Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش تست‌های کروناویروس در استان به دو تا سه برابر خبر داد و گفت: روند افزایشی از کرونا ویروس در استان کرمان داریم، شهروندان علائم بیماری را به اشتباه به حساب سرماخوردگی و آنفلوآنزا نگذارند.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ دکتر قاسم جان‌بابایی در جریان سفر به کرمان و دیدار با استاندار کرمان نشست با اشاره به شرایط خاص استان کرمان به لحاظ پهناوری عنوان کرد: کرمان در امکانات زیرساختی حوزه سلامت به لحاظ تخت‌های بیمارستانی و امکانات بهداشتی درمان، زیر میانگین کشوری است و در نتیجه جزو استان‌هایی است که کرونا می‌تواند برای آن ایجاد دردسر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: خوشبختانه با مدیریت استاندار کرمان، مدیران استانی و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، شرایط به گونه‌ای فراهم شد که مبتلایان بیماری بتوانند از خدمات استفاده کنند و تا الان میزان فوتی استان نسبت به جمعیت، زیر میانگین کشوری بوده و کرمان جزو استان‌های موفق در میزان مرگ و میر ناشی از کروناست.

دکتر جان‌بابایی افزود: الان روند رو به افزایشی از بیماری کرونا ویروس در استان کرمان شاهدیم به ویژه در شهر کرمان، سیرجان و رفسنجان که نگران کننده است.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علت این مسئله را به رفتارهای اجتماعی مردم، مراسم و تجمع‌ها، فاصله‌گذاری‌ها و مسائل کارگری با توجه به مشاغل فصلی استان مرتبط دانست و ادامه داد: همه این موارد موجب شده تا بار بیماری کروناویروس در استان کرمان رشد پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نگرانی جدی در استان کرمان داریم، چون بار بیماری بیشتر شده است، مراجعات بیمارستانی و مریض‌های بدحال بالا رفته و میزان بستری بیماران در آی‌سی‌یو هم رو به افزایش است.

جان‌بابایی با تاکید بر اینکه سیکل بیماری باید شکسته شود، ابراز داشت: در درجه اول مردم باید با تصمیم استانداری همراهی بیشتر داشته باشند، مراسم‌های شادی و عروسی را تا جایی که می‌توانند به تاخیر بیندازند و یا حتما با شیوه‌نامه‌های بهداشتی و حداقل افراد باشد.

معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: دستورالعمل‌های بهداشتی برای ادارات، فاصله‌‌گذاری، کاهش تجمعات حتما رعایت شود تا سیکل بیماری شکسته شده و اصول مدنظر مانند شستن دست‌ها و استفاده از ماسک حتما انجام گیرد.

وی عنوان کرد: به زودی تعداد تست‌های کروناویروس در استان به دو تا سه برابر افزایش خواهیم داد و درخواست داریم که افراد دارای علائم بیماری به اشتباه آن را به حساب سرماخوردگی و آنفلوآنزا نگذارند.

جان‌بابایی گفت: در حال حاضر بار اصلی بیماری استان کرمان کروناست و هر فردی که دچار علائمی مانند تب، سردرد، سرفه، تنگی نفس، ضعف و بیحالی شدید و بی‌اشتهایی است، آن را به حساب مسائل دیگر نگذارند تا با وضعیت بدحال به مراکز درمانی مراجعه کند.

وی خاطرنشان کرد: نگرانی اصلی این است که مردم با حال عمومی بد به بیمارستان مراجعه نکنند و لازم است که بلافاصله بعد از بروز علائم به مراکز بهداشت درمانی مراجعه داشته باشند، مراکز بهداشت درمانی این امتیاز را دارند که اطلاعات افراد را در سامانه ثبت و نمونه‌برداری را هم از فرد داشته باشند.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: این نمونه‌ها در صورت مثبت بودن بحث قرنطینه را اعمال می‌کنند.

وی افزود: بیماری باید در بیمارستان بستری شود که از این بستری سود ببرد، بیماری که تنگی نفس ندارد، نیازمند بستری نیست، بیماری که صرفا علائم گوارشی، تب و یا دردهای استخوانی دارد می‌تواند در فضای جداگانه‌ای در منزل مراقبت شود.

جان‌بابایی ابراز داشت: مهم این است که بیماری زود تشخیص داده شود، اکثر افراد می‌توانند در خانه ایزوله باشند بدون اینکه دیگران را مبتلا کنند، مشکل این است که افراد علائم را ساده و به حساب سرماخوردگی بگیرند و یا دیر به مراکز درمانی مراجعه کرده و اعضای خانواده را آلوده کنند.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: مراکز بهداشتی درمانی ما بسته‌های دارویی دارند که برای بیماران سرپایی اختصاص دارد و می‌توانند در اختیار افراد مشکوک قرار دهند که خدمات را در منزل بگیرند.

وی ادامه داد: به لحاظ تخت‌های بیمارستانی در همه جای کشور محدودیت داریم و استان کرمان مقداری شرایط سخت‌تر است اما با استانداری هماهنگ کردیم که اگر لازم باشد و ظرفیت تخت‌های بیمارستان اجازه ندهد به سمت مراکز نقاهتگاهی برویم که افرادی دارای علائم و ریسک کمتر در آنجا مراقبت شوند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون وزیر بهداشت کرونا در ایران کرونا در کرمان جان بابایی قاسم جان بابایی کروناویروس در استان معاون وزیر بهداشت استان کرمان جان بابایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۲۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین بسته‌های خدمتی متناسب با گروه‌های سنی برای افراد در برنامه «سلامت خانواده»

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباس علیپور گفت: اجرای برنامه «سلامت خانواده» با هدف ارائه خدمات پیشگیرانه سلامت برای جلوگیری از بروز بیماری و یا تشخیص بیماری در مراحل اولیه در افراد انجام می‌شود تا از تشدید بیماری در آنان جلوگیری شود.

وی افزود: این برنامه جزو تکالیف قانونی وزارت بهداشت بوده و از سال گذشته در کشور آغاز شده و امسال اجرای آن تسریع خواهد شد. ۲۷ میلیون نفر از شهروندان در مناطق شهری دارای یک تیم سلامت، مراقب سلامت و پزشک خانواده خواهند شد که این افراد تمام خدمات سلامتی را به آنها ارائه خواهند داد.

وی با بیان این که ارزیابی عوامل خطر بیماری در افراد از اصول برنامه «سلامت خانواده» است، اظهار داشت: در این برنامه متناسب با گروه‌های سنی بسته‌های مراقبت سلامتی برای افراد تدارک دیده خواهد شد و اگر فردی نیاز به ارجاع داشته باشد در سطح یک به پزشک خانواده و در سطوح تخصصی بالاتر به متخصص مربوطه، ارجاع خواهد شد.

رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه برای اجرای برنامه در سال جاری منابع خوبی در نظر گرفته شده و امیدواریم بتوانیم این برنامه را در ۱۰ استان به طور کامل و در بیش از ۱۹۰ شهر دیگر، اجرایی کنیم.

عیلپور خاطرنشان کرد: از مردم می‌خواهیم در این برنامه شرکت کنند تا بتوانیم آنها را به یک مراقب سلامت برای رصد سلامتی شان، متصل کنیم. همچنین مردم می‌توانند پزشک خانواده خود را در این برنامه اننخاب کرده و خدمات لازم را دریافت کنند.

وی در پایان با اشاره به این که تا پایان فصل بهار این برنامه به صورت عمومی در کشور اجرایی خواهد شد، تصریح کرد: در خصوص ویرایش جدید شیوه نامه اجرایی برنامه سلامت خانواده نیز با معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رایزنی‌های لازم صورت گرفته و با رفع اشکالات ویرایش اول، شیوه نامه جدید اجرایی به زودی ابلاغ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • ۶۳ درصد حیوان گزیدگی در استان سمنان مربوط به سگ است
  • رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید
  • تدوین بسته‌های خدمتی در برنامه سلامت خانواده
  • تدوین بسته‌های خدمتی متناسب با گروه‌های سنی برای افراد در برنامه «سلامت خانواده»