Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،رهنمای توحیدی  مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی با بیان این‌که آذربایجان شرقی با سه میلیون و ۸۹۱ هزار و ۳۱۸ نفر جزو استان‌های پرجمعیت در کشور است گفت: این استان با برخورداری از آب و هوایی سرد و کوهستانی، از لحاظ اقلیم بندی گازرسانی، اکثریت شهر‌های آن در اقلیم یک قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بر اساس برنامه چشم‌انداز ۱۴۰۰، تعهد این شرکت گازرسانی به تمامی روستا‌های (بالای ۲۰ خانوار) در استان بوده و در راستای تحقق این امر و علی‌رغم شرایط اقتصادی ناشی از تحریم‌های ظالمانه، با طراحی پروژه‌های گازرسانی از مقرون به صرفه‌ترین روش‌های اجرایی، بکارگیری پیمانکاران مجرب، کنترل مستمر پروژه‌ها براساس برنامه زمان بندی، بومی‌سازی تجهیزات گازرسانی، ثبت اختراعات و نوآوری و مشارکت کارکنان دانش محور، در خدمت رسانی صادقانه به مردم استفاده می‌کند.

او با بیان این‌که گازرسانی به ۲۴۰ روستا در دست اجرا بوده و ۸۶ روستا نیز همزمان با هفته دولت افتتاح شده است گفت: بر اساس برنامه ریزی‌ها و تصمیمات، عملیات گازرسانی پروژه‌های روستایی دیگر نیز بالای ۶۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و به زودی شاهد اتمام گازرسانی روستایی در آذربایجان شرقی خواهیم بود.

 رهنمای توحیدی گفت: اجرای بیش از ۲۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر شبکه گاز با نصب ۶۷۳ هزار و ۲۰۰ انشعاب شهری و روستایی با لحاظ داشتن مسیر‌های صعب العبور در پروژه‌ها، از جمله اقداماتی بوده که در سایه تلاش شبانه روزی کارکنان و با انگیزه رضایت مردمی محقق شده است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت گاز گاز طبیعی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۰۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل رصدخانه پروژه‌های عمرانی در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رحمتی در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۳ با بیان اینکه رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان در حال شگل‌گیری بوده و تا چند ماه آینده تکمیل می‌شود گفت: هدف گذاری کرده ایم که ۳۳ پروژه کلیدی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی استان را تا پایان امسال به نتیجه برسانیم.

 رحمتی اظهار کرد: مجموع سرمایه گذاری صورت گرفته در استان جهت دستیابی به رشد اقتصادی ۹ درصدی در سال گذشته ۹۳ همت بود که این رقم طی امسال به ۱۴۴ همت افزایش یافته است.

وی افزود: چالش‌ها و مشکلات فرا روی دستگاه‌های اجرایی جهت پیشبرد پروژه‌ها از جمله تامین به موقع منابع مالی کاملاً مشخص است اما اگر ما برنامه نداشته باشیم اقدامی انجام نخواهد شد.

رحمتی با بیان اینکه پروژه‌های نیمه تمام و به نتیجه نرسیده باید تعیین تکلیف شوند تصریح کرد: نباید با مانع تراشی‌های مختلف کشور را معطل مسائلی مانند صدور چند مجوز کنیم.

وی با اشاره به وجود پروژه‌های نیمه تمام و در برخی مواقع فاقد توجیه اقتصادی لازم ابراز داشت: نقطه قوت این استان فعالیت موثر بخش خصوصی است که باید زمینه‌ فعالیت بی دغدغه اش را فراهم کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: باید در ابتدا مسئولیت اجرا و پیشبرد پروژه‌ها را ایجاد کنیم و سیستم نظارت و پایش را هم همزمان با اجرای پروژه‌ها پیش بریم.

وی ادامه داد: توسعه متوازن استان اتفاق نیفتاده است دغدغه‌های مطرح شده همه بجا هستند اما نباید مانع حرکت و اجرای امور شوند بلکه رفع این موانع نیز باید مطالبه مدیریت استان باشد.

وی بیان کرد: برنامه الزامات و اقدامات تحقق شعار سال در استان در دست مطالعه و تدوین است و نظام برنامه ریزی و اداری استان باید برنامه محور بوده و مطالبات و نظارت‌ها نیز بر اساس برنامه باشند تا روند توسعه شتاب گیرد.

رحمتی افزود: تلاش می‌کنیم برنامه رشد اقتصادی استان معطوف به ایجاد ارزش افزوده در بخش‌های مختلف برای افزایش تولید ناخالص داخلی باشد و همه متعهد به اجرای برنامه توسعه‌ای استان باشیم که در غیر این صورت برنامه ریزی‌ها با نگاه بخشی مواجه می‌شود و ابتر می‌ماند و در نهایت به زیان استان تمام می‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: مولدسازی به امور سرعت می‌دهد باید از شرایط عادی خارج شویم و نگاهی به دارایی‌های خود بیندازیم.

وی افزود: محیط زیست باید راهکار‌های رفع موانع جهش تولید را پیدا کند مثلا لازم است از محل بازگشت حقوق دولتی معادن حفظ محیط زیست استان تامین شود.

دیگر خبرها

  • ۵۸۰ روستای آذربایجان شرقی دارای مشکل آبی است
  • رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان آذربایجان شرقی تشکیل می‌شود
  • آبرسانی به ۵۸۰ روستا در اولویت مدیریت آذربایجان‌شرقی
  • ۱۰۰ درصد روستا‌های جنوب سیستان و بلوچستان از آب شرب بهره‌مند می‌شوند
  • تشکیل رصدخانه پروژه‌های عمرانی در آذربایجان شرقی
  • بهره‌مندی زنان روستایی و عشایر دارای سه فرزند از طرح بیمه رایگان
  • بیش از ۱۴‌ هزار نفر در آذربایجان شرقی عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،‌ روستاییان و عشایر شدند
  • برخورداری ۲۶ شهر و ۵۸۷ روستای استان از نعمت گاز طبیعی
  • ۹۹ درصد جمعیت روستایی استان ایلام از گاز طبیعی برخوردار هستند
  • بهره مندی بیش از ۱۴ هزار مشترک خانگی در استان همدان