Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-19@04:59:50 GMT

تولید انواع خودرو افزایشی شد

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۰۸۴۱

ساعت24-طبق آخرین آمار اعلام شده توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت، در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، در تولید بیشتر انواع خودروها، رشد تولید دیده می‌شود؛ در میان آمارها تنها میزان تولید اتوبوس، مینی‌بوس و ون با افت تولید ۱۰ درصدی مواجه شده‌ است.

براساس گزارش عملکرد تولیدی انواع خودروها طی شش ماهه اول امسال، به ترتیب کمباین (ماشین‌های برداشت محصولات دانه‌دار کشاورزی)، وانت، انواع سواری و تراکتور رشد تولید و اتوبوس، مینی‌بوس و ون کاهش تولید داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مدت مذکور سال جاری ۴۱۴ هزار و ۳۰۰ دستگاه خودرو سواری تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۳۴۸ هزار و ۲۰۰ دستگاه بوده، رشد ۱۹ درصدی را ثبت کرده است.

همچون روال چند سال اخیر که آمار تولید وانت‌ها روندی مثبت داشته و همیشه افزایشی پیش رفته است، تولید این نوع خودرو در نیمه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد تولید ۳۹.۴ درصدی داشته و از ۲۸ هزار و ۳۵۴ دستگاه تولید شده در شش ماهه ابتدایی سال ۱۳۹۸، میزان تولید را به ۳۹ هزار و ۵۲۱ دستگاه در نیمه نخست امسال رسانده است.

در مدت مذکور سال جاری، با تولید ۲۶۷ دستگاه کمباین، این مدل خودروها با افزایش ۴۱.۳ درصدی تولید مواجه شده است. این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته میزان تولید کمباین ۱۸۹ دستگاه بوده است.

بر اساس این گزارش، کمترین رشد تولید مختص خودروها تراکتور است که از ۹۰۶۴  دستگاه تولید شده در شش ماهه ابتدایی سال جاری به ۹۱۵۷  دستگاه در شش ماهه نخست سال ۱۳۹۹  رسیده و رشد یک درصدی را تجربه کرده است. این در حالی است که تا پیش از این، براساس آمار تولید پنج ماهه انواع خودروها، تولید تراکتورها، نسبت به پنج ماهه ابتدایی سال گذشته کاهشی بوده است.

در مقابل آمار تولید انواع خودروها نشان می‌دهد که در نیمه نخست سال جاری، تعداد اتوبوس، مینی‌بوس و ون های تولیدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

در شش ماه ابتدایی سال جاری، ۸۱۹ دستگاه اتوبوس، مینی‌بوس و ون تولید شده است که در مقایسه با ۹۱۳ دستگاه تولید شده در مدت مشابه سال گذشته، افت ۱۰.۳ درصدی تولید را نشان می‌دهد.  

علاوه بر این، لازم به ذکر است که میزان تولید لاستیک خودرو نیز در شش ماه نخست سال ۱۳۹۹ نسبت به همین ایام در سال گذشته که ۱۰۱ هزار و ۴۰۰ تن بوده است، به ۱۳۱ هزار و ۴۰۰ تن رسیده و رشد ۲۹.۵ درصدی را رقم زده است.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: نسبت به مدت مشابه سال گذشته انواع خودروها مینی بوس و ون انواع خودرو میزان تولید ابتدایی سال شش ماهه رشد تولید تولید شده سال جاری نخست سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۰۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت کارخانه ای این خودرو کلید خورد | منتظر افزایش قیمت‌ سایر خودروها باشیم؟

به گزارش همشهری آنلاین،‌ سرانجام بعد از کشمش‌های فراوان بر سر زیان انباشته خودروسازان امروز ایران خودرو از افزایش قیمت یکی از محصولات پرتقاضای خود که از سال گذشته تولید آن حاشیه های بسیاری داشت خبرداده است.

براساس اعلام ایران خودرو قیمت پژوپارس که مدت ها تغییری نکرده بود با دریافت مجوز ۴۴۵ میلیون و ۷۴۲ هزارو ۳۰۰ تومان تعیین شده است و متقاضیان باید برای تکمیل وجه قیمت های جدید را در قراردادهای خود لحاظ کنند.

البته نکته مهم اینجاست با صدور مجوز تغییر قیمت پژوپارس به نظر باید منتظر افزایش قیمت‌ کارخانه ای سایر انواع خودروهای داخلی بود و طی روزهای آینده قیمت جدید سایر خودروهای داخلی هم توسط شرکت ها اعلام شود.

اما داستان پژوپارس در سال گذشته چه بود که در نهایت امسال به عنوان نخستین خودرو مجوز افزایش قیمت را دریافت کرده است.

مردادماه سال گذشته بود که شرکت ایران خودرو بنا بر تصمیم سازمان ملی استاندارد مبنی بر توقف تولید این خودرو ، پایان تولید خودروی پژوپارس را در تمامی سایت های تولیدی خود اعلام و سورن پلاس را به عنوان خودروی جایگزین معرفی کرد. این شرکت طبق اخطار سازمان ملی استاندارد مبنی بر اینکه پژوپارس تا نیمه اسفندماه فرصت تولید خواهد داشت ، نسبت به توسعه خط تولید سورن پلاس برنامه ریزی کرده بود.

با این حال سازمان ملی استاندارد با توجه به تعهد تحویل حدود ۱۰۰ هزار دستگاه پژوپارس توسط ایران خودرو، اعلام کرد که این خودرو تا بهار سال آینده برای پاسخ به تعهدات معوق تولید خواهد شد تا مشتریان این محصول نگران تحویل خودروی خود نباشند.

کد خبر 845293 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر مهم خودرو - ایرانی ايران خودرو

دیگر خبرها

  • رشد۱۲ درصدی تولیدکالاهای مهم و استراتژیک صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • تولید ۱۳۴ هزار و ۶۵۶ تن انواع محصولات فولادی
  • رشد۱۲ درصدی تولیدکالا‌های مهم و استراتژیک صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • پژو پارس گران شد/ افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو کلید خورد؟
  • افزایش قیمت کارخانه ای این خودرو کلید خورد | منتظر افزایش قیمت‌ سایر خودروها باشیم؟
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو کلید خورد؟
  • احیای ۱۶ واحد صنعتی و معدنی در چهارمحال و بختیاری
  • اهداف ايران خودرو در سال جهاد اقتصادي
  • افزایش ۵ تا ۵۰ میلیون تومانی قیمت برخی خودروها دربازار؛ کوئیک،دنا، تارا و انواع پژو چند شد؟ | جدول قیمت ها
  • افزایش ۵۱ درصدی بودجه منطقه ۵ اصفهان در ۱۴۰۳