Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادگاه رژیم صهیونیستی در حکمی با آزادی «ماهر الاخرس» و انتقال وی به بیمارستان مخالفت کرد.

خبرگزاری میزان –دادگاه رژیم صهیونیستی در حکم امروز (یکشنبه) خود رأی به تداوم بازداشت «ماهر الاخرس» اسیر فلسطینی که ۹۱ روز است در اعتصاب به سر می‌برد، داد.

در این حکم همچنین دادگاه رژیم صهیونیستی با انتقال این اسیر فلسطینی به یکی از بیمارستان‌های فلسطینی مخالفت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: مقام سازمان ملل: تل آویو باید دست از بازداشت‌های اداری علیه فلسطینی‌ها بردارد

گفتنی است که الاخرس ۴۹ ساله اهل شهر جنین کرانه باختری است که رژیم صهیونیستی او را در ۲۷ ژوئیه گذشته بدون تفهیم اتهام بازداشت کرده است. وی در اعتراض به بازداشت اداری خود و شمار قابل توجه دیگری از اسرای فلسطینی، دست به اعتصاب غذا زده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: رژیم صهیونیستی اسیر فلسطینی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی اسیر فلسطینی رژیم صهیونیستی اسیر فلسطینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۷۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا می توان به قرار بازداشت موقت اعتراض کرد؟

بازداشت موقت به عنوان مهم ترین وشدید ترین قرار تامیین کیفری، با هدف دسترسی به متهم در مواقع لزوم، در نظر گرفته شده است. این قرار که به عنوان وسیله سلب آزادی متهم قبل از محکومیت وی به شمار می رود، با وجود مخالفانی که دارد، توسط نظام حقوقی ما پذیرفته شده است. در نتیجه بر خلاف سایر قرارهای تامین، قابل اعتراض است. این قرار که به آن توقیف احتیاطی نیز گفته می شود، تابع شرایط و موارد خاصی است که در ادامه توضیح داده می شود.

در چه صورتی قرار بازداشت موقت صادر می شود؟

براساس ماده ۲۳۷ قنون آیین دادرسی کیفری، موارد صدور قرار بازداشت عبارتند از:

الف-جرایمی که مجازات قانونی آن ها سلب حیات، حبس ابد یا قطع عضو و جنایات عمدی علیه تمامیت جسمانی که میزان دیه آن ها ثلث دیه کامل یا بیش از آن است.

ب-جرایم تعذیری که درجه چهار و بالاتر است.

پ-جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور که مجازات قانونی آن ها درجه ۵ و بالاتر است.

ت-ایجاد مزاحمت و آزار و اذیت بانوان و اطفال و تظاهر، قدرت نمایی و ایجاد مزاحمت برای اشخاص که به وسیله چاقو یا هر نوع اسلحه انجام شود.

ث-سرقت، کلاهبرداری، ارتشاء، اختلاس، خیانت در امانت، جعل یا استفاده از سند مجعول در صورتی که مشمول بند ب این ماده نباشد و متهم دارای یک فقره سابقه محکومیت قطعی به علت ارتکاب هر یک از جرایم مذکور باشد.

قانونگذار صدور قرار بازداشت متهم را در تمامی جرایم مذکور به دلیل اهمیتی که دارند، موجه دانسته است. در مواردی که شخصی متهم به یکی از جرایم فوق باشد، باید یکی از شرایط مندرج در ماده ۲۳۸ قانون آیین دادرسی کیفری هم موجود باشد تا بتوان قرار بازداشت او را صادر نمود. مطابق این ماده:" صدور قرار بازداشت موقت در موارد مذکور در ماده قبل، منوط به وجود یکی از شرایط زیر است:

الف-آزاد بودن متهم موجب از بین رفتن آثار و ادله جرم یا باعث تبانی با متهمان دیگر یا شهود و مطالعان واقعه گردد و یا سبب شود شهودا از ادای شهادت امتناع کنند.

ب-بیم فرار یا مخفی شدن متهم باشد و به طریق دیگر نتوان از آن جلوگیری کرد.

پ-آزاد بودن متهم مخل نظم عمومی، موجب به خطر افتادن جان شاکی، شهود یا خانواده آنان و خود متهم باشد."

مدت قرار بازداشت موقت

در قانون آیین دادرسی کیفری فعلی مدت اعتبار قرار بازداشت موقت در جرایمی که رسیدگی به آن‌ها در صلاحیت دادگاه کیفری استان است چهار ماه و در بقیه جرایم که رسیدگی به آن‌ها در صلاحیت دادگاه‌های کیفری عمومی یا اختصاصی است دو ماه در نظر گرفته شده است. البته به همان شرط که مدت حبس از حداقل مجازات مقرر قانونی جرم ارتکابی تجاوز نکند. یعنی اگر برای یک جرم ۶ ماه تا ۳ سال حبس در نظر گرفته شده است مدت بازداشت موقت نباید بیشتر از ۶ ماه باشد.

البته اگر در این مدت دادسرا تصمیم نهایی خود را نگرفته باشد، باید به تخفیف قرار تامین یا ابقای آن دستور دهد و البته دلایل خود را نیز باید ذکر کند. البته در مواردی که دادگاه مکلف به انجام تحقیقات مقدماتی است مانند دادگاه استان در رسیدگی به اتهام زنا یا لواط، باید تمدید بازداشت و باقی ماندن قرار را در پایان هرماه اعلام کند.

آیا می توان به قرار بازداشت موقت اعتراض کرد؟

فردی که قرار بازداشت موقت برایش صادر شده است می‌تواند به این قرار اعتراض کند؛ به عبارتی حق‌ اعتراض‌ به‌ صدور قرار بازداشت‌ از جمله‌ اصول‌ مسلم‌ حقوق‌ بازداشت‌شدگان‌ است‌.

شخص بازداشت‌ شده‌ پس‌ از اطلاع‌ از دلایل‌ بازداشت‌ حق‌ دارد نسبت‌ به‌ صدور چنین‌ قراری‌ که‌ موجب‌ سلب‌ آزادی‌ وی‌ شده‌، اعتراض‌ کند. متهم ۱۰ روز بعد از صدور قرار فرصت دارد که به آن معترض شود. رسیدگی به اعتراض در جلسه اداری خارج از نوبت صورت می‌گیرد و رأی صادره قطعی خواهد بود یعنی دیگر نمی‌تواند به رای اعتراض کند حتی اگر دادگاه قرار بازداشت را درست تشخیص دهد.

فائزه مجردیان-خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • بیش از ۸ هزار و ۴۰۰ فلسطینی در کرانه باختری دستگیر شده‌اند
  • خارج کردن پیکر ۲۸۳ شهید دفن شده در گور جمعی بیمارستان ناصر خان یونس
  • بیرون کشیدن پیکرهای 283شهید از بیمارستان ناصر در خان یونس
  • بازداشت ۸۴۰۰ فلسطینی در کرانه باختری از هفتم اکتبر گذشته
  • افزایش شمار اسیران کرانه باختری
  • پاسخ جسورانه کودک فلسطینی به بمباران‌های رژیم صهیونیستی + فیلم
  • بیانیه باشگاه اسیر فلسطینی در واکنش به حوادث اردوگاه نور شمس
  • جنایت هولناک در غزه؛ وجود پیکرهای 700 شهید فلسطینی در گورهای دسته جمعی در بیمارستان ناصر
  • شهادت ۲ فلسطینی در عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل
  • آیا می توان به قرار بازداشت موقت اعتراض کرد؟