Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@09:56:29 GMT

بستری‌های کرونایی زنجان به ۵۲۹ نفر رسید

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۵۴۳۸۷

بستری‌های کرونایی زنجان به ۵۲۹ نفر رسید

ایسنا/زنجان طبق آمار، در استان زنجان طی ۲۴ ساعت گذشته، ۴۵ مورد مثبت بستری و ۲۹۶ مورد مثبت سرپایی از لحاظ آزمایشگاهی و فوت ۶ بیمار کرونایی ثبت شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان، بر اساس آخرین اخبار، استان زنجان به لحاظ شیوع بیماری کرونا در وضعیت قرمز و در موج سوم قرار دارد که نیازمند رعایت جدی پروتکل‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری اجتماعی و نیز استفاده از ماسک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خصوص وضعیت مبتلایان ویروس کرونا در استان زنجان طی ۲۴ ساعت گذشته، ۴۵ مورد مثبت بستری و ۲۹۶ مورد مثبت سرپایی ابتلا به بیماری کرونا از لحاظ آزمایشگاهی به ثبت رسیده است.

همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته در استان زنجان، ۲۹۶ مورد مثبت ابتلا به بیماری کرونا به‌صورت سرپایی شناسایی شده که در حال حاضر ۱۹ هزار و ۳۶۸ مورد مثبت سرپایی بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی مبتلا به بیماری کرونا هستند.

از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون، مجموع موارد مثبت ابتلا به بیماری کرونا بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی در استان زنجان ۲۳ هزار و ۸۱۸ مورد بوده است.

در حال حاضر ۵۲۹ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های زنجان بستری هستند که موارد مثبت بستری امروز (۴ آبان‌ماه) ۴۵ مورد بوده و از ابتدای شیوع کرونا تاکنون مجموع بیماران کرونایی بستری در استان به ۴۴۵۰ نفر رسیده و موارد مثبت بستری بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی ۱۳ هزار و ۲۷۹ مورد بوده است.

متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته، ۶ بیمار مبتلا به کرونا در این استان، جان خود را از دست داده‌اند. گفتنی است از ابتدای شیوع کرونا تاکنون مجموع بیماران فوت شده در استان زنجان به ۶۲۲ نفر رسیده است.

قابل ذکر است، از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در استان زنجان، مجموع بیماران بهبود یافته و ترخیص شده نیز ۳۵۷۲  مورد گزارش شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان طی ۲۴ ساعت گذشته بیماری کرونا استان زنجان ابتدای شیوع کرونا تاکنون مثبت بستری مورد مثبت بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۴۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عفونت های تنفسی و موارد بستری در بوشهر افزایش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، رهام یوسف نژاد بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: عفونت‌های حاد تنفسی در روزهای اخیر زیاد شده که در برخی از موارد منجر به بستری افراد آسیب‌پذیر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و افراد دارای بیماری زمینه‌ای شده است.

کارشناس بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ویروس‌های زیادی سبب ابتلای به عفونت‌های حاد تنفسی می‌شوند که مهم‌ترین آن‌ها ویروس‌های آنفلوانزا، کرونا ویروس‌ها و رینو ویروس‌ها است.

یوسف نژاد با بیان اینکه گسترش عفونت‌های تنفسی بیشتر از طریق هوای آلوده به قطرات ریز تنفسی است، گفت: آلودگی هوا ناشی از عطسه یا سرفه بیماران و افراد ناقل است.

وی ادامه داد: همچنین تماس دست یا دهان و بینی با اشیا آلوده به ترشحات دهان یا بینی فرد بیمار به‌ویژه در کودکان، نقش اساسی در انتقال عفونت دارد.

وی با اشاره علائم این بیماری‌ها گفت: با ورود ویروس‌ها به بدن، مخاط ملتهب و آلوده می‌شود و سبب گرفتگی بینی و آبریزش بینی، خارش گلو و سرفه می‌شود، کاهش اشتها، بی‌حالی، سردرد و بدن‌درد از نشانه‌های معمول به‌ویژه در آنفلوانزا است.

این کارشناس بهداشتی در خصوص چرایی یکسان نبودن شدت و درجه بیماری در افراد مختلف اظهار کرد: این تفاوت به دلیل تفاوت مقاومت بدن یک فرد با فرد دیگر و یا به علت این است که ویروسی که وارد بدن فرد می‌شود دارای قدرت بیشتری است و این امر باعث می‌شود تا علائم بیماری به‌صورت مختلف مشاهده شود.

وی تأکید کرد: افرادی که دچار بیماری‌های خاص ازجمله بیماری‌های ریوی، کلیوی، روماتیسمی، زمینه‌ای نقص ایمنی و یا زنان باردار باید در زمان شیوع عفونت‌های تنفسی، اقدامات پیشگیرانه را حتماً با دقت رعایت کنند.

یوسف نژاد گفت: شستشویی مرتب دست‌ها، تهویه منازل و ادارات و استفاده از ماسک در اماکنی که احتمال آلودگی وجود دارد ضروری است.

کد خبر 6076743

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۵۰۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مراکز ملکی و غیر ملکی
  • عمل جراحی ترمیم دنده‌های شکسته در زنجان انجام شد
  • شیوع بیماری پوستی در پکتیکا
  • احتمال شیوع بیماری آنتروتوکسمی در دام‌های سبک
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • آبله یک تهید برای جهان؟
  • عمل جراحی ترمیم دنده‌های شکسته در زنجان برای اولین بار انجام شد
  • مهار بیماری سالک در دامغان/ آمار شیوع تک رقمی شد
  • عفونت های تنفسی و موارد بستری در بوشهر افزایش یافت
  • آمار جهانی کرونا؛ هنگ کنگ رکورددار فوتی‌های روزانه