Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- پژوهشگران ژاپنی در بررسی‌های خود، مکانیسم جدیدی را کشف کرده‌اند که در بروز بیماری آلزایمر نقش دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از فلیپبرد، پژوهشگران "دانشگاه متروپولیتن توکیو" (TMU)، مکانیسم جدیدی را کشف کرده‌اند که خوشه‌های "پروتئین تاو" (tau protein) به واسطه آن در مغز ایجاد می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پژوهش نشان می‌دهد که بروز جهش خاصی در یک آنزیم موسوم به "MARK4" می‌تواند ویژگی‌های پروتئین تاو را تغییر دهد و امکان متراکم شدن آن را تغییر دهد و آن را نامحلول‌تر سازد. شاید نتایج این پژوهش بتواند به ارائه درمان‌های غیرمنتظره‌ای منجر شود.
آلزایمر، طوری است که زندگی بیمار را تغییر می‌دهد و او را ناتوان می‌کند. در حال حاضر، میلیون‌ها نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند.
پروتئین تاو که در نورون‌های دستگاه عصبی مرکزی فراوان هستند، در صورت از دست دادن کارکرد خود می‌توانند عامل اصلی بروز آلزایمر باشند. تولید بیش از اندازه این پروتئین می‌تواند تراکم قابل توجهی از آنها را پدید آورد که چسبندگی دارند. این تراکم چسبنده می‌تواند به مرگ نورون‌ها، نقص حافظه و همچنین نقص در عملکرد حرکتی منجر شود. درک دلیل و مکانیسم ورای این فرآیند می‌تواند به ارائه درمان‌های جدید و راه‌هایی برای پیشگیری از آلزایمر کمک کند.
پژوهشگران در این پروژه، نقش آنزیم MARK4 را در بروز بیماری آلزایمر مورد بررسی قرار دادند. هنگامی که عملکرد همه چیز عادی باشد، پروتئین تاو، بخش مهمی از ساختار سلول یا اسکلت سلولی به شمار می‌رود.
مشکلات هنگامی آغاز می‌شوند که ژن مربوط به آنزیم MARK4 دچار جهش می‌شود. پژوهش‌های پیشین سعی کرده‌اند تا ارتباط این موضوع را با افزایش خطر ابتلا به آلزایمر نشان دهند اما دلیل آن مشخص نبود.
پژوهشگران در این پروژه جدید، این جهش‌ها را به صورت مصنوعی به مگس سرکه ارائه کردند زیرا این نوع مگس می‌تواند مانند انسان به تولید پروتئین تاو بپردازد. سپس به بررسی عملکرد پروتئین در این جانداران پرداختند.
بررسی‌ها نشان داد که جهش در آنزیم MARK4 می‌تواند تغییراتی را در پروتئین تاو پدید آورد و یک شکل آسیب‌شناسی از تاو ایجاد کند. این تغییرات موجب می‌شوند که پروتئین تاو، خوشه‌های پیچیده‌ای را ایجاد کند که به نورون‌ها آسیب می‌رسانند.
شاید بینش‌های جدیدی که از این پژوهش به دست آمده‌اند، بتوانند به ارائه درمان‌های جدید و راه‌های پیشگیری از بروز بیماری‌های عصبی کمک کنند.
این پژوهش، در "Journal of Biological Chemistry" به چاپ رسید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کشف مکانیسم پروتئین تاو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۲۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش کلسترول با این نوع سبزی

به گزارش خبرآنلاین، لوبیا سبز یکی از سبزیجات سرشار از آب، ویتامین‌ها و املاح است که به‌عنوان منبع پروتئین نیز شناخته می‌شود. در این مطلب به فواید لوبیا سبز اشاره خواهیم کرد.

سلامت نیوز در خبری نوشت:لوبیا سبز یکی از سبزیجات سرشار از آب، ویتامین‌ها و املاح است که به‌عنوان منبع پروتئین نیز شناخته می‌شود. مزیت دیگر لوبیا سبز مقدار بسیار کم چربی و کربوهیدرات نسبتا پایین آن در مقایسه با سایر سبزیجات است. در ادامه این مطلب به فواید عادت به خوردن لوبیا سبز اشاره خواهیم کرد که به ترتیب عبارتند از:


بهبود عملکرد گوارش

لوبیا سبز به‌دلیل مقدار فیبر فراوان در بهبود عملکرد گوارش بسیار موثر است و خطر ابتلا به سرطان کولون را نیز کاهش می‌دهد.

فیبرها به‌طور طبیعی اشتها را تنظیم می‌کنند و موجب افزایش احساس سیری می‌شوند. خواص سیرکنندگی، دیورتیک و کالری پایین لوبیا سبز باعث شده تا خوراکی ایده‌آل برای حفظ تناسب اندام و کاهش وزن باشد.

مفید برای مبتلایان به دیابت و کلسترول بالا

نتایج مطالعات نشان می‌دهد لوبیا سبز به تنظیم قند خون کمک می‌کند. لوبیا سبز شاخص گلیسمی پایینی دارد و از همین‌رو برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ توصیه می‌شود. وجود ترکیبات طبیعی مانند استیگماسترول در لوبیا سبز نیز باعث شده تا در کاهش کلسترول خون موثر باشد.


کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌

لوبیا سبز علاوه بر فیبر فراوان، منبع غنی از ویتامین‌ها و املاح است. ویتامین C با میکروب‌ها و عفونت‌ها مقابله می‌کند، ویتامین E موجود مانع از بروز التهابات می‌شود، مس موجود در تقویت ایمنی بدن نقش دارد و پتاسیم نیز در حفظ سلامت سیستم قلبی‌عروقی موثر است.

این ترکیبات مفید در کنار فیبرها زمینه خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی را کاهش می‌دهد. لوبیا سبز همچنین مقدار فراوانی فلاونوئید مانند کوئرستین و میریستین دارد که عامل رنگ سبز این گیاه بوده و مطالعات نشان می‌دهد نقش مقابله‌ای با سلول‌های سرطانی و پیشرفت تومورها دارد.


مقابله با بیماری‌های مزمن

همانطور که اشاره شد لوبیا سبز سرشار از پتاسیم است. پتاسیم نقش اساسی در جریان خون دارد و از همین‌رو مصرف لوبیا سبز می‌تواند در مقابله با بیماری آرتروز موثر باشد. به‌طور کلی، مصرف لوبیا سبز در پیشگیری از بیماری‌های مزمن نقش دارد زیرا سرشار از آهن، منگنز، منیزیوم و روی است که این ترکیبات موجب تقویت انرژی و ایمنی بدن می‌شوند.


مفید برای خانم‌های باردار

لوبیا سبز یکی از بهترین انتخاب‌های غذایی برای خانم‌های باردار است زیرا علاوه بر تاثیر مثبت فیبرها در بهبود گوارش و پیشگیری از یبوست، منبع غنی از ویتامین B۹ است که برای رشد سیستم عصبی جنین ضروری خواهد بود. بنابراین، توصیه می‌شود خانم‌های باردار حتما لوبیا سبز را در برنامه غذایی روزانه شان بگنجانند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896028

دیگر خبرها

  • کوچک‌ترین بمب‌افکن دنیا به جنگ سرطان می‌رود!
  • کوچک‌ترین بمب‌افکن دنیا
  • فوائد تماشای تلویزیون | چشم‌های‌تان به شما دروغ نمی‌گویند
  • پروتئین بار خانگی و روش های درست کردن آن در خانه
  • کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر / تاثیر فرکانس ۴۰ هرتزی بر توقف بیماری
  • محمد عمری با ملوان اوج گرفت (عکس)
  • این تخمه ها منبع بزرگ پروتئین و خواص گوناگون هستند
  • کاهش کلسترول با این نوع سبزی
  • برای سلامتی موهایمان چه غذاهایی بخوریم؟
  • هوش مصنوعی به درمان آلزایمر کمک خواهد کرد؟