Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان دانشکده پزشکی نیشابور از وضعیت نامناسب اسکان دانشجویان در خانه معلم گلایه دارند؛ در حالی که پاسخی از سوی مسئولان این دانشکده دریافت نمی‌کنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سال تحصیلی جدید در حالی آغاز شده که در همه دانشگاه‌ها تا جایی که امکان پذیر بوده، از حضور دانشجویان در محیط دانشگاه و خوابگاه ممانعت به عمل آمده است؛ با این حال دانشجویان کارورزی در دانشگاه‌های علوم پزشکی به صورت محدود باید در کلاس‌های خود حضور یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در این میان اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها در برخی دانشگاه ها، باعث معضلی برای دانشجویان شده است؛ مثل دانشکده پزشکی نیشابور.

یکی از دانشجویان این دانشکده در گفتگو با خبرنگار ما به تشریح وضعیت خوابگاه و ابتلای دانشجویان به کرونا پرداخت و گفت: ابتدا دانشجویان در خوابگاه مستقر شدند، اما پس از دو هفته محل اسکان دانشجویان پسر را تغییر دادند و آنان را در یک خانه معلم در نیشابور مستقر کردند.

وی ادامه داد: پس از مدتی از این ماجرا، محل اسکان دانشجویان پسر را به یک خانه معلم دیگر منتقل کردند و دانشجویان دختر را در این خانه معلم اسکان دادند.

این دانشجوی دانشکده پزشکی نیشابور بیان کرد: در این جابه جایی ها، رعایت بهداشت به حداقل رسیده بود و ارتباط تماسی دانشجویان با یکدیگر بسیار زیاد بود.

وی به تعداد دانشجویان اسکان یافته در هر اتاق نیز اشاره کرد و گفت: براساس مصوبات وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا در هر اتاق باید حداکثر دو نفر اسکان داشته باشند، اما اتاق‌های خوابگاهی که در اختیار دانشجویان ما قرار گرفته بود، در هر اتاق حدود ۴ نفر ساکن شده بودند.

این دانشجوی نیشابور بیان کرد: دو هفته پیش حال یکی از دانشجویان ساکن خوابگاه بد می‌شود و تست کرونای وی مثبت اعلام می‌شود. پس از آن دانشکده اقدام به غربالگری می‌کند و ۱۰ نفر دیگر که علائم داشتند، شناسایی می‌شوند.

وی با بیان اینکه غربالگری دانشجویان به صورت سوال و جواب از وضعیت جسمانی آنان بوده، ادامه داد: از این تعداد تست هفت نفر مثبت اعلام شد و جواب سه نفر دیگر را نمی‌دانیم.

وی ادامه داد: پس از مثبت شدن تست این هفت نفر، عده‌ای از دانشجویان خوابگاه‌ها را ترک کردند و براساس اعلام دانشجویانی که ساکن خوابگاه بودند، حدود ۷۰ نفر در خوابگاه ساکن بودند که همه آنان درگیر کرونا شده اند.

این دانشجوی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: به دانشجویان بومی هم اعلام شد که برای تست به مراکز بهداشتی مراجعه کنند، اما پس از مراجعه، از دانشجویان با وجود اینکه علائم داشتند، تست گرفته نشده است.

پیگیری‌های خبرنگار ما از رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به نتیجه‌ای نرسید. این پیگیری‌ها ادامه دارد و در صورت صدور بیانیه‌ای از سوی مسئولان این دانشکده، بلافاصله منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشکده پزشکی نیشابور اسکان خوابگاهی شیوع کرونا دانشکده پزشکی نیشابور اسکان دانشجویان خانه معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۸۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

المپیاد ورزش‌های فناورانه زمینه‌ساز شکوفایی استعداد‌های برتر دانشجویی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر کل دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، تدوین و ابلاغ آیین‌نامه و شیوه‌نامه‌های برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه در سطح ملی را اقدامی ارزشمند عنوان کرد و گفت: المپیاد ورزش‌های فناورانه با هدف بروز خلاقیت دانشجویان و همچنین گسترش استفاده از فناوری‌های روز دنیا در سطح دانشجویان دانشگاه‌های کشور طراحی شده است.
دکتر ابوالفضل دانشور افزود: سازمان امور دانشجویان، در کنار برگزاری المپیاد‌های ورزش‌های قهرمانی و همگانی، اقدام به برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در قالب‌های مختلف (رباتیک، فیجیتال و دیجیتال و نوآوری‌های فناورانه در ورزش) خواهد کرد که فرآیند اجرایی آن در برای اولین بار در تاریخ وزارت علوم و در سال جاری از تاریخ ۲۷ فروردین ماه شروع شد و دانشجویان دانشگاه‌های کشور تا ۲۵ اردیبهشت ماه فرصت دارند در سامانه ستاو به آدرس Setav.ir/stso که برای همین منظور آماده شده، ثبت نام نمایند.
وی تأکید کرد: در این رویداد ملی می‌خواهیم با ترکیب تحرک و ورزش و فناوری و سرگرمی، هم زمینه مناسب برای پر کردن اوقات فراغت دانشجویان را فراهم کنیم و هم دانشجویان بتوانند نقش خود را برای تولید محصولات و تجهیزات مبتنی بر فناوری ایفا کنند تا ضمن کسب درآمد کافی در دوره دانشجویی، خودکفایی در تولید محصولات فناورانه ورزشی در کشور کلید زده شود.
دانشور با اشاره به اینکه یکی از زمینه‌های المپیاد ورزش‌های فناورانه بازی‌های رایانه‌ای است؛ افزود: انتظار داریم دانشجویان به عرصه تولید بازی‌های رایانه‌ای ورود پیدا کنند.
وی یادآور شد: تعدادی از دانشگاه‌های کشور قبلاً بخش‌هایی از این المپیاد را در دانشگاه‌های خود برگزار می‌کردند، اما مقرر شد این المپیاد در سطح ملی برگزار شود تا خروجی آن بتواند منجر به ایجاد شرکت، تولید محصولات و افزایش مهارت و درآمد دانشجویان و کشورمان شود؛ از طرفی برگزیدگان این المپیاد به‌عنوان نمایندگان کشور برای شرکت در رویداد‌های بین‌المللی خواهند بود.
مدیرکل دانشجویان داخل تصریح کرد: با عنایت به برگزاری این رویداد مهم به صورت استانی و ملی از کلیه دانشگاه‌ها در سطوح مختلف مدیریتی انتظار داریم تا با هم‌افزایی فکری و تبلیغی کمک کنند تا این رویداد در سطح نام بزرگ ایران اسلامی برگزار و همه ظرفیت‌های دانشجویی کشور وارد این عرصه شود.

دیگر خبرها

  • افتتاح خوابگاه دانشجویی پنجاه واحدی پسرانه دانشگاه سمنان
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی در سمنان با حضور وزیر علوم
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • المپیاد ورزش‌های فناورانه زمینه‌ساز شکوفایی استعداد‌های برتر دانشجویی
  • خوابگاه دانشجویی ۵۰۰ نفره در گرگان کلنگ زنی می شود
  • از آخرین وضعیت ثبت نام وام شهریه تا نقل و انتقال دانشجویان
  • جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت
  • دانشگاه آزاد یزد ۳۰۰ دانشجوی بورسیه در صنعت کاشی دارد