Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@08:28:32 GMT

عمرتان را با مصرف این نوشیدنی‌ها طولانی‌تر کنید

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۵۸۹۰۳

آفتاب‌‌نیوز :

یک فنجان قهوه یا چای سبز به تنهایی روزانه ممکن است به ترتیب خطر مرگ زودرس را به ترتیب ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش دهد.

یوجی کوموریتا استادیار دانشکده علوم پزشکی دانشگاه کیوشو در فوکووکا ژاپن گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف بیشتر چای سبز و قهوه با کاهش مرگ و میر همراه است و به نظر می‌رسد اثر ترکیبی آن‌ها در افراد دیابتی نوع ۲ بسیار بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوموریتا افزود: مشخص نیست که این نوشیدنی‌ها چگونه به سلامتی کمک می‌کنند. هر دو دارای مواد مغذی هستند که ممکن است التهاب را کاهش دهند.

در این تحقیق تقریباً ۵۰۰۰ بزرگسال ژاپنی با میانگین سنی ۶۶ سال و مبتلا به دیابت نوع ۲ شرکت داشتند که۲۸۰۰ نفر از آن‌ها مرد بودند. وضعیت سلامتی شرکت‌کنندگان در این تحقیق حدود ۵ سال پیگیری شد و از آن‌ها پرسیده شد مصرف روزانه چای و قهوه سبز چه میزان است. همچنین از آن‌ها سوالاتی مربوط به سبک زندگی، مانند میزان ورزش، مصرف الکل، سیگار کشیدن و میزان خواب معمول پرسیده شد.

بیش از یک هزار و صد نفر از افراد حاضر در تحقیق روزانه یک لیوان، یک هزار و چهارصد نفر دو تا سه لیوان چای سبز و یک هزار و هشتصد نفر چهار فنجان یا بیشتر چای سبز می‌نوشیدند.

همچنین یک هزار و سیصد نفر یک فنجان، نهصد و شصت نفر دو فنجان و یک هزار و ششصد نفر دو یا چند فنجان در روز قهوه مصرف می‌کردند.

دکتر مینیشا سود، متخصص غدد درون‌ریز در بیمارستان لنوکس هیل در نیویورک که در این مطالعه نقشی نداشته، اما با یافته‌ها آشنا است گفت: تاثیر مثبت چای سبز فقط مختص افراد دیابتی نیست. در مطالعات متعدد جمعیت نشان داده شده است که افراد ژاپنی که مقادیر قابل توجهی چای سبز مصرف می‌کنند، میزان مرگ و میر پایین‌تری دارند.

او افزود: چای سبز و قهوه به دلیل گیاهی بودن دارای آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد شیمیایی مفید هستند که ممکن است التهاب را کاهش دهند.

مینیشا سود ادامه داد: نحوه استفاده از این نوشیدنی‌ها نیز مهم است. اگر آن را شیرین می‌کنید و شیر یا خامه به نوشیدنی خود اضافه می‌کنید، ممکن است از فواید آن برای سلامتی کاسته باشید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: چای سبز قهوه یک هزار چای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۸۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب | مضرات خوردن قهوه در شب را بدانید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فرارو، به طور کلی باید بدانید که کافئین باعث خشک شدن بدن می‌شود و چربی را از بین می‌برد و از آنجایی که قهوه بالاترین میزان کافئین را دارد، مصرف مداوم و روزانه قهوه باعث خشک شدن قلب دوم بدن یعنی کبد می‌شود؛ به همین دلیل عده زیادی برای از بین بردن کبد چرب خود شروع به مصرف قهوه می‌کنند.

بعد از مصرف قهوه کبد می‌تواند متابولیسم تخلیه و سوزاندن چربی را شروع کند. برای کبد چرب تنها پیشنهاد می‌شود که یک ساعت پیش از خواب شب خورده نشود و به جز این مورد، نکته دیگری در این اساس وجود ندارد.

از مضرات خوردن قهوه در شب می‌توان به بهم ریختگی ساعت خواب، بهم ریختگی نظم ترشح هورمن و اختلال در کارکرد غده هیپوفیز اشاره کرد.

عوارض مصرف زیاد قهوه ؛ مقدار مجاز مصرف قهوه در روز | محاسن و مضرات قهوه را بشناسید کد خبر 846630 برچسب‌ها خبر مهم بیماری - کبد قهوه

دیگر خبرها

  • فال قهوه روزانه؛ فال قهوه امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بهترین زمان برای مصرف قهوه
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • ۷ راه برای اینکه سرکه سیب بیشتری استفاده کنید
  • سوالات عجیب گوگل هنگام مصاحبه کاری
  • فال قهوه روزانه؛ فال قهوه امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سوالات عجیب گوگل هنگام استخدام کارکنان خود
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب | مضرات خوردن قهوه در شب را بدانید
  • با خیال جمع به چای و قهوه‌تان شکر بزنید
  • ۷ دلیل برای استفاده از سرکه سیب