Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، مخاطبان این رسانه در سامانه مردمی «فارس من» سوژه‌ای تحت عنوان «چرا گود کشتی چوخه قوچان به بهره‌برداری نرسید؟» به ثبت رسانده و درخواست پیگیری پیرامون این موضوع را داشتند.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با تأکید بر اینکه کشتی در رگ و خون جوانان قوچان وجود دارد، گفت: در روزهای پایانی سال ۹۸ با پیگیری‌های فراوان حدود یک میلیارد تومان برای احداث گود کشتی برای این شهرستان دریافت شد که این اعتبار طی قرارداد با پیمانکار، صرف خرید تجهیزات و آهن‌آلات شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزاد فتاحی با بیان اینکه این تجهیزات در حال حاضر در سطح شهرستان دپو شده است، افزود: امسال نیز رقمی حدود سه میلیارد تومان دیگر خواهیم داشت که کار شروع می‌شود.

وی با یادآوری این موضوع که معمولاً کشتی با چوخه در یک‌فصل خاص انجام می‌شود، بیان کرد: در سطح استان دو گود کشتی با چوخه پیش‌بینی‌شده یکی در مشهد و دیگری در قوچان، که برای اولین بار در تمام کشور طراحی خاصی برای این گودها در نظر گرفته‌شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی تصریح کرد: در این طراحی منحصربه‌فرد علاوه بر توجه به ظرفیت‌های مناسب حضور تماشاگر به این مسئله نیز توجه شده است که در سایر فصول سال نیز دیگر رشته‌های ورزشی بتوانند از این محل استفاده کنند.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۳

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی کشتی با چوخه قوچان فرزاد فتاحی گود کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۶۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی تولید ۳۹۹ هزار تن گندم در سال جاری

                                                                    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حشمت عزیزان در نشست ستاد تنظیم بازار استان ایلام، اظهار داشت: سال ۱۴۰۲ بیش از ۳۹۹ هزار تن گندم در استان تولید شده است که از این میزان گندم ۳۲۴ هزار تن به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شده است.   وی افزود: امسال تعدادی از مزارع گندم در دشت عباس و دهلران به دلیل بارش‌های رگباری در پایان سال دچار خسارت شده است، اما انتظار می‌رود که به میزان سال گذشته گندم در استان تولید شود.   مدیرکل جهادکشاورزی استان ایلام یادآور شد: خرید تضمینی گندم در استان از روز گذشته در استان با تشکیل ستاد برداشت غلات و کمیته خرید تضمینی گندم آغاز شده است.   وی با بیان اینکه این کمیته در تمام شهرستان‌های استان تشکیل شده است، ادامه داد: قیمت تضمین خرید گندم در سال جاری ۱۷۵ هزار ریال است.   عزیزان مطرح کرد: ۳۰ فروردین سال جاری به عنوان روز ملی گندم در تقویم نامگذاری شده است که در این راستا جشن استانی گندم در شهرستان دهلران برگزار می‌شود.   مدیرکل جهاد کشاورزی استان ایلام با اشاره به آغاز خرید تضمینی کلزا در سطح استان، عنوان کرد: تا کنون ۱۰ هزار تن گندم در سطح استان به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شده است.   وی با بیان اینکه پیش بینی تولید کلزا در استان برای سال جاری ۱۷ هزار تن است، ابراز کرد: سال گذشته ۶ هزار تن کلزا در استان تولید شده بود.   قیمت خرید تضمینی گندم برای سال جاری به ازای هر کیلوگرم ۱۷ هزارو ۵۰۰ تومان تعیین شده است.   استان ایلام دارای ۳۴۰ هزار هکتار اراضی زراعی دیم و آبی است.   تقویم سال زراعی و سال آبی از اول مهر هر سال تا پایان شهریور سال بعد محاسبه می‌شود.

دیگر خبرها

  • جزییات بودجه شهرداری همدان در دسترس مردم قرار گرفت
  • حداقل بودجه مورد نیاز برای طرح دارویار ۱۲۰ تا ۱۳۰ همت است
  • متاسفانه فقط ۶۹ هزار میلیارد تومان به طرح دارویار اختصاص داده اند
  • پیش‌بینی تولید ۱۴ میلیون تن گندم در کشور
  • قیمت پیامک ۴ تومان افزایش یافت
  • اختصاص اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی به ورزش کهگیلویه و بویراحمد
  • اختصاص اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی به ورزش استان
  • پیش بینی تولید ۳۹۹ هزار تن گندم در سال جاری
  • پیش بینی تولید ۳۹۹ هزار تن گندم در ایلام
  • اسفراین مهد پرمخاطب‌ترین ورزش سنتی ایران/ لزوم حمایت‌های بیشتر وزارت