Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا، از ماسک به عنوان واکسن حال حاضر مقابله با ویروس کووید ۱۹ نام برد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا ملک زاده، با اشاره به روند رو به افزایش موارد ابتلا به کرونا در خانواده ها گفت: با توجه به در پیش بودن روزهای سرد سال، اگر نخواهیم پروتکل های بهداشتی را جدی بگیریم، باید منتظر افزایش تلفات کرونا در کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی، خطر انتشار ویروس در فضاهای بسته را گوشزد کرد و افزود: با سرد شدن هوا، در و پنجره ها بسته می ماند و همین مسئله می تواند به انتشار و انتقال ویروس در فضاهای بسته منجر شود.   ملک زاده ادامه داد: لازم است در محیط های سربسته حتما تهویه مناسب استفاده شود. ضمن اینکه باید پنجره ها را در زمان های مختلف باز نگه داشت تا به جایجایی هوای سالم محیط بسته کمک کند.   عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا، با تاکید بر گسترش فعالیت مراکز ۱۶ ساعته برای خدمت به بیماران کرونایی، گفت: تسریع افراد مشکوک به کرونا به مراکز ۱۶ ساعته، می تواند از افزایش موارد ابتلا و انتقال ویروس به دیگران جلوگیری کند.   ملک زاده به افرادی که بیماری زمینه ای دارند، هشدار داد تا بیشتر مراقب سلامت خود باشند.   وی گفت: بیماران قلبی، دیابتی، سرطانی، دیالیزی و کسانی که فشارخون دارند و همچنین، افراد بالای ۶۵ سال، باید بیشتر از دیگران مراقب کرونا باشند.    ملک زاده به افراد چاق و دچار اضافه وزن نیز هشدار داد تا نسبت به خطر ابتلا به کرونا، هوشیار باشند.   وی با عنوان این مطلب که زمان از نابودی این ویروس به طور دقیق مشخص نیست، گفت: آنچه مسلم است، اینکه حداقل تا یک سال آینده باید با این ویروس زندگی کنیم.   ملک زاده با اشاره به اینکه برای دسترسی به واکسن فعلا باید منتظر ماند، افزود: بهترین واکسن در حال حاضر، استفاده صحیح از ماسک است. این ماسک می تواند ما را تا حدود زیادی در مقابل این ویروس محافظت کند، به شرطی که همراه با ماسک، پروتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی را رعایت کنیم.   منبع: مهر   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ملک زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۸۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه محله اجتماعی هوشمند در شنژن

شنژن چین از توسعه یک محله مسکونی در شهر هوشمند تنسنت خود خبر داد که در کنار فناوری ویژگی‌های اجتماعی، سالم و سبز بودن را نیز مورد توجه قرار می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، یک استودیوی هلندی از محله‌ای مسکونی به‌عنوان بخشی از توسعه شهر هوشمند تنسنت در شنژن چین رونمایی کرد. این مجتمع مسکونی دارای چهار حیاط احاطه شده توسط ۱۱ آپارتمان و یک مهدکودک خواهد بود و به‌عنوان منطقه‌ای طراحی شده است که جامعه را تقویت می‌کند.

طراحی مجتمع به‌عنوان یک توسعه اجتماعی و سبز است که برای کارکنان شاغل در شهر مسکن فراهم می‌کند و اقامتگاه‌های کنار خلیج آنکه در یک شبه‌جزیره باریک واقع شده‌اند، مرکز پردیس شهر هوشمند گسترده‌تری خواهند بود که توسط شرکت فناوری تنسنت چین توسعه پیدا کرده و توسط یک استودیوی معماری آمریکایی طراحی شده است.

توسعه یک شهر هوشمند سبز و اجتماعی

در مرکز فرماندهی مدیریت و خدمات دولت شنژن، یک صفحه‌نمایش LED HD اسکرول ثابتی از به‌روزرسانی‌های ۱۴ پروژه شهر هوشمند را نشان می‌دهد که جنبه‌های مختلف زندگی شهری، از جمله توسعه اقتصادی، مدیریت زیست‌محیطی، خدمات دولتی و حکمرانی شهری را تغییر می‌دهند. شنژن یکی از اولین شهرهای هوشمند آزمایشی چین است که در سال ۲۰۱۸، این شهر طرح توسعه شهر هوشمند به سبک جدید را صادر کرد و یک رویکرد هماهنگ برای انتقال خود به شهر هوشمند ارائه کرد.

شنژن قصد دارد با مشارکت در توسعه شهر هوشمند تنسنت نشان دهد که شهرهای هوشمند در عین حال سالم، سبز و اجتماعی هستند، چراکه توجه در این شهرها همیشه به فناوری معطوف است و طراحی این مجتمع مسکونی نیز شامل آن می‌شود، اما طبق نظر طراحان جنبه‌های مرتبط با فناوری از فضاهای اجتماعی، حیاط‌های سبز و تراس‌ها جدایی‌ناپذیر است.

ساختمان‌های مسکونی پلکانی این مجتمع با ارتفاع ۵۷ تا ۱۰۰ متر، آپارتمان‌هایی دارای اندازه مساوی با منظره دریا در غرب و خلیج به سمت شرق خواهند بود. طراحی بخش‌های انتهای شمالی پردیس نیز بر برابری بین ساکنان تأکید دارد. همه واحدها از نظر اندازه و چیدمان یکسان هستند و هر کدام یک بالکن یا پنجره دارند. ساختمان‌ها دارای فضاهای سبز مشترکی هستند که برای همه ساکنان قابل دسترس است.

حیاط‌های سبز و دیگر فضاهای عمومی در این مجتمع به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که همسایگان بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و مسیرهای عابر پیاده مجموعه، فضای بیرونی بیشتری را فراهم می‌کند که انواع مختلفی از فعالیت‌های ورزشی و تفریحی را ارائه می‌دهد. فضای رفاهی مشترک اضافی نیز در طبقات همکف ساختمان‌های مسکونی قرار خواهد گرفت.

فضاهای بزرگ و چندطبقه‌ای ساختمان‌های این مجتمع به‌نحوی طراحی شده است که امکان دور هم جمع شدن همسایه‌ها و تشکیل محله‌های کوچک در این مجموعه را فراهم آورد. یک مهدکودک نیز در مجاورت مجتمع مسکونی در حیاط اختصاصی آن ساماندهی خواهد شد. حیاط مجتمع و فضاهای بین بلوک‌ها همچنین فضاهای بازی امن و سایه‌دار برای کودکان فراهم می‌کند. از سوی دیگر این ساختمان از مجموعه‌ای از ساختمان‌های بلوکی با باغ‌های سقفی تشکیل خواهد شد که از طریق راهروها به هم متصل می‌شوند. ساخت‌وساز این مجموعه در دست انجام و قرار است در سال ۲۰۲۴ تکمیل شود.

کد خبر 739799

دیگر خبرها

  • نقش پروژه‌های شهری سبز بر بهبود سلامت شهروندان
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • راز کثیف؛ دستان ما چگونه بیماری‌ها را انتقال می‌دهند؟
  • توزیع ۶ هزار دز واکسن نیوکاسل بین پرورش دهندگان بومی در قاینات
  • توسعه محله اجتماعی هوشمند در شنژن
  • دستان ما چگونه بیماری‌ها را منتشر می‌کنند؟
  • راه اندازی سردخانه نگهداری واکسن در مرکز بهداشت غرب اهواز
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!
  • تحقیقات دانشگاه آکسفورد در مورد سرطان ریه