Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی فارموکولوژیست دانشگاه علوم پزشکی خاسان شمالی گفت: کمبود ویتامین ب به طور قابل توجهی عملکرد سلول ها و سیستم ایمنی بدن را مختل می کند.

دکتر امیررضا افشاری در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: ویتامین های گروه ب گروهی از ویتامین های محلول در آب است که به طور طبیعی در انواع غذاهای مختلف وجود دارد و نقش مهم آن در متابولیسم سلول ها و سنتز سلول های قرمز خون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که ویتامین های گروه ب بیشترین فراوانی را در گوشت، تخم مرغ و لبنیات دارند، افزود: این ویتامین به ویژه در گوشت هایی نظیر بوقلمون، ماهی تن و جگر به مقادیر فراوان یافت می شود و از آن جا که در آب قابل حل هستند، به راحتی هم دفع می شوند ، این در حالی است که جذب، استفاده و متابولیسم فردی ممکن است متفاوت باشد.

افشاری به علایم و نشانه های کمبود ویتامین ب اشاره کرد و اظهار داشت: خستگی عمومی، ضعف، کم خونی، کاهش یا افزایش وزن ، علایم آسیب عصبی نظیر سوزن سوزن شدن یا بی حسی در دست و پا، تضعیف سیستم ایمنی بدن و افسردگی از علایم کمبود ویتامین ب به شمار می رود که آگاهی از آن لازم و ضروری به نظر می رسد.

این عضو هیات علمی  دانشگاه یادآور شد: زناان باردار، افراد بالای 50 سال، افراد دارای رژیم های محدود و بدون محصولات حیوانی نظیر پیروی از رژیم های گیاهی و .... بیشتر از دیگر افراد در معرض خطر کمبود ویتامین ب قرار دارند.

وی در خصوص استفاده از داروی نوروبیون توضیح داد: اگرچه مصرف نوروبیون ممکن است به جلوگیری از کمبود ویتامین ب کمک کند یا یک مورد خفیف را درمان کند، اما در برخی موارد ممکن است کافی نباشد.

افشاری خاطرنشان کرد: کمبود شدید ویتامین ب ممکن است به دوزهای بیشتری که تحت نظر پزشک داده می شود، نیاز داشته باشد، بنابراین مصرف آن به طور حتم  با مشاوره پزشک انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی ویتامین ب سیستم ایمنی بدن خراسان شمالي کمبود ویتامین ب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۸۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۸۳۱ مکان پرخطر در قم

معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: در مرحله نخست شناسایی مشاغل و اماکن پرخطر در شهر قم، حدود ۸۳۱ مکان شناسایی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهدی اصفهانیان مقدم گفت: با محوریت اداره کل مدیریت بحران استانداری قم و بر اساس دستورالعمل‌هایی که تنظیم‌ شده است، برخی از مراکز خدماتی-عمومی ملزم به دریافت پروانه ایمنی شدند که از جمله این‌ها بیمارستان‌ها هستند. 

وی افزود: در جلسات با نظام پزشکی و اداره کل بحران به این نتیجه رسیده‌ایم که اکثر مراکز درمانی قبل از هر اقدامی پروانه ایمنی بگیرند. 

معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری قم بیان کرد: در حال حاضر بیمارستان شهید بهشتی، کامکار و آیت‌الله گلپایگانی درخواست پروانه ایمنی کردند و برای گرفتن این پروانه باید سیستم‌های اطفای حریق، سیستم‌های ایمنی و تجهیزات امداد و نجات مورد بررسی قرار بگیرد و همین موضوع سبب افزایش ضریب ایمنی آن مجموعه می‌شود.

 وی عنوان  کرد: همین نگاه در حال دنبال شدن در بخش اصناف و صنایع است که با همکاری متولیان امر مثل پاساژها و مراکز خرید خودشان اقدام به کسب پروانه ایمنی کنند تا شاهد کاهش حوادث باشیم. همچنین بررسی وضعیت ایمنی مناطق هشتگانه نیز با محوریت ستاد مدیریت بحران در سال گذشته دنبال شد. 

اصفهانیان مقدم با بیان اینکه مرحله نخست شناسایی مشاغل و اماکن پرخطر و خطرزا در شهر قم با محوریت مرکز مدیریت بحران و سازمان آتش‌نشانی انجام و حدود 831 مکان شناسایی شد، گفت: برای این منظور 14 جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری در سطح مناطق هشتگانه در سال 1402 انجام شد.  

معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به تکمیل بیمه‌نامه حوادث باری 23 ساختمان شهرداری قم تصریح کرد: مسئله تأمین سیستم برق اضطراری نیز موضوع دیگری بود که برای ساختمان‌های شهرداری قم در دستور کار قرار گرفت.

انتهای پیام/

  

دیگر خبرها

  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • کمبود این ویتامین سبب یبوست می‌شود
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • این ویتامین‌ها اضطراب را کاهش می‌دهد
  • علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟
  • رفتاردرمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی
  • شناسایی ۸۳۱ مکان پرخطر در قم
  • اختلال اضطراب اجتماعی چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • کدام ویتامین همان اکسیر جوانی است!
  • ویژگی‌های یک بشقاب غذای سالم