Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»،الهام آزاد نماینده مردم نائین و خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به منوط کردن بهبود اقتصادی کشور به نتایج انتخابات آمریکا از سوی برخی مسئولین، گفت: شرطی کردن اقتصاد کشور از سوی دولت و مسئولان و منوط کردن بهبود آن به نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا یک خطای استراتژیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: تجربه برجام نشان داد که منوط کردن مسائل داخلی کشور به تصمیمات غرب کار اشتباهی است و چه نتایجی را برای ما به دنبال دارد. 

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: اینکه در آمریکا جوبایدن سر کار بیاید یا دونالد ترامپ، تنها در شیوه جنگیدن آنها با ملت ایران تفاوت خواهد داشت و نه چیز دیگری و اینکه ما فکر کنیم با تغییر رئیس‌جمهور آمریکا بهبودی در وضعیت اقتصادی ما ایجاد خواهد شد، یک خامی و سطحی‌نگری است.

وی افزود: افسار گسیختگی قیمت ‌ها 80 درصد نتیجه سوءمدیریت‌هاست و 20 درصد به خاطر مسائل خارجی است و دولت با جلوگیری از واردات بی‌رویّه، مبارزه با قاچاق، رفع ناهماهنگی بین بخش‌های دولتی و نظارت صحیح بر بازار می‌تواند در بهبود وضعیت اقتصادی موثر باشد

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: در ماجرای کرونا دیدیم که حتی کمک‌های انسان‌دوستانه از سوی دیگر کشورها به ایران اعزام نمی‌شود و ما تنها با تکیه بر توان شرکت‌های دانش‌بنیان و بسیج ظرفیت‌های داخلی توانستیم اقداماتی را برای مقابله با این ویروس صورت دهیم.

آزاد با بیان اینکه برخی از مسئولین ما در زمین دشمن بازی می‌کنند، خاطرنشان کرد: اقتصاد و معیشت مردم نباید معطل تحولات خارجی باشد  بلکه باید راهبرد و برنامه‌ریزی بر اساس پتانسیل‌های داخلی باشد و درون‌زایی صورت بگیرد و برای مقابله با تحریم‌ها و فشارهای آمریکا در حوزه‌های اقتصادی تنها باید از ظرفیت‌های داخلی برای تقویت بنیه اقتصادی کشور کمک گرفت و ظرفیت‌های داخلی را در این زمینه بسیج کرد. 

وی در پایان گفت: یکی از مشکلات ما در حوزه اقتصادی بحث ساختار بودجه است که ساختار معیوبی دارد و رهبر معظم انقلاب نیز بر اصلاح آن تأکید داشتند و لذا یکی از ضروریات در این حوزه، اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور است که در مجلس یازدهم به دنبال اصلاح این مهم هستیم.

منبع: نماینده

کلیدواژه: اقتصاد برجام نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۳۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده کارگران ساختمانی : بیمه ۴۰۰ هزار نفر در دولت رئیسی قطع شد

نماینده کارگران ساختمانی، گفت: نه تنها کسی بیمه نشده، بلکه بیمه ۳۰۰ الی۴۰۰ هزار بیمه شده هم در این دولت قطع شده است.   به گزارش ایلنا، اکبر شوکت (نماینده کارگران ساختمانی) در خصوص آخرین وضعیتِ بیمه کارگران ساختمانی گفت: نه تنها کسی بیمه نشده، بلکه بیمه ۳۰۰ الی۴۰۰ هزار بیمه شده هم در این دولت قطع شده است. در یک کلام بگویم که فعلا در مرحله‌ی یاس و ناامیدی هستیم؛ از یک طرف با عملکرد وزیر کار، معاون روابط کار ایشان و رئیس سازمان تأمین اجتماعی، صنف کارگران ساختمانی به طور کامل منحل شده است و از طرفی دیگر مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل نشده است.   شوکت گفت: کانون کارگران ساختمانی کشور دو سال بلاتکلیف است و انجمن‌های صنفی نیز به نوعی از حیز انتفاع ساقط شده‌اند. در دوره‌های قبل حدود یک میلیون بیمه شده ساختمانی داشتیم اما متأسفانه تمام این اندوخته‌ها و تلاش‌ها برای بیمه کارگران ساختمانی از بین رفته است. در حال حاضر تعداد بیمه شدگان ساختمانی کمتر از ۶۰۰هزار نفراست.   وی بیان کرد: چهار سال در مجلس دوندگی کردیم و برآیند این وضعیت اصلاح بیمه کارگران ساختمانی و افزایش ۲۵درصدیِ عوارض ساختمانی بود. اگر چه به این مصوبه انتقاداتی وارد است، اما ما تلاش کردیم تا اصلاحیه ماده ۵ بیمه کارگران ساختمای به نتیجه برسد. مسئله این است که بی‌توجهیِ وزیر کار، معاون روابط کار ایشان و رئیس سازمان تأمین اجتماعی نسبت به کارگران ساختمانی و انجمن‌های آن‌ها مشهود است. این بی‌توجهی آنهم در مورد کارگرانی که شغل آن‌ها سخت و زیان‌آور و از پرخطرترین مشاغل است، ظلم مضاعف است.   شوکت گفت: رئیس‌جمهور بر حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی تاکید کردند و دستور به حل این مشکل دادند، اما اقداماتی که تاکنون صورت گرفته به نوعی دهن کجی به دستور ایشان است. نه تنها این اتفاق نیفتاد بلکه کاملا در تضاد با دستور ایشان عمل شده و همه چیز را به ویرانی کشاندند. نزدیک به ۵۰۰ هزار خانواده در نوبت بیمه اجتماعی هستند و عملا هیچ عملکرد مثبتی ندیدم. ما کاملا از عملکرد وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی ناراضی هستیم.   وی در مورد استفساریه جدید مجلس در مورد بیمه کارگران ساختمانی گفت: ببینید برخی نمایندگان مجلس به دنبال این بودند که منابع بیمه کارگران ساختمانی را محدود کنند که خوشبختانه کمیسیون اجتماعی اجازه این کار را نداد.   شوکت تاکید کرد: سازمان تامین اجتماعی از سال ۵۲ تا کنون ۸ الی ۱۶درصد از پیمانهای ساختمانی پول دریافت کرده اما این پول را صرف بیمه کارگران ساختمانی نکرده است. همچنین این سازمان از محل عوارض ساختمانی نیز مبلغ دیگری دریافت کرده که این مبلغ در حال حاضر به ۲۵درصد پروانه ساختمانی رسیده است.   وی بیان کرد: ما باید به سمت دریافتِ یکسانِ این منابع برویم و این موضوع را در مجلس جدید پیگیری خواهیم کرد. یعنی دریافتیِ تأمین اجتماعی از محل پیمان‌ها، با ۲۵ درصدی که از عوارض ساختمانی می‌گیرد، این دو باید با هم تلفیق و در یک محل ذخیره شوند. در این صورت ما منابع خوبی برای بیمه کارگران ساختمانی خواهیم داشت. الان این دو منابع با هم تلفیق نمی‌شوند و سازمان تامین اجتماعی هم در قبالِ هزینه‌ی این منابع پاسخگو نیست. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: یک مقام کارگری : زیرساخت های اجرای مزد منطقه‌ ای را نداریم كانون عالی انجمن های صنفی كارگران: تعیین دستمزد قانونی خط قرمز كارگران است/ معاون وزیر كار: تشكل حائز اكثریت تعریف درستی ندارد بخشنامه دستمزد مبنای کسر حق بیمه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد

دیگر خبرها

  • ببینید | توهین دولت سیزدهم به مردم به روایت نماینده اصولگرای مجلس
  • رییس اتاق اصفهان خواستار توجه به مَضرات اقتصادی تعطیلی پنجشنبه‌ها شد
  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • حمله روزنامه دولت به کریمی قدوسی: همین افراد دستمایه ایران هراسی و تحریم می‌شوند
  • تذکر نماینده مردم شوش در مجلس به وزرای اقتصاد و ورزش
  • حسینی، نماینده مجلس: به جای تغییر در تیم اقتصادی دولت باید به دنبال بهبود سیاست‌ها بود/ اتفاقات بین‌المللی در قیمت ارز به شدت تاثیرگذار است
  • پاکستان، شریک استراتژیک/ فرصت ۱۰ میلیارد دلاری برای ایران
  • چرا رهبر انقلاب اصرار بر مردمی سازی اقتصاد دارند؟ / مزایای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی چیست؟
  • نماینده کارگران ساختمانی : بیمه ۴۰۰ هزار نفر در دولت رئیسی قطع شد