Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-16@11:46:37 GMT

ایجاد دهکده‌های کشاورزی در اراضی موقوفات کشور

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۵۹۹۹۸

ایجاد دهکده‌های کشاورزی در اراضی موقوفات کشور

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، مجتبی باقرزاده مدیرکل اسناد و ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه در همایش یاوران وقف شهرستان قائمشهر که در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) این شهرستان برگزار شد، گفت: دو دسته از مردم وقف می‌کنند،گروهی که مال خود را داده و دسته بعدی جان خود را وقف می کنند‌، مقام معظم رهبری فرمودند که فرهنگ و تاریخ ما وامدار کسانی است که جهان را به دور از محرومیت می‌خواستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ایران اسلامی از این نیک‌اندیشان و خیراندیشان کم نداریم، مردم به کمک حاکمیت آمدند، در استان مازندران هم موقوفات زیادی برای اهل بیت(ع) و تعزیه‌داری داریم، در کل کشور با توجه به نیازهای روز جامعه نیت‌های متعدد وجود دارد.

مدیرکل اسناد و ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: بیش از هزار مرکز درمانی موقوفه در کشور وجود دارد و بزرگترین مرکز پیوند اعضا بیمارستان موقوفه نمازی در جنوب کشور به‌شمار می‌رود که بسیار جامع است.

باقرزاده خاطرنشان کرد: در بحث ترویج علم حدود ۱۲ هزار مدرسه و مرکز علمی وقفی در کل کشور وجود دارد و در موارد مختلف ۲۰۰ هزار موقوفه با نیات مختلف واقفین خیراندیش که برگرفته از نیت‌های عمیق مذهبی‌شان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در کل کشور یک میلیون و ۴۰۰ هزار رقبه مستاجر وجود دارد اگر احیا شود، گره بسیاری از مشکلات کشور با وقف بازخواهد شد.

مدیرکل اسناد و ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: وظیفه متولیان وقف است که حق و حقوق موقوفه را به‌روز کنند، وظیفه اصلی متصدیان وقف حفظ و صیانت از اصل موقوفه و اجرای نیت امینانه واقفین است که امروز شاهد آن هستیم.

مدیرکل اسناد و ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه در ادامه تاکید کرد: امروز سازمان اوقاف و امور خیریه در مبحث اقتصاد مقاومتی و مقاوم کردن جامعه از واردات برنامه‌های اقتصادی مناسبی را در اراضی موقوفات در دست اجرا دارد که می‌توان به پرداختن به ایجاد دهکده‌های کشاورزی با هدف پرورش دام سبک و سنگین ، تولیدات کشاورزی تخصصی و تقویت طرح‌های دانش‌بنیان علمی و فناوری و تولید انرژی خورشیدی در اراضی موقوفه و بقاع متبرکه اشاره کرد.

این مسئول گفت: موقوفات از مردم و برای مردم است؛ امروزه با توجه به تحریم‌های ظالمانه اقتصادی و شیوع کرونا لازم است که مردم بیش از گذشته در صحنه باشند همانطور که تاکنون بودند مردم با وقف سلامت و موقوفات در زمینه مشکلات جوانان به رفع محرومیت در جامعه کمک کنند.

انتهای پیام/86031/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: وقف اراضی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۹۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۶هزار مترمربع از اراضی لرستان به چرخۀ تولید

فرمانده یگان حفاظت امور اراضی کشاورزی لرستان از بازگشت ۶هزار مترمربع از اراضی خرم‌آباد به چرخۀ تولید خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سرهنگ مسلم مؤیدی، شامگاه یکشنبه، با اشاره به بازگشت 6هزار مترمربع از اراضی سراب نیلوفر به چرخۀ تولید گفت: این اراضی به‌صورت غیرقانونی قطعه‌بندی و دیوارکشی شده بود.

او اضافه کرد: سه مورد تغییر کاربری غیرمجاز توسط رصد و پایش واحدهای گشت کوهدشت در روز بیست‌وششم فروردین 1403 شناسایی شده‌ است.

652هکتار از اراضی لرستان رفع تصرف شد/ آزادی 147 زندانی بدهکار مالی

فرمانده یگان حفاظت امور اراضی کشاورزی لرستان تأکید کرد: بهره‌برداران قبل از هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌های این استان مراجعه کنند.

مؤیدی اعلام کرد: سامانۀ ارتباط مردمی 131 به‌صورت شبانه‌روزی آمادۀ دریافت گزارش‌های مردمی برای تغییر کاربری اراضی کشاورزی در لرستان است.

او بیان کرد: حفاظت از اراضی کشاورزی تضمین‌کنندۀ امنیت غذایی کشور است و این اقدام جز با فعالیت گستردۀ ماموران یگان حفاظت و همراهی مردم امکان‌پذیر نیست.

فرمانده یگان حفاظت امور اراضی کشاورزی لرستان هشدار داد: بی‌توجهی به روند تغییرات شدید کاربری اراضی تهدیدهای ناشی از تغییرات آب‌وهوایی، جنگل‌زدایی، بیابان‌زایی و از دست‌دادن تنوع زیستی را به‌دنبال دارد.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • حذف پذیره از قرارداد اجاره ای اماکن موقوفه ای مازندران
  • قلع و قمع ساخت و ساز غیرمجاز در روستای صومعه نیشابور
  • مشارکت ۴۵۰ هزار کشاورز در طرح جهش تولید در دیمزارها
  • دهکده لجستیک در بندر بوشهر راه‌اندازی می‌شود
  • بازگشت ۶هزار مترمربع از اراضی لرستان به چرخۀ تولید
  • پیام تبریک سازمان اوقاف و امور خیریه به مناسبت حمله به اهداف رژیم غاصب صهیونیستی
  • طرح‌های هادی روستایی بازنگری شود
  • سرمایه‌گذاری مسکن در موقوفات زنجان ۲,۰۰۰ میلیارد تومان درآمد دارد
  • بازنگری طرح هادی روستایی امری ضروری است
  • اهتمام اوقاف و استقبال مردم از وقف با نیات تولید علم