Web Analytics Made Easy - Statcounter

نویسنده برگزیده جوایز ادبی و رمان جدید «راز عمارت متروک» گفت: در آثارم سراغ داستان مردمی از جنس فقرا و کارگران می‌روم بلکه مخاطب بتواند گوشه‌هایی از زندگی این قشر را بخوانند و بدانند روزگارشان چگونه می‌گذرد.

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگ و هنر خبرگزار ی آنا، نوشتن از سوژه‌های خاص مثل قصه‌های قشر مظلوم جامعه از کارگردان گرفته تا کشاورزان و غیره ضمن اینکه مأخذ روایت‌های جدید و جذاب برای نویسنده است، در عین حال می‌تواند در سطوح داستانی نیز دنیای آنان را پیش روی مخاطب باز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدعلی گودینی سال‌هاست به عنوان نویسنده‌ای متعهد، در این فضا می‌نویسد و حتی به نام ادبیات کارگری شناخته می‌شود. در عین اینکه کتب داستانی او بارها جوایز متعددی را نیز از جشنواره‌هایی مثل جلال، شهید غنی‌پور، داستان انقلاب، جایزه كتاب فصل و غیره بدست آورده است.

نمی‌دانم مشکلات چاپ است یا عدم لطف برخی ناشران

نویسنده رمان مطرح «تالار پذیرایی پایتخت» که اخیرا نیز رمان «راز عمارت متروک» را درباره ارباب و رعیت‌های دوران پیش از انقلاب منتشر کرده است، در گفتگو با خبرنگار آنا بیان کرد: من چندین کتاب داستانی در دست چاپ دارم که برخی مدت‌هاست به رشته تحریر درآمده اما نمی‌دانم مشکلات چاپ است یا عدم لطف برخی ناشران که همچنان نتوانسته‌ام آنان را سر وقت به چاپ برسانم.

وی با اشاره به رمان جدید خود گفت: «راز عمارت متروک» افول ماجرای ارباب رعیتی است که روایتی داستانی مبتنی بر جریانات انقلاب را نیز درونش دارد و چندوقتی است توسط نشر معارف انتشار یافته است.

این رمان‌نویس خاطرنشان کرد: من 29 سال است که بازنشته‌ام و به خاطر شغلم که کارگری بوده به قولی از کار افتاده‌ام. بنابراین خودم را با نوشتن داستان سرگرم می‌کنم. از قصه آدم‌هایی می‌نویسم که باید از آنان بیشتر نوشت.

تاریخ امروز را برای آیندگان می‌نویسم

گودینی تأکید داشت: من همیشه علاقه‌مند به تاریخ بوده‌ام و اگر رمانی هم می‌نویسم، شرح حالی است از جامعه تا بلکه بعدها و برای نسل‌های بعدی به عنوان کتاب تاریخی از دوره ما نیز محسوب شود. بنابراین جوری می‌نویسم که آیندگان حتی با خواندگان کتب من بدانند امروز ما چه اتفاقاتی افتاده است.

نویسنده رمان «زنی با کفش‌های مردانه» ضمن اشاره به برخی بی‌مهری‌ها نسبت به کتاب‌هایش گفت: من دنبال جنجال و حاشیه هم نیستم. در آثارم سراغ زندگی و داستان مردمی از جنس خاص مثل فقرا، کارگران و غیره می‌روم بلکه مخاطب قصه‌های من، بتواند گوشه‌هایی از زندگی این قشر را بخواند و بداند روزگارشان چگونه می‌گذرد. این دست کمی از تاریخ ندارد.

گفتنی است محمدعلی گودینی در کتاب تازه خود یعنی «راز عمارت متروک» که با داستانی جنایی گره خورده نیز بر رویه توجه به قشر ضعیف جامعه، روستاییان و کارگران ثابت مانده است. او این‌بار در خلال یک داستان متفاوت و جذاب، آینه‌ای قرار داده است پیش چشم مخاطب از زمان ارباب و رعیتی در روستاهای کشور و تأثیری که این نظام بر زندگی روستاییان ایرانی پیش از انقلاب گذاشت.

کتاب داستان دو پسربچه با نام‌های پرویز و کیانوش را روایت می‌کند که برای آماده شدن و شرکت در کنکور، تصمیم می‌گیرند به روستای پدر پرویز که سال‌ها در آنجا ارباب بوده، بروند و درس بخوانند. این دو پسر با حضور در روستا کم‌کم متوجه اتفاقاتی می‌شوند که حدود 30 سال پیش در آنجا رخ داده است.

نشر معارف رمان «راز عمارت متروک» را در 212 صفحه و با قیمت 30 هزار تومان روانه بازار نشر کرده است.

انتهای پیام /4143/

منبع: آنا

کلیدواژه: ادبیات داستانی رمان انقلابی رمان ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۳۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان

ایسنا/کردستان دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با انتقاد از اینکه متأسفانه کتابخانه های عمومی در استان طی سنوات گذشته مورد بی مهری قرار گرفته است، گفت: تجهیز ۱۰ شهرستان بدون کتابخانه در کردستان در اولویت برنامه‌های این نهاد در استان است.

مهدی رمضانی امروز چهارشنبه (۵ اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان اظهار کرد: سه هزار و ۸۰۰ کتابخانه در شبکه کتابخوانی کشور وجود دارد که از این تعداد ۲۷۰۰ کتابخانه توسط کتابخانه های عمومی کشور اداره می شود.

وی شبکه و خدمات را دو محور اساسی کتابخانه های عمومی کشور ذکر کرد و افزود: در حوزه تعریف خدمات اقدامات زیادی در سطح کشور انجام شده حدود ۴۰ خدمت در حال انجام و ارائه است.

دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به وجود مدل های مختلف مردمی و دولتی مدیریت کتابخانه های عمومی در دنیا بیان کرد: مدل اداره کتابخانه های عمومی در ایران به صورت بینابینی با ترکیب حمایت و نظارت دولت و ظرفیت های مردمی است و مردم نقش زیادی در اداره این نهاد عمومی دارند.

وی با تأکید بر اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام اولویت دولت کنونی است، عنوان کرد: سیاست کلی کتابخانه های عمومی کشور نیز اتمام پروژه‌های نیمه تمام کتابخانه در کشور است و توسعه کتابخانه های سیار نیز به دستور رییس‌جمهور در دستور کار قرار دارد.

اجرای طرح ملی کتابخوانی در مدارس کشور 

رمضانی ادامه داد: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، پایه فعالیت های کودکان و نوجوانان باید اساس کتابخانه‌های عمومی کشور باشد و بر همین اساس اتصال مدارس به کتابخانه ها و اختصاص یک زنگ به کتابخوانی در مدارس در دستور کار قرار گرفته است که در این زنگ مسائل مربوط به کتاب و کتابخوانی تدریس شود.

وی، افزود: اجرای برنامه هد هد سفید در حوزه‌های مختلف از جمله دیگر اقدامات مهم کتابخانه های عمومی کشور در حوزه کودک و نوجوان است.

دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور، در ادامه کردستان را استانی فرهنگی ذکر و بیان کرد: نهاد کتابخانه های عمومی در استان از سنوات گذشته مورد بی توجهی قرار گرفته است و ۱۰ شهرستان استان  فاقد کتابخانه است.

رمضانی استان کردستان را به لحاظ فرهنگی و هنری ظرفیت های زیادی دانست و خاطرنشان کرد: با این وجود مردم زیاد به کتابخانه های عمومی استان مراجعه نمی کنند و به نظر می رسد که زیرساخت و ظرفیت این فضا برای مردم کردستان مهیا نشده است که باید این مشکل، با پیگیری و همدلی مسئولان استان رفع شود.

وی بیان کرد: با افزایش قیمت کتاب و هزینه ها، دولت موظف است که دسترسی به کتاب را در کتابخانه های عمومی ثابت و سیار سهل کند و در این راستا دسترسی آسان کودکان و دانش آموزان به کتاب، تقویت فضای مجازی و الکترونیک در حوزه کتاب از جمله اقدامات دولت برای دسترسی آسان به کتاب است.

وی از اجرای طرح کتابخانه‌های بدون کتاب؛ کتابخانه‌ الکترونیکی یا آینده در کشور خبر داد و افزود: «کتابخانه بدون کتاب» نسل جدیدی از کتابخانه‌هاست که در آن خبری از کتاب کاغذی نیست و به جای آن تجهیزات و امکان دسترسی به منابع الکترونیکی و صوتی، پایگاه‌های اطلاعات علمی، انواع بازی‌، فیلم، موسیقی، منابع یادگیری الکترونیک در اختیار کاربران قرار داده می‌شود.

رمضانی با بیان اینکه طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است، تصریح کرد: ارائه خدمات کتابخانه در مواقع بحران، سیل و زلزله نیز در دستور کار است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان
  • انتشارکتاب «نقاشی قشنگ» براساس حدیثی از امام رضا (ع)
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • ورود «مسافر و مهتاب» با «فرقه خودبینان» به کتابفروشی‌ها
  • نویسنده‌ای که برای مخاطب دام پهن نمی‌کند
  • چاپ یک‌رمان پلیسی دیگر از فردریک دار/«آموزش آدمکشی» در بازار نشر
  • قیصر امین‌پور نمی‌خواست برای شعرش به او کلیه بدهند
  • قیصر امین‌پور نمی خواست برای شعرش به او کلیه بدهند