Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-19@09:19:09 GMT

آمار جهانی کرونا

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۱۲۱۶

آمار جهانی کرونا

آمار جهانی ابتلا و فوتی های کروناآمار جهانیِ مبتلایان به عفونت کووید ۱۹ ناشی از کروناویروس جدید به ۴۳ میلیون و ۳۴۶ هزار و ۸۸۸ نفر رسیده و تاکنون مرگ یک میلیون و ۱۵۹ هزار و ۹۷ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است. ناطقان:  همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها ۳۱ میلیون و ۹۰۵ هزار و ۹۷۵ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۵ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا هم‌اکنون با بیش از ۸.۸ میلیون مبتلا و بیش از ۲۳۰ هزار قربانی، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

در اروپا هم شمار مبتلایان همچنان رو به افزایش است و برخی کشورها، مقررات شدیدتری را با هدف مهار همه‌گیری اعمال کرده‌اند. برای مثال اسپانیا که شرایط وخیم‌تری را نسبت به برخی دیگر از کشورهای اروپایی تجربه می‌کند با اعلام وضعیت اضطراری و منع ترددِ شبانه، تلاش برای مهار موج دوم شیوع کرونا را شدیدتر کرده است. بر همین اساس پدرو سانچز، نخست وزیر این کشور از روز گذشته (یکشنبه) اعلام کرد که تردد بین ساعت ۱۱ شب تا شش صبح ممنوع است.

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان پس از آمریکا به ترتیب با بیش از ۷.۹ و ۵.۳ میلیون بیمارِ کووید ۱۹، جایگاه‌ دوم و سوم را در جهان به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین در حال حاضر چهار کشور ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب رکورددارِ قربانیان این بیماری در دنیا هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (دوشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا هشت میلیون و ۸۸۹ هزار و ۱۷۹ مبتلا، ۲۳۰ هزار و ۵۱۰ قربانی

۲. هند هفت میلیون و ۹۰۹ هزار و ۹۵۹ مبتلا، ۱۱۹ هزار و ۳۰ قربانی

۳. برزیل پنج میلیون و ۳۹۴ هزار و ۱۲۸ مبتلا، ۱۵۷ هزار و ۱۶۳ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۵۱۳ هزار و ۸۷۷ مبتلا، ۲۶ هزار و ۵۰ قربانی

۵. فرانسه یک میلیون و ۱۳۸ هزار و ۵۰۷ مبتلا، ۳۴ هزار و ۷۶۱ قربانی

۶. اسپانیا یک میلیون و ۱۱۰ هزار و ۳۷۲ مبتلا، ۳۴ هزار و ۷۵۲ قربانی

۷. آرژانتین یک میلیون و ۹۰ هزار و ۵۸۹ مبتلا، ۲۸ هزار و ۸۹۶ قربانی

۸. کلمبیا یک میلیون و ۱۵ هزار و ۸۸۵ مبتلا، ۳۰ هزار و ۱۵۴ قربانی

۹. مکزیک ۸۹۱ هزار و ۱۶۰ مبتلا، ۸۸ هزار و ۹۲۴ قربانی

۱۰. پرو ۸۸۸ هزار و ۷۱۵ مبتلا، ۳۴ هزار و ۱۴۹ قربانی

پس از آن کشورهای انگلیس با ۸۷۳ هزار و ۸۰۰ مبتلا، آفریقای جنوبی با ۷۱۵ هزار و ۸۶۸ مبتلا، ایران با ۵۶۸ هزار و ۸۹۶ مبتلا، ایتالیا با ۵۲۵ هزار و ۷۸۲ مبتلا، شیلی با ۵۰۲ هزار و ۶۳ مبتلا، عراق با ۴۵۱ هزار و ۷۰۷ مبتلا، آلمان با ۴۳۷ هزار و ۸۶۶ مبتلا، بنگلادش با ۳۹۸ هزار و ۸۱۵ مبتلا، اندونزی با ۳۸۹ هزار و ۷۱۲ مبتلا، فیلیپین با ۳۷۰ هزار و ۲۸ مبتلا، ترکیه با ۳۶۱ هزار و ۸۰۱ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۴۴ هزار و ۸۷۵ مبتلا، اوکراین با ۳۴۳ هزار و ۴۹۸ مبتلا، پاکستان با ۳۲۸ هزار و ۶۰۲ مبتلا، بلژیک با ۳۲۱ هزار و ۳۱ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۳۱۰ هزار و ۱۴۸ مبتلا، هلند با ۲۹۱ هزار و ۲۵۴ مبتلا، جمهوری چک با ۲۵۸ هزار و ۹۷ مبتلا، لهستان با ۲۵۳ هزار و ۶۸۸ مبتلا، کانادا با ۲۱۶ هزار و ۱۰۴ مبتلا، رومانی با ۲۰۹ هزار و ۶۴۸ مبتلا، مراکش با ۱۹۷ هزار و ۴۸۱ مبتلا، اکوادور با ۱۶۱ هزار و ۶۳۵ مبتلا، نپال با ۱۵۸ هزار و ۸۹ مبتلا، بولیوی با ۱۴۰ هزار و ۸۵۳ مبتلا، قطر با ۱۳۱ هزار و ۱۷۰ مبتلا، پاناما با ۱۲۹ هزار و ۲۰۰ مبتلا، امارات متحده عربی با ۱۲۵ هزار و ۱۲۳ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۲۴ هزار و ۵۲۷ مبتلا، کویت با ۱۲۱ هزار و ۶۳۵ مبتلا، پرتغال با ۱۱۸ هزار و ۶۸۶ مبتلا، عمان با ۱۱۲ هزار و ۹۳۲ مبتلا، سوئد با ۱۱۰ هزار و ۵۹۴ مبتلا، قزاقستان با ۱۱۰ هزار و ۵۴۲ مبتلا، مصر با ۱۰۶ هزار و ۵۴۰ مبتلا، گواتمالا با ۱۰۴ هزار و ۷۸۷ مبتلا، سوئیس با ۱۰۳ هزار و ۶۵۳ مبتلا و کاستاریکا با ۱۰۳ هزار و ۸۸ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

منبع: عصر ایران برچسب ها: کرونا ، ناطقان ، ایران ، جهان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کرونا ناطقان ایران جهان یک میلیون کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۱۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود

رئیس واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، از ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بهنام روندی امروز _ سه شنبه بیست و هشتم فروردین _ در جمع خبرنگاران با گرامیداشت روز جهانی هموفیلی، اظهار کرد: هموفیلی یک بیماری ارثی است که به دلیل اختلال فاکتورهای انعقادی، روند انعقاد خون در آن‌ها به کندی انجام می‌شود.

وی بیماری هموفیلی را در ۲ نوع A و B را بر اساس کمبود فاکتورها تعریف کرد و افزود: اگر این بیماران دچار زخمی شوند به علت اینکه فاکتورهایی در خون کم دارند، خونریزی بند نمی‌شود.

رئیس واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این دسته از بیماران این کمبود فاکتور در خون را به صورت دارو (فاکتور انعقادی خون) که اکثراً تزریقی است، دریافت می‌کنند تا جایگزین کمبود مورد نظر شود.

وی ادامه داد: دریافت فاکتورهای انعقادی خون بستگی به شدت بیماری و نوع فاکتور کمبود در خون دارد؛ ممکن است بیماری هفته یک‌بار و یا بیماری ۶ ماه یک‌بار نیاز به دریافت فاکتور داشته باشد

روندی با اشاره به ارائه خدمت مرکز جامع بیماران خاص به بیماران هموفیلی، تصریح کرد: طبقه سوم کلینیک بوستان واقع در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) شهر کرمانشاه از سال ۱۳۹۸ مختص بیماران خاصی است، تمام خدمت فوق به بیماران خاص از جمله هموفیلی، تالاسمی، ام. اس و شیمی‌درمانی اطفال به طور اختصاصی و رایگان انجام می‌شود.

وی با اشاره به ارائه خدمت رایگان ۲ پزشک فوق‌تخصص خون استان در مرکز جامع بیماران خاص، گفت: بیماران هموفیلی به دلیل دریافت خدمات تخصصی، پرستار مخصوص خود را دارند.

رئیس واحد بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با بازگو کردن یکی از دغدغه‌ها و مشکلات این بیماران، خاطرنشان کرد: تمام خدمات و داروها ایرانی ارائه شده به بیماران رایگان است، اما برخی از این بیماران داروهای خارجی مصرف می‌کنند که دیگر شامل خدمات رایگان نمی‌باشد.

وی در خصوص تعداد بیماران هموفیلی در استان، گفت: طبق آخرین آمار، دانشگاه علوم پزشکی استان به ۱۹۸ بیمار هموفیلی خدمات ارائه داده، اما هستند بیمارانی که به دلایل مختلف درمان خود را از دیگر استان‌ها دریافت می‌کنند.

روندی در پایان با بیان اینکه رنگ قرمز نماد هموفیلی است، گفت: از روز گذشته با همکاری شهرداری و میراث فرهنگی، آثار باستانی طاق‌بستان، بلوار طاق‌بستان و پل قوسی لب‌آب شهر کرمانشاه به رنگ قرمز، نماد این بیماری درآمده است.

کد خبر 745200

دیگر خبرها

  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • ۱۷ آوریل، روز جهانی هموفیلی
  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز