Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سیدحسین رضوانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: تاکنون گزارشی از تلفات غیرعادی در مرغداری‌های صنعتی و بومی مازندران دریافت نکردیم.

وی افزود: درخواست ما از شهروندان این است برای پیشگیری از بروز و شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان از تماس مستقیم با پرندگان خودداری کرده و علاوه بر تهیه مرغ مصرفی خود از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی به هیچ عنوان از اماکنی که مرغ زنده را بصورت غیر مجاز عرضه و سپس به‌صورت غیر بهداشتی پرکنی می‌کنند مرغ نخرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: توصیه ما به روستاییان این است تا مرغ و سایر ماکیان بومی را در منازل به‌صورت جداگانه و در مکانی  مسقف و محصور نگهداری و شرایط بهداشتی را رعایت کنند.

این مسؤول خاطرنشان کرد باتوجه به تجربه به دست آمده مبنی بر اینکه واحدهایی که از واکسن آنفلوانزا استفاده کردند گله‌هایشان درگیر این بیماری ویروسی نشدند ، از واحدهای پرورش مرغ مادر که به‌صورت صنعتی در استان فعالیت می‌کند درخواست می‌کنم تا نسبت به واکسیناسیون گله علیه آنفلوانزا در زمان معین اقدام کنند تا ایمنی لازم ایجاد شود.

رضوانی با اعلام اینکه کمبودی در زمینه تامین واکسن نداریم، تصریح کرد:  واحدهای صنعتی برای حراست و صیانت از صنعت پرورش طیور در استان و تداوم اشتغال پایدار ایجاد شده توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی را جدی بگیرند و ضوابط و مقررات بهداشتی را رعایت کنند.

وی با اشاره به زمان مهاجرت پرندگان مهاجر آبزی به تالاب‌های استان و احتمال ناقل بودن آنها، اظهار کرد: تلفات غیر عادی بین این پرندگان مشاهده نشد اما انتظار داریم واحدهای پرورش و واحدهای صنعتی قرنطینه و امنیت زیستی را در واحدها جدی بگیرند.

مدیرکل دامپزشکی مازندران در پایان با تاکید بر اینکه استان مازندران عاری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان است از پرورش دهندگان صنعتی و بومی خواست، هرگونه تلفات غیرعادی را به ادارات دامپزشکی گزارش دهند.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل دامپزشکی مازندران وضعیت آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۸۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد

مسعود سرگلزائی رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته توسط این اداره کل نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر جابجایی تعداد ۲۳ هزار و ۴۶۸ محموله انواع فرآورده خام دامی به مقدار ۲۵۲ هزار تن انجام شد.

مسعود سرگلزائی گفت: اقدامات بهداشتی قرنطینه‌ای در راستای سیاست‌های سازمان دامپزشکی کشور در مقوله پدافند غیرعامل و حفظ سلامت جمعیت دامی و انسانی کشور است که بویژه در این استان از دامپزشکی می‌توان به عنوان خط مقدم مقابله با تهدیدات زیستی یاد کرد.

وی افزود: یکی از فعالیت‌های مهم دامپزشکی در جهت ارتقای بهداشت عمومی، کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی و خوراک دام است که این کنترل در تمام مراحل پرورش و کشتار دام، مرحله عرضه، مصرف فرآورده دامی و تولید و حمل خوراک دام با نظارت و اقدامات بهداشتی صورت می‌گیرد.

رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این راستا سال ۱۴۰۲ توسط اداره کل دامپزشکی استان نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر جابجایی تعداد ۲۳ هزار و ۴۶۸ محموله انواع فرآورده خام دامی به مقدار ۲۵۲ هزار تن، هشت هزار و ۵۵ محموله دام زنده به مقدار ۴۱۰ هزار راس، ترخیص و حمل بهداشتی ۲۶۷ هزار تن به داخل کشور، صادرات آبزیان پنج هزار تن به خارج کشور و ترخیص و حمل بهداشتی یک‌هزار و ۷۵۰ تن آبزیان به داخل کشور صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ۲۷۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی در نایین معدوم شد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • کشف هشت هزار کیلو گرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در البرز
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • پلمب یک واحد قصابی در شهرستان آوج
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است