Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان البرز با اعلام پایدار شدن اشتغال بیش از هزار نفر در یکسال گذشته با ورود دادگستری استان البرز گفت: برای حل موانع پیش روی تولید کنندگان، علاوه بر استفاده از ظرفیت‌های دادگستری در داخل و خارج از استان از ظرفیت‌های ملی هم پیگیری‌های لازم انجام شده است. خبرگزاری میزان - حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز با حضور در شهرک صنعتی غیردولتی هشتگردا ز تصفیه خانه و سه واحد تولیدی که در زمینه صنایع کاغذ و تولید قطعات خودرو فعالیت دارند بازدید کرد و در جریان مشکلات و موانع پیش روی آن‌ها قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رئیس کل دادگستری استان البرز با اعلام پایدار شدن اشتغال بیش از هزار نفر در یکسال گذشته با ورود دادگستری استان البرز گفت: برای حل موانع پیش روی تولید کنندگان، علاوه بر استفاده از ظرفیت‌های دادگستری در داخل و خارج از استان از ظرفیت‌های ملی هم پیگیری‌های لازم انجام شده است.

رئیس کل دادگستری استان البرز در نشست پس از این دیدار بر اهمیت ادامه فعالیت صنایع تولیدی در شرایط تحریم تاکید کرد و گفت: چندین سال است که مقام معظم رهبری با آینده نگری دقیقی که دارند برای نامگذاری سال‌ها از مضامین اقتصادی استفاده می‌کنند که اقتضا دارد کلیه ارکان نظام برای تحقق این شعار‌ها تلاش کنند.

وی افزود: قوه قضائیه همواره منویات رهبری را سرلوحه اقدامات خود قرار داده است؛ امسال نیز در زمینه حمایت از «جهش تولید» با قوت ورود کرده و بازدید از واحد‌های تولیدی و نشست با تولیدکنندگان یکی از برنامه‌های ثابت رئیس قوه قضاییه در سفر‌های استانی است.

فاضلی هریکندی صدور دستورالعملی در رابطه با ممنوعیت اخذ مازاد سود مصوب بانک مرکزی توسط بانک‌ها را یکی دیگر از مصادیق حمایت رئیس قوه قضائیه از تولید برشمرد و تصریح کرد: بر اساس این دستورالعمل، سود در حد مصوبات بانک مرکزی مورد حمایت مراجع قضایی است که با صدور رای وحدت رویه در این خصوص در دیوانعالی کشور، در حکم قانون بوده و همه ملزم به اجرای آن هستند.

فعالیت ۳۵۰۰ بنگاه اقتصادی در استان البرز

وی به اقدامات دادگستری استان البرز در زمینه حمایت از صنایع و واحد‌های تولیدی اشاره کرد و گفت: استان البرز به عنوانی یکی از استان‌های صنعتی کشور دارای بیش از ۳۵۰۰ بنگاه اقتصادی است که کمک به این واحد‌ها برای ادامه فعالیت و رفع موانع احتمالی پیش روی آن‌ها نیازمند انسجام و برنامه‌ریزی‌های دقیق است.

عالی‌ترین نماینده قوه قضائیه در استان البرز لحاظ برنامه‌های راجع به حمایت از تولید و بنگاه‌های تولیدی به عنوان نخستین محور از محور‌های هشتگانه طرح تحول قضایی دادگستری استان را مصداق اهمیت این موضوع برای دستگاه قضایی استان دانست و متذکر شد: در دبیرخانه شورای تحول دادگستری استان، شناسنامه کلیه بنگاه‌های اقتصادی با ذکر مشخصات واحدها، مشکلات، موانع و پرونده‌های قضایی مفتوحه، در حال تهیه و نهایی شدن است.

وی اضافه کرد: دبیرخانه شورای تحول پس از دریافت درخواست‌ها و انجام بازدید‌های میدانی در صورت لزوم، موارد را در دو کمیته مربوطه مورد بررسی قرار می‌دهد.

مراجعه ۱۰ بنگاه در هفته به دادگستری

عالی‌ترین مقام قضایی استان با اشاره به برگزاری جلسات منظم در این کمیته‌ها که هر ۱۵ روز یکبار برگزار می‌شود از مراجعه هفتگی بیش از ۱۰ بنگاه تولیدی به این دبیرخانه خبر داد و متذکر شد: از زمان تشکیل شورای تحول تاکنون که هنوز یک سال نشده است شخصا از ۳۰ بنگاه اقتصادی بازدید داشته‌ام و نمایندگانی که پرونده‌های مختلف را ارجاع داده‌ام نیز بیش از ۱۰۰ بنگاه را مورد بازدید قرار داده‌اند.

وی با اعلام پایدار شدن اشتغال بیش از هزار نفر در یکسال گذشته با ورود دادگستری استان البرز گفت: برای حل موانع پیش روی تولید کنندگان، علاوه بر استفاده از ظرفیت‌های دادگستری در داخل و خارج از استان، در موارد متعدد از مجرای دستگاه‌های اجرایی استان و ظرفیت‌های ملی پیگیری‌های لازم انجام شده است.   انتهای پیام/ برچسب ها: دادگستری البرز حمایت از تولید و اشتغال

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری البرز حمایت از تولید و اشتغال ورود دادگستری استان البرز رئیس کل دادگستری استان البرز اشتغال بیش از هزار نفر موانع پیش روی سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۳۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ استاندار همدان در دومین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان افزود: در سال ۱۴۰۲ با برگزاری ۹۶ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان و به همت دولت مردمی و انقلابی ایران قوی یک‌هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی در بخش‌های مختلف از مصوبات این ستاد برخوردار شدند.

علیرضا قاسمی فرزاد تأکید کرد: با پیگیری‌های انجام شده بیش از ۹۰ درصد مصوبات این ستاد نیز تاکنون به مرحله اجرا رسیده است.

او تصریح کرد: در دومین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سه پرونده مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

استاندار همدان گفت: ۲ پرونده درخواست امهال در پرداخت بدهی تسهیلات بانکی را داشتند که مقرر شد در فرصت مناسب بدهی بانکی را تسویه کنند.

قاسمی فرزاد افزود: یک پرونده مربوط به بازبینی فنی و تعمیرات اساسی واحد تولیدی اسید بود که برای این اقدام نیاز به سوخت جایگزین داشت و مصوب شد سوخت جایگزین تحویل این واحد تولیدی شود.

 

 

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۱۸ درصدی سهمیه اشتغال استان همدان در سال گذشته
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات ۶ طرح نیمه تمام در جلسه رفع موانع تولید
  • ارائه آموزش‌های حقوقی به ۷۸۹۵ مشاور املاک و خودرو در البرز
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • وعده شناسایی و رفع موانع واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا