Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه دانش‌پژوهان جوان از تعویق زمان برگزاری آزمون المپیادهای علمی دوره تابستان ۹۹ خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز اطلاع رسانی آموزش و پرورش، باشگاه دانش پژوهان جوان درباره زمان برگزاری آزمون‌های المپیادهای علمی دوره تابستان ۹۹ در اطلاعیه ای آورده است: باشگاه دانش‌پژوهان جوان و کمیته‌های علمی، در حالی‌که امور آموزش مجازی دوره تابستانی را اجرا می‌کنیم، برای طراحی سوالات و برنامه‌ریزی و برگزاری آزمون‌های پایانی اقدامات لازم را انجام دادیم و به جهت حفظ استاندارد آزمون‌ها از یک طرف و رعایت ملاحظات بهداشتی از طرف دیگر، ۱۶ حوزه را در کشور انتخاب و با مسئولان استانی مکاتبه و مذاکره کردیم و تصمیم داشتیم از سه‌شنبه ۶ آبان تا یک‌شنبه ۱۱ آبان همه آزمون‌ها را برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار این روزها و دستورات جدید ستاد مدیریت بیماری کرونا موجب نگرانی برخی مسئولان اجرایی و خانواده‌ها شده است و ما بعد از بررسی جوانب مختلف به این نتیجه رسیدیم که برنامه پیش رو را لغو کنیم و با حفظ آمادگی خود و استان‌ها منتظر دستور صریح مقامات مسئول آموزش و پرورش و ستاد مدیریت بیماری کرونا بمانیم.

وظیفه خود می‌دانیم که با توجه به اشرافی که به موضوع المپیادهای علمی داریم، اهمیت آن‌ها، نگرانی دانش‌پژوهان و اولیای آن‌ها، عواقب افت کیفیت اجرای آزمون‌ها و عوارض تأخیر در برگزاری آزمون‌ها را مکرر به اطلاع مسئولان برسانیم، مشورت بدهیم تا آن‌ها با توجه به جوانب دیگری که ما از آن‌ها اطلاع دقیقی نداریم به به‌ترین تصمیم برسند و در نهایت کمال تلاش خود را برای اجرای آزمون‌ها، در چارچوب و محدودیت‌های اعلامی، بنمائیم.

پس بدین‌وسیله ضمن عذرخواهی از همه دانش‌پژوهان و اولیایآن‌ها اعلام می‌داریم که آزمون‌های پایانی المپیادهای علمی لغو می‌شود و ضمن حفظ و افزایش آمادگی خود و مطالعه بر روی راه‌کارهای مختلف، منتظر تعیین تکلیف مسئولان قانونی باقی می‌مانیم. ان شاءالله خیر و صلاح دانش‌پژوهان رخ خواهد داد.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: شیوع بیماری کرونا باشگاه دانش پژوهان جوان المپیادهای علمی برگزاری آزمون دانش پژوهان آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۸۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی از حضور صلواتی دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای/ دانشگاه علمی کاربردی با دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادغام می شود؟

عرفان خسرویان در نشست خبری نخستین کنفرانس ملی مهارت ایران که صبح امروز در سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد، درباره بودجه دانشگاه و این‌که چقدر این بودجه باید افزایش یابد، افزود: در تمام دنیا سهم آموزش مهارتی سه برابر سهم آموزش‌های نظری است علت آن نیز مشخص است برای آموزش مهارتی نیاز به کارگاه‌های پیشرفته و به‌روزرسانی فناوری و تکنسین‌هایی است که در آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها فعال هستند. این افراد باید دائم دانش شان به‌روز شود و این نشان می‌دهد که این آموزش‌ها، آموزش‌های بسیار گرانی هستند.

وی افزود: کف مواد اولیه مورد نیاز کارگاه‌های دانشگاه فنی‌حرفه‌ای حول‌وحوش ۴۰۰ میلیارد تومان است پس این نشان می‌دهد این آموزش‌ها، آموزش گرانی است بااین‌حال چون فنی حرفه‌ای از آموزش پرورش به آموزش عالی منتقل شده است، سرانه آن به جای آموزش عالی در آموزش‌های عمومی دیده شده‌است. از این رو سرانه دانشجویی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای یک‌سوم سرانه دانشجوی سایر دانشگاه‌های کشور است.

حضور صلواتی دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: یعنی درحقیقت به‌ازای هر سه دانشجویی که به‌صورت دولتی جذب می‌کنیم، تنها سرانه یک دانشجو را داریم و دو دانشجوی دیگر همین‌طور به‌صورت صلواتی در سیستم هستند و این نگران‌کننده است. در واقع این دانشجویان به صورت رایگان در سیستم آموزش عالی حضور دارند که باید این سرانه اصلاح شود.

وی ادامه داد: از ابتدای دولت سیزدهم بودجه دانشگاه در واقع یک و دو دهم همت بوده که بیش‌از یک همت آن صرف حقوق و دستمزد شده، ما باید با دو دهم همت دانشگاه را اداره می‌کردیم که با توجه به شرایط پسا کرونا، هزینه‌های بالای بازگشایی دانشگاه‌ها، هزینه‌های بالای بازگشایی خوابگاه‌ها و سلف سرویس‌ها شرایط بحرانی را به آموزش عالی کشور تحمیل می‌کرد با این حال با عنایت وزیر علوم و مجموعه‌های دولت برای سال اول پسا کرونا بودجه دانشگاه دو همت افزایش پیدا کرد و ما تا پایان سال ۱۴۰۲ بودجه را به سه همت رساندیم در واقع ظرف دو سال سه برابر افزایش پیدا کرد.

نیاز دانشگاه به بودجه ۱۰ همتی

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادامه داد: این افزایش‌ها خوب بوده‌است و امیدواریم که با برگزاری رویدادهای علمی اهمیت آموزش مهارتی و سرمایه‌گذاری در آن را نهادینه کنیم و بتوانیم این شکاف بودجه‌ای را به عدد مطلوب خودمان که پنج و شیش دهم همت است برسانیم از سوی دیگر چهار همت هم برای به‌روزرسانی کارگاه‌ها متناسب با فناوری روز نیاز داریم.

وی درباره استفاده از امکانات و استادان دانشگاه پیام نور در دانشگاه فنی و حرفه‌ای نیز گفت: طرح آمایش آموزش عالی دانشگاه‌ها در حال اجرا است و براساس این طرح دانشگاه‌ها به سمت ماموریت گرا شدن در حال حرکت هستند. ظرفیت‌های خوبی در تمامی دانشگاه‌ها وجود دارد و تلاش بر این است که بتوانیم سهم آموزش مهارتی را در همه دانشگاه‌های کشور توسعه دهیم.

وی ادامه داد: تلاش شده‌است که در جایی‌که متقاضی برای دانشگاه پیام نور وجود نداشته باشد، با تفاهم‌نامه‌ای که منعقد کرده‌ایم رشته‌هایی که متناسب با دانشگاه فنی و حرفه‌ای است مانند رشته‌های فنی و هنر به این دانشگاه منتقل شود.

خسرویان افزود: البته هنوز این قضیه آن‌گونه که باید عملیاتی نشده است تاکنون حدود ۳۰ تا ۴۰ نفر از اعضای هیئت علمی پیام نور در کل کشور به دانشگاه فنی و حرفه‌ای منتقل شده‌اند از لحاظ ساختمان نیز در یک مرکز توانستیم ساختمان و تجهیزات از دانشگاه پیام نور دریافت کنیم.

دانشگاه فنی و حرفه‌ای برنامه‌ای برای حرکت به سمت تحصیلات تکمیلی ندارد

وی در خصوص فعالیت دانشگاه فنی و حرفه‌ای درمقطع کارشناسی ارشد گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای هیچ برنامه‌ای برای حرکت به سمت تحصیلات تکمیلی نخواهد داشت و نیاز آن هم در کشور ایجاد نمی‌شود. هدف تحصیلات تکمیلی توسعه مرزهای علمی است، تلاش ما این است که در برنامه دو ساله هدف پذیری دانشجو به اشتغال را قطعی کنیم. همچنین باید ۴۰ درصد از آموزش‌های تمام دانشگاه‌های کشور مهارتی شود و در این راستا دانشگاه‌ها باید بازنگری سرفصل‌های خود را جدی بگیرند و کنفرانس ملی مهارت اقدام خوبی برای جهت‌دهی به برنامه هفتم توسعه است.

ادغام دانشگاه علمی کاربردی با دانشگاه فنی و حرفه‌ای منتفی است

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای درباره ادغام این دانشگاه با دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: ادغام دانشگاه علمی کاربردی با دانشگاه فنی و حرفه‌ای نیز به دلیل اینکه اغلب مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی خصوصی بوده و خودگردان اداره می‌شوند منتفی بوده و امکان پذیر نیست.

دانشجویان لبنانی بیشترین متقاضی دانشجوی بین الملل دانشگاه فنی و حرفه‌ای

خسرویان درباره تعداد دانشجویان بین الملل این دانشگاه ادامه داد: براساس تفاهم نامه‌های بریکس و شانگهای، مناسبات این دانشگاه برای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برقرار است و بورس اعزام دانشجویان و استادان به کشورهای اروپایی بیشتر به رومانی و آلمان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه ۲۷۰۰ دانشجوی بین المللی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای مشغول به تحصیل هستند، گفت: بیشتر دانشجویان خارجی این دانشگاه از لبنان هستند.

نحوه جذب دانشجویان با آزمون و بدون آزمون در دانشگاه فنی و حرفه‌ای

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای درباره اینکه چند درصد دانشجویان این دانشگاه با آزمون پذیرش ده و چند درصد بدون آزمون پذیرش می‌شوند، افزود: در هر دو شیوه دانشجو پذیرش می‌کنیم درصد آن را دقیق ندارم ولی در مجموع از طریق آزمون برای رشته‌هایی که رقابت وجود دارد پذیرش انجام می‌شود. ورودی پذیرش ما در سال نزدیک به ۴۴ هزار دانشجو است یعنی سرجمع ۴۴ هزار دانشجو به‌صورت با آزمون و بدون آزمون پذیرش می‌کنیم منتها برای مراکز استان و تهران عمدتاً دانشجویانی که در آزمون رتبه‌های بهتری کسب کنند پذیرش می‌شوند. مراکز سایر شهرستان‌ها از طریق بدون آزمون در رشته‌های موردنظر پذیرش می‌شوند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • آمادگی دستگاههای اجرایی پلدشت برای برگزاری آزمون سراسری
  • آمادگی دستگاههای اجرای پلدشت برای برگزاری آزمون سراسری
  • نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت در مدارس + تاریخ برگزاری آزمون
  • نگرانی از حضور صلواتی دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای/ دانشگاه علمی کاربردی با دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادغام می شود؟
  • آغاز ثبت‌نام ترم تابستان دوره‌های مرکز آموزش هنر جهاد دانشگاهی تهران
  • استخدام ۴۱۷۰ مراقب سلامت و بهداشت/ برگزاری آزمون ۱۴ اردیبهشت
  • برگزاری نشست علمی سعدی پژوهان در جوار آرامگاهش