Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدتقی نقدعلی» در جلسه علنی روز دوشنبه مجلس در نطق میان دستور با یادآوری روایتی از امام علی(ع) مبنی بر «حق شما به گردن من خیرخواهی برای شما و دیگری کامل ادا کردن حق شما از بیت‌المال و آموزش شما تا جاهل نمانید و تربیت شما تا دانا شوید، اظهارکرد: در نگاه امیر مومنان دو تکلیف مهم معیشتی و تربیتی- فرهنگی از مهمترین تکلیف منحصر به فرد حاکمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی افزود: کارگزاران نظام دینی و مشخصا کارگزاران اجرایی باید بدانند کوتاهی در این دو وظیفه به ویژه درباره معیشت و اشتغال، مواخذه الهی و مزمت نزد مردم را به همراه خواهد داشت.

نقدعلی با بیان اینکه بیشترین مراجعات مردمی به دفاتر نمایندگان درباره مشکل مسکن، شغل، ازدواج و امکانات رفاهی است، افزود: امروز ضعف مدیریت در عرصه‌های اقتصادی که بعضی از آنها را به‌صورت میدانی بازدید کرده‌ام به این شرح است. ضعف در توزیع نهادهای دامی تحت عنوان سامانه بازارگاه، ضعف در توزیع فولاد تحت عنوان سامانه بهین‌یاب که محل رانت فولادی شده و ضعف در توزیع خودرو که موجب سوء‌استفاده عده‌ای رانت‌خوار در عرصه خودرو شده است.

وی تصریح کرد: مجلس در حوزه وظیفه نظارتی به وضعیت بازار خودرو وارد شده است و از دولت تقاضا دارد دستورات مجلس را جدی بگیرد و به این قصه پایان دهد.

سوال و استیضاح حق مجلس است اما توهین خیر

نقدعلی با بیان اینکه سوال و استیضاح حق مجلس است اما توهین خیر، خطاب به رهبر انقلاب گفت: ما به امر شما تمکین می‌کنیم اما به رییس جمهوری هم می‌گوییم اگر توهین به شما ممنوع است، توهین به ساحت مقدس معصومین به طریق اولی ممنوع‌تر است.

وی یادآور شد: پس بیایید اکنون که مورد مهر و عطوفت امام جامعه قرار گرفتید، دست از حاشیه‌سازی و تحریف بردارید و مشکلات معیشتی، مسکن و ازدواج جوانان را در این فرصت باقی‌مانده وجهه همت خود کنید و این لطف امام جامعه که ضربه‌گیر اعتراضات مردمی شد و خود را سپر بلایی شما کرد را قدر بدانید.

موضوع توزیع آب مسأله ملی است

نماینده مردم خمینی‌شهر در مجلس با اشاره به مسئله جدی آب در کشور به عنوان موضوع ملی اضافه کرد: نگاه به توزیع آب نباید به شکل منطقه‌ای باشد. در نگاه مردم استان اصفهان، خوزستانی و یزدی و چهارمحال و بختیاری همه هموطن و لایق بهترین خدمت‌ها هستند.

نقدعلی ادامه داد: امروز اگر مردم چهارمحال و بختیاری مشکل آب شرب دارند، مردم اصفهان هم به دلیل عدم توجه به طومار چند صدساله توزیع آب شیخ بهایی، عدم رعایت حقابه تالاب گاوخونی، بارگذاری نابجا بر روی آبریز زاینده‌رود و عدم جبران آن با وجود تعهدات جبران، کشاورزی‌ در شرق و غرب استان نابود شده و مردم حتی در مرکز استان با مشکل آب شرب مواجه شده‌اند.

وی تصریح کرد: امروز در حالات عادی بیش از ۳ میلیارد متر مکعب آب به خلیج فارس از سرشاخه‌های کارون می‌ریزد. ما نمایندگان با همراهی و کارشناسی دقیق می‌توانیم گفت ‌وگو کنیم. کما اینکه نمایندگان اصفهان با نمایندگان چهارمحال و بختیاری کنار هم نشسته‌ایم همه باید درباره تشکیل هیات کارشناسی بی‌طرف تمکین کنیم.

این نماینده مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: اگر مردم بروجن باید از حوزه آبریز زاینده رود سیراب شوند، باید طرح بهشت‌آباد هم طی کارشناسی دقیق برای جبران برداشت‌هایی که از حوزه آبریز زاینده‌رود شده و تکلیف و تعهد اجرا نشده دولت است، به اجرا درآید. البته با کارشناسی، وفاق و توافق ما نمایندگان این کار باید انجام شود. نباید کار را میان مردم کشاند، قصه آب ملی است و امروز انتقال آب از شمال به سمنان، از کرمانشاه به ایلام و از چهارمحال و بختیاری به اصفهان و دیگر نقاط کشور، ملی است.

برچسب‌ها بروجن سمنان مجلس یازدهم خودرو دولت کرمانشاه خلیج فارس شیخ بهایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بروجن سمنان مجلس یازدهم خودرو دولت کرمانشاه خلیج فارس شیخ بهایی بروجن سمنان مجلس یازدهم خودرو دولت کرمانشاه خلیج فارس شیخ بهایی اخبار کنکور چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۳۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور

دکتر سجاد اسماعیلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: «به‌طوری‌که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.»

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد:، اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبود‌ها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برند‌های مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • به حدی خودرو وارد شده است که در بنادر جا نداریم
  • به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم
  • درباره وضعیت بازار ارز، هفته‌ آینده حتما جلسه‌ای را برگزار خواهیم کرد
  • افزایش فاصله ایران با اقتصاد جهانی با تعطیلی پنج‌ شنبه و جمعه
  • قالیباف: وضعیت بازار ارز هفته آینده در مجلس بررسی می‌شود
  • مجلس هفته آینده وضعیت بازار ارز را بررسی می‌کند | رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس : نگران وضعیت بازار ارز هستیم
  • هفته آینده مجلس وضعیت بازار ارز را بررسی می‌کند
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / قالیباف: وضعیت بازار ارز بررسی می‌شود
  • آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور
  • لایحه پیشگیری از آسیب‌دیدگی زنان در دستور کار مجلس