۸ هزار و ۵۶۷ قربانی

۳. برزیل پنج میلیون و ۳۸۱ هزار و ۲۲۴ مبتلا، ۱۵۶ هزار و ۹۲۶ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۴۹۷ هزار و ۱۶۷ مبتلا، ۲۵ هزار و ۸۲۱ قربانی

۵. اسپانیا یک میلیون و ۱۱۰ هزار و ۳۷۲ مبتلا، ۳۴ هزار و ۷۵۲ قربانی

۶. فرانسه یک میلیون و ۸۶ هزار و ۴۹۷ مبتلا، ۳۴ هزار و ۶۴۵ قربانی

۷. آرژانتین یک میلیون و ۸۱ هزار و ۳۳۶ مبتلا، ۲۸ هزار و ۶۱۳ قربانی

۸. کلمبیا یک میلیون و هفت هزار و ۷۱۱ مبتلا، ۳۰ هزار قربانی

۹. مکزیک ۸۸۶ هزار و ۸۰۰ مبتلا، ۸۸ هزار و ۷۴۳ قربانی

۱۰. پرو ۸۸۶ هزار و ۲۱۴ مبتلا، ۳۴ هزار و ۹۵ قربانی

پس از آن کشورهای انگلیس با ۸۵۴ هزار و ۱۰ مبتلا، آفریقای جنوبی با ۷۱۴ هزار و ۲۴۶ مبتلا، ایران با ۵۶۲ هزار و ۷۰۵ مبتلا، ایتالیا با ۵۰۴ هزار و ۵۰۹ مبتلا، شیلی با ۵۰۰ هزار و ۵۴۲ مبتلا، عراق با ۴۴۹ هزار و ۱۵۳ مبتلا، آلمان با ۴۲۹ هزار و ۱۸۱ مبتلا، بنگلادش با ۳۹۷ هزار و ۵۰۷ مبتلا، اندونزی با ۳۸۵ هزار و ۹۸۰ مبتلا، فیلیپین با ۳۶۷ هزار و ۸۱۹ مبتلا، ترکیه با ۳۵۹ هزار و ۷۸۴ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۴۴ هزار و ۵۵۲ مبتلا، اوکراین با ۳۳۷ هزار و ۴۱۰ مبتلا، پاکستان با ۳۲۷ هزار و ۸۹۵ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۳۰۹ هزار و ۴۱۳ مبتلا، بلژیک با ۳۰۵ هزار و ۴۰۹ مبتلا، هلند با ۲۸۱ هزار و ۵۲ مبتلا، جمهوری چک با ۲۵۰ هزار و ۷۹۷ مبتلا، لهستان با ۲۴۱ هزار و ۹۴۶ مبتلا، کانادا با ۲۱۳ هزار و ۹۵۹ مبتلا، رومانی با ۲۰۵ هزار و ۷۹۳ مبتلا، مراکش با ۱۹۴ هزار و ۴۶۱ مبتلا، اکوادور با ۱۵۹ هزار و ۶۱۴ مبتلا، نپال با ۱۵۵ هزار و ۲۳۳ مبتلا، بولیوی با ۱۴۰ هزار و ۷۷۹ مبتلا، قطر با ۱۳۰ هزار و ۹۶۵ مبتلا، پاناما با ۱۲۸ هزار و ۵۱۵ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۲۴ هزار و ۱۸ مبتلا، امارات متحده عربی با ۱۲۳ هزار و ۷۶۴ مبتلا، کویت با ۱۲۰ هزار و ۹۲۷ مبتلا، پرتغال با ۱۱۶ هزار و ۱۰۹ مبتلا، عمان با ۱۱۱ هزار و ۸۳۷ مبتلا، سوئد با ۱۱۰ هزار و ۵۹۴ مبتلا، قزاقستان با ۱۱۰ هزار و ۴۰۲ مبتلا، مصر با ۱۰۶ هزار و ۳۹۷ مبتلا، گواتمالا با ۱۰۴ هزار و ۶۳۲ مبتلا، سوئیس با ۱۰۳ هزار و ۶۵۳ مبتلا و کاستاریکا با ۱۰۳ هزار و ۸۸ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

لینک کوتاه: asriran.com/0039sH

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا یک میلیون کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۲۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره وضعیت کلی بیمار، گفت: بیمار خانم ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلاء به «سندرم لی» و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی، در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلا است، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

کد خبر 6087433 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • سیل در جنوب چین قربانی گرفت؛ بیش از ۱۱۰ هزار نفر آواره شدند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد