Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-24@15:13:29 GMT

انجام مبادلات ایران و استرالیا از طریق واسطه

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۲۵۶۴

انجام مبادلات ایران و استرالیا از طریق واسطه

به گزارش اکوفارس، نایب رییس اتاق بازرگانی ایران و استرالیا اظهار داشت: بیشتر مشکل ما در صادرات و واردات با استرالیا مربوط به سیستم بانکی است، این میزان هم که انجام شده به وسیله‌ی کشور واسطه انجام شده است. روند واردات و صادرات به استرالیا افزایشی بوده ولی این بیشتر به خاطر افزایش قیمت ارز است که ارزش ریالی مبادلات افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدحسن دیده‌ور در گفت‌وگو با ایلنا در مورد مبادلات ایران و استرالیا در شش ماهه‌ نخست سال اظهار داشت: در مبادله با استرالیا مشکلات عدیده‌ای داریم که به تحریم‌ها برمی‌گردد و به خیلی از کالاها اجازه‌ی صادرات و واردات را نمی‌دهد. یعنی ما نمی‌توانیم صادرات کالاهای صنعتی داشته باشیم و بیشتر کالاهای سنتی مثل خشکبار یا گوشت مبادله می‌شود.

وی ادامه داد: در 6 ماهه‌ی نخست سال 99 ارزش دلاری‌ واردات ما از استرالیا واردات، 8 میلیون و 561 هزار و 775 دلار بوده که ارزش ریالی آن 359 میلیارد و 594 میلیون و 526 هزار و 574 ریال است. از نظر وزنی هم میزان آن 626 هزار و 411 کیلوگرم بوده است.

دیده‌ور تصریح کرد: صادرات ما به استرالیا بدون نفت و گاز است و فقط توسط بخش خصوصی انجام می‌شود. در شش ماهه‌ی اول سال صادرات ما 9 میلیون و 458 هزار و 333 دلار بوده که ارزش ریالی آن 1553 میلیارد و 689 میلیون و 576 هزار و 176 ریال است. یعنی 4 میلیون و 426 هزار و 276 کیلوگرم بوده است.

نایب رییس اتاق ایران و استرالیا با اشاره به تاثیر تحریم‌ها گفت:‌ بیشتر مشکل ما در صادرات و واردات با استرالیا مربوط به سیستم بانکی است، این میزان هم که انجام شده به وسیله‌ی کشور واسطه انجام شده است. روند واردات و صادرات به استرالیا افزایشی بوده ولی این بیشتر به خاطر افزایش قیمت ارز است که ارزش ریالی مبادلات افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: در مجمعی که سفیر استرالیا هم حضور داشتند، خیلی تمایل داشتند که روابط دو کشور گسترده‌تر شود اما خودشان هم اظهار تاسف می‌کردند که شرایط تحریم این موضوع را سخت کرده است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ایران و استرالیا ارزش ریالی انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۲۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واسطه‌های فروش بلیت هواپیما در شرکت هواپیمایی ایران حذف شده‌اند

حسام قربانعلی سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه  در سفر‌های نورزی امسال ما شاهد جا به جایی ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار مسافر بوده ایم که این خود یک دستاورد برای صنعت هوایی کشور به شمار می‌رود گفت: این میزان جابه جایی‌ها یک دستاورد برای صنعت هوایی کشور به شمار می‌رود چراکه این عدد دو برابر میزان سفر‌های ریلی در کشور است.

وی افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته با توجه به مطلوب و کم بودن تایم سفر میزان استفاده اقشار متوسط و ضعیف جامعه از بخش هوایی افزایش یافته است.

او  اظهار کرد: بخشی از کمبود بلیت هواپیما به دلیل افزایش تقاضا است و با توجه به شرایط مطلوبی که در این زمینه وجود دارد و به طور معمول گزینه متعالی برای سفر مردم محسوب شده است.

او بیان کرد:  هیچ گونه فروش واسطه‌ای  برای فروش بلیت پرواز‌ها نداریم و فروش بلیت تنها از طریق وب سایت و سایر آژانس‌های مسافرتی تحت پوشش شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود.

قربانعلی بیان کرد: در بازه زمانی یک ماه گذشته هزار و ۱۰۱ پرواز انجام شده و ۱۵۰ پرواز فوق العاده در این بخش صورت گرفته  است.

او بیان کرد: هیچ فروش چارتری انجام نمی‌شود  چراکه فروش چارتری به مردم آسیب وارد می‌کند و در حال حاضر ۳۵ درصد از پرواز‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به نقاط دور افتاده از جمله سقز، پارس آباد و مغان انجام شده است.

وی همچنین به  عملیات اعزام زائران حج عمره  اشاره کرد و گفت: این عملیات حج پس از ۹ سال انتظار، با انجام  پرواز شماره  ۱۵۰۸ هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در ساعت ۷ بامداد سوم اردیبهشت از فرودگاه حضرت امام (ره) رسما آغاز شد.

قربانعلی افزود: در عملیات اعزام عمره گزاران استان تهران، با توجه به تعداد زائران این استان  روزانه تعداد ۲۵۵ زائر (۳ کاروان) در قالب یک پرواز "هما " رهسپار فرودگاه مدینه منوره می‌شوند.

وی با بیان اینکه  برای اعزام عمره گزاران روزانه ۲ پرواز برنامه ریزی شده است که امروز علاوه بر تهران از فرودگاه مشهد مقدس نیز زائران به مدینه اعزام خواهند شد گفت: پرواز‌های حج عمره استان تهران به مدت ۱۱ روز ادامه دارد و از سایر ایستگاه‌های پروازی  در این عملیات صرفا یک پرواز برای انتقال زائران حج عمره انجام می‌شود.

او اظهار کرد: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در این عملیات ۴۴  پرواز رفت و برگشت در مدت  ۲۱ روز  انجام خواهد داد و در مجموع عمره گزاران با ۶۶ کاروان به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی در کردستان
  • ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به حدود ۵ میلیون دلار رسید
  • ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به ۵ میلیون دلار رسید
  • حذف واسطه‌های فروش بلیت هواپیما؟
  • واسطه‌های فروش بلیت هواپیما در شرکت هواپیمایی ایران حذف شده‌اند
  • عراق اولین شریک تجاری گمرکات مازندران در صادرات کالا
  • ۳۵ قلم کالا از مازندران به عراق صادر شد
  • واردات کالاهای اساسی از طریق مرزنشینان و پیله وران محدود شد
  • رئیسی پیش از سفر به پاکستان و سریلانکا : هدف‌گذاری ما رسیدن به مبادلات ۱۰ میلیارد دلاری است / مردم پاکستان، علاقه‌مند به ارزش‌های انقلاب اسلامی هستند