Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از اصلاح تصویب نامه موضوع تعیین تکلیف تجهیزات استخراج رمز ارز موجود در کشور از سوی هیئت دولت حال قرار است از این پول دیجیتال برای تامین ارز مورد نیاز واردات استفاده شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، تجارت در دنیای امروز تعریف متفاوت تری نسبت به گذشته دارد و استفاده از تکنولوژی و فناوری های روز باعث تغییرات متعدد و بساری در این حوزه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از بخش هایی که در سال های اخیر مورد اقبال بیشتری دراین عرصه قرار گرفته است تجارت الکترونیک است و ابزارهای این نوع تجارت نیز روز به روز در حال پیشرفت است. رمز ارزها نیز در این عرصه وارد شده و رونق خاصی به تجارت الکترونیک داده است.

 

بنابراین گزارش، رمزارزها در واقع پول های مجازی غیرمتمرکزی هستند که از علم رمزنگاری برای برقراری امنیت معاملات استفاده می کنند. اکثر رمزارزها غیرمتمرکز هستند و به دلیل استفاده از علم رمزنگاری، رمزارزها دارای امنیت بالا و غیرقابل هک و نفوذ هستند و در کشورمان نیز در سال های اخیر استفاده از این نوع پول دیجیتال مورد استقبال قرار گرفته است تا جایی که مهرماه سال جاری برای تسهیل معاملات از طریق آنها با تصمیم هیات وزیران، تصویب نامه موضوع تعیین تکلیف تجهیزات استخراج رمز ارز موجود در کشور اصلاح شد.

 

هیات وزیران در جلسه ۱۳ مهر ۱۳۹۹ به پیشنهاد مشترک وزارت نیرو و بانک مرکزی، تصویب نامه موضوع تعیین تکلیف تجهیزات استخراج رمز ارز موجود در کشور را اصلاح کرد. بر اساس این اصلاحیه، رمز ارزهای استخراج شده براساس مجوزهای صادره این تصویب نامه صرفاً برای تامین ارز واردات کشور و براساس مقرراتی که بانک مرکزی تعیین می کند، قابل مبادله خواهند بود.

 

همچنین استخراج کنندگان باید رمز ارز دست اول تولید شده را تا سقف مجاز و به صورت مستقیم (بدون واسطه) به کانال های معرفی شده بانک مرکزی عرضه نمایند.

 

افزون بر این، سقف مجاز رمز ارز استخراج شده و قابل مبادله توسط هر واحد استخراج کننده، براساس میزان انرژی مصرف شده از سوی آن واحد، طبق دستورالعملی که توسط وزارت نیرو تدوین می شود، تعیین و به صورت دوره ای به بانک مرکزی اعلام می گردد.

 

در ادامه این اقدام دولت سخنگوی صنعت برق کشور از اختصاص رمزارزهای استخراج شده در واحدهای مجاز، به تامین ارز مورد نیاز برای واردات، در آینده نزدیک خبر داده است.

 

مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به اضافه شدن تبصره‌ای جدید به مصوبه گذشته در خصوص مقررات استخراج رمز ارزها در این باره اینگونه توضیح داده است که در این مصوبه آمده است رمزارزهای استخراج شده در واحدهای مجاز، بر اساس مجوزهای وزارت صمت و وزارت نیرو برای تأمین برق، فقط برای تأمین ارز واردات کشور صرف خواهد شد. این رمزارزها بر اساس مقررات تعیین شده از سوی بانک مرکزی، قابل مبادله هستند.

 

سخنگوی صنعت برق افزود: سقف مجاز رمز ارز استخراج شده و قابل مبادله هر واحد استخراج کننده بر اساس میزان انرژی مصرفی توسط وزارت نیرو، تعیین خواهد شد. دستورالعمل انجام این طرح، در وزارت نیرو در حال تدوین است.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: استخراج رمز ارز دستگاه استخراج رمز ارز رمز ارز استخراج رمز ارز قابل مبادله استخراج شده تصویب نامه وزارت نیرو بانک مرکزی تامین ارز بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۳۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارمنستان : عملیات تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کردیم

وزارت کشور ارمنستان امروز سه شنبه اعلام کرد که ایروان عملیات تعیین مرزها با جمهوری آذربایجان را در بخش باغانیس- ووسکپار (Baganis-Voskepar) استان تاووش آغاز کرده است.   به گزارش ایرنا، خبرگزاری تاس نوشت: وزارت کشور ارمنستان در بیانیه ای اعلام کرد که این کشور کار تعیین مرزها در مرز با آذربایجان در این بخش از استان تاووش را از امروز ۲۳ آوریل (۴ اردیبهشت) آغاز کرده است.   در این بیانیه آمده است: بزرگراه باغانیس-ووسکپار برای انجام عملیات مین زدایی در منطقه مجاور و جلوگیری از ورود شهروندان به مناطق مین گذاری شده مجاور به منظور حفظ امنیت آنها بسته شده است.   وزارت کشور ارمنستان در این بیانیه افزود: ما همچنین به اطلاع می رسانیم شایعاتی که ادعا می کنند بخشی از تمامیت ارضی جمهوری ارمنستان به آذربایجان واگذار خواهد شد، با واقعیت منطبق نیست. ما تاکید می کنیم که برای امروز هیچ تغییری در خط تماس ارمنستان- آذربایجان برنامه ریزی نشده است. بعد از تعیین مرز، سربازان مرزی ارمنستان حفاظت از خط مرزی را آغاز خواهند کرد.   دفتر دولت ارمنستان امروز در بیانیه ‌ای اعلام کرد که بر اساس توافق کمیسیون‌ های تعیین حدود مرزهای دو جمهوری ارمنستان و آذربایجان، فرآیندی از ۲۳ آوریل ۲۰۲۴ برای تعیین مختصات مرزی بر اساس اندازه‌ گیری‌های ژئودسیک (پیمایشی) آغاز شد.   نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان به تازگی در مصاحبه با رسانه های انگلیس گفت کشورش هدفی فراتر از مرزهای جغرافیایی به رسمیت شناخته شده بین‌المللی خود ندارد و ابراز امیدواری کرد که تمامیت ارضی جمهوری ارمنستان از طریق روند تعیین مرزها احیا شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • تعیین نرخ ارز قاچاق، از بیش اظهاری واردات و کم اظهاری صادرات
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • ارمنستان : عملیات تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کردیم
  • بازار برنج را بدون حمایت دولت نمی‌توانیم مدیریت کنیم
  • سالانه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج مورد نیاز کشور است
  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است
  • استخراج معدن نفرایت کابل واگذار شد