Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اجرایی سیزدهمین دوره جایزه ادبی «جلال آل احمد» درباره انتخاب برترین آثار ادبی دفاع مقدس با کارشناسی و داوری خبرنگاران و اهالی رسانه در این دوره از جایزه توضیح داد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، بهروز جلالی، دبیر اجرایی سیزدهمین دوره جایزه ادبی «جلال ‌آل احمد» در این‌باره گفت: با موافقت اعضای هیئت‌علمی، آثار برتر ۴۰ سال ادبیات داستانی دفاع مقدس با کارشناسی و داوری خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌ها انتخاب و در اختتامیه جایزه «جلال» معرفی و تقدیر خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره شیوه داوری در این بخش بیان کرد: قرار است در انتخاب اولیه توسط خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌ها در حوزه کتاب و ادبیات بین ۸۰ تا ۱۲۰ اثر از میان رمان، مجموعه داستان ‌کوتاه، مستندنگاری و نقد ادبی با موضوع و مضمون دفاع مقدس انتخاب شود.

جلالی افزود: در مرحله نهایی نیز سه نفر از داوران مرحله نخست، سه پیشکسوت خبر و فعال رسانه حوزه کتاب و ادبیات در کنار دبیر علمی، دبیر اجرایی و نماینده هیئت‌علمی، آثار برگزیده را انتخاب خواهند کرد.

دبیر اجرایی سیزدهمین دوره جایزه ادبی «جلال آل احمد» در پایان گفت: «چهل سال ادبیات داستانی دفاع مقدس» به عنوان بخش ویژه سیزدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد برگزار می‌شود. بنابراین پیشنهاد می‌شود با توجه به اهمیت جایگاه دفاع مقدس در تاریخ ادبیات معاصر ایران، «بخش ویژه چهل سال شعر دفاع مقدس» نیز در پانزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر گنجانده شود.

بنا بر اعلام، با آغاز فرایند اجرایی سیزدهمین جایزه ادبی «جلال آل احمد» و انتشار فراخوان، نویسندگان، پژوهشگران، پدیدآورندگان و ناشران تا ۱۰ آبان ۱۳۹۹ فرصت دارند سه نسخه از آثارشان را به دبیرخانه جایزه ادبی «جلال ‌آل ‌احمد» ارسال کنند.

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جایزه ادبی جلال آل احمد ادبیات داستانی دفاع مقدس اجرایی سیزدهمین جلال آل احمد دبیر اجرایی جایزه ادبی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۳۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید

 به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ اسدالله عباسی در جلسه هماهنگی افتتاح مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان، نقش موزه‌های دفاع مقدس در بازگو کردن فداکاری‌های رزمندگان اسلام برای نسل جدید را بسیار موثر دانست و گفت: برای حفظ آثار و ارزش‌های شهدا، این مجموعه را باید در حوزه مادی و معنوی غنا ببخشیم تا جوانان، نوجوانان، دانش آموزان، دانشجویان و مردم از آن استفاده کنند.
وی با تأکید بر برنامه دشمن برای کمرنگ جلوه دادن فرهنگ ایثار و شهادت در کشور در طرق مختلف از جمله فضای مجازی و جنگ نرم افزود: در قالب برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی باید فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه گسترش و رواج دهیم، زیرا تنها راه پیشبرد اهداف انقلاب و سربلندی این نظام توجه به سیره و روش شهدا است.
استاندار گیلان با اشاره به اهتمام مسؤولان برای ساخت موزه دفاع مقدس در گیلان بیان کرد: گیلان مهد شهیدان و سرداران در دوران دفاع مقدس است که هر کدام گنجینه و دانشگاه معرفت هستند ولی افتتاح موزه دفاع مقدس در گیلان به نسبت سایر استان‌ها با تاخیر آغاز شد، لذا باید با جدیت تمام آن را افتتاح کنیم.
اسدالله عباسی با بیان اینکه این مرکز در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار در ورودی شهر رشت در حال ساخت است گفت: مرحله نخست این طرح شامل ساختمان‌های مدیریت و مرکز اسناد و کتابخانه تخصصی دفاع مقدس، همزمان با ۵ استان دیگر سوم خرداد امسال در ارتباط تصویری با رئیس جمهور افتتاح می‌شود.
وی با بیان اینکه بخشی از محوطه سازی مرحله نخست را شهرداری رشت انجام داده است گفت: شهرداری مابقی محوطه سازی نیز انجام خواهد داد تا در آینده بعنوان یکی از پارک‌های شهر رشت مورد استفاده قرار گیرد.
سرهنگ حسن حبیبی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان، مدیران و شهردار رشت نیز نظرات خود را برای تسهیل در بهره برداری این طرح بیان کردند.

دیگر خبرها

  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • جایزه داستان و بازآفرینی در ۲ بخش رقابتی و ترویجی برگزار می‌شود
  • معرفی سرگذشت رباعیات خیام و 4 کتاب دیگر
  • جزئیات جایزه ملی داستان و بازآفرینی اعلام شد/ معرفی اصفهان به عنوان پایگاه روایتگری ادبی
  • لزوم نگاه منصفانه به شکست‌ها و پیروزی‌ها در جنگ