Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌رضا قاسمی امروز در گفت و گو با خبرنگر فارس در زاهدان اظهار کرد: با توجه به دریافت گزارش مردمی از طریق سامانه 221 مبنی بر تغییر کیفیت در شبکه توزیع آب خیابان البرز زیباشهر، تیم کنترل کیفیت آب به محل اعزام و با بازدید میدانی وجود دترجنت (مواد شوینده) در آب محرز شد.

وی ادامه داد: بلافاصله تیم های امدادی به محل اعزام شدند که با پایش خانه به خانه انشعابات محل و بررسی های فنی، یک فقره انشعاب غیرمجاز  مربوط به واحد کارواش در محدوده مورد نظر کشف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این مقام مسئول، متأسفانه اتصال خود سرانه و غیراصولی در شبکه توزیع و اتصال خروجی پساب فاضلاب کارواش به شبکه تامین واحدهای پایین دست کارواش باعث ورود پساب حاوی ترکیبات شوینده در شبکه توزیع آب اهالی محل شده بود.
 وی اضافه کرد: همزمان با برچیده شدن تاسیسات غیر استاندارد و مرتفع شدن اشکال کیفیت در آب شرب منطقه، پرونده ای با 2 موضوع استفاده غیر مجاز از سیستم آبرسانی و وارد کردن عمدی آلودگی به آب شرب و ایجاد مخاطره در سلامت عمومی با همکاری پلیس ۱۱۰ مفتوح و خاطیان جهت برخورد قاطع به مراجع قضایی معرفی شدند.

قاسمی ضمن تقدیر از تماس اهالی محل بیان کرد: سلامت آب و ایجاد مخاطره بهداشتی شهروندان خط قرمز شرکت آب و فاضلاب بوده و تعرض به سامانه آبرسانی جرم محسوب می شود و مجرم مورد پیگرد قانونی و قضایی  قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با برخورداری از نیروی انسانی متخصص و شبکه آزمایشگاهی های مجهز در سطح استان نگهبان نظارت بر سلامت آب بوده و تلفن ۱۲۲ جهت گزارش های  کیفی و کمی ۲۴ ساعته آماده پاسخ گویی شهروندان است.

انتهای پیام/3139

 

منبع: فارس

کلیدواژه: پساب سیستان و بلوچستان زاهدان آب شبکه توزیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۹۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ فاضلابی در شمال به دریا سرازیر نمی‌شود

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، سید مرتضی احتشامی گفت: در بیشتر شهر‌های کشور از جمله شهر‌های شمالی تصفیه‌خانه‌های بسیار خوبی وجود دارد و فاضلاب به این نقاط هدایت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به ارزشی که فاضلاب پیدا کرده است، شرکت‌های آب و فاضلاب به سمت فروش پساب به صنایع رفته‌اند و سرازیرشدن فاضلاب به دریا نمی‌تواند کار درستی باشد.

سرپرست نظارت بر بهره‌برداری فاضلاب آبفای کشور ادامه داد: در موضوع فاضلاب و فروش پساب کار‌های مهم و مؤثری انجام شده که در آینده‌ای نزدیک ثمرات آن را با پیشرفت‌های قابل‌ملاحظه‌ای که در این بخش انجام شده است شاهد خواهیم بود.

احتشامی با اشاره به اینکه نظارت بر استاندارد‌های کیفی و بهداشتی فاضلاب در مجتمع‌های صنعتی بر عهده سازمان محیط‌زیست است، افزود: شرکت‌های آب و فاضلاب در این مورد نمی‌توانند دخالتی داشته باشند.

وی با بیان اینکه در جمع‌آوری آب‌های سطحی و سیلاب‌ها سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان شهری موظف‌اند تا این مشکل را برطرف سازند، گفت: این در حالی است که در بحران‌ها شرایط فرق می‌کند و باتوجه به مسئولیت اجتماعی، کمک‌رسانی به دستگاه‌های مربوطه برای برطرف‌کردن مشکل از نکات مهمی است که در شرکت‌های آب و فاضلاب موردتوجه قرار دارد.

پیش از این مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفته بود هدف‌گذاری این است که سالانه تأمین پساب به‌ویژه برای صنایع آب‌بر حداقل ۳۵۰ میلیون مترمکعب افزایش یابد.

مسعود باقرزاده کریمی درباره آخرین اقدام‌های انجام شده برای ورود پساب به بورس افزوده بود، در حال حاضر تعدادی از استان‌ها فرایند عرضه پساب در بورس را انجام داده و مجوز‌های لازم را اخذ کرده‌اند. حداقل ۵ استان آمادگی عرضه پساب در بورس را دارند که امسال فعال می‌شوند و استان‌های دیگر هم در سال جاری به آنها می‌پیوندند و این فرایند با سرعت ادامه پیدا خواهد کرد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه آبفای کشور در باره اینکه عرضه پساب در بورس می‌تواند به واقعی شدن قیمت آب کمک کند، گفت: از این لحاظ باید به این موضوع نگاه کرد که پساب یک آب مجدد است و تأمین آب از طریق جمع‌آوری آب‌های سطحی، ایجاد سد‌ها و حفر چاه‌ها صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷۲۷ هزار قرص و داروی خارج از شبکه توزیع در زابل کشف شد
  • شناسایی بیش از ۴ هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • زون‌بندی شبکه آبرسانی شهرکرد در راستای توزیع عادلانه آب
  • هیچ فاضلابی در شمال به دریا سرازیر نمی‌شود
  • افزایش ۶۷ درصدی شناسایی انشعاب غیرمجاز آب در گیلان
  • ۱۰ رشته انشعاب آب غیرمجاز خانه باغ در ایلام شناسایی و جمع‌آوری شد
  • جمع‌آوری ۱۰ فقره انشعاب آب غیرمجاز خانه باغ در ایلام
  • ارومیه نیازمند ۲۵۰ کیلومتر توسعه شبکه فاضلاب است
  • وقوع ۱۲ حادثه به دلیل فرونشست در اصفهان
  • بحران فرونشست در اصفهان/ استانداری: در سال گذشته بیش از ۳۰ مورد حادثه و در سال جاری تا کنون ۱۲ حادثه داشته ایم