Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیکر مطهر شهید دوران دفاع مقدس حسین راستگو از شهرستان ساری بعد از 34 سال به وطن بازگشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، خبر بازگشت و شناسایی پیکر مطهر شهید حسین راستگو از شهدای هشت سال دفاع مقدس صبح امروز با حضور فرماندار ساری ، مشاور و مسئول امور ایثارگران استانداری، مسئولان بنیاد شهید و فرماندهان ارتش به مادر بزرگوار و خانواده معظم این شهیدعالی قدر پس از 34 سال فراق اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جلسه ستاد تشییع پیکر پاک شهید حسین راستگو سرباز هوابرد ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور فرماندار ساری، فرمانده سپاه ساری، جانشین فرمانده نیروی انتظامی ساری، علی زیبافر رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ساری و سایر اعضاء در سالن اجتماعات فرمانداری ساری تشکیل شد.

زیبافر دبیر ستاد تشییع شهدای شهرستان در خصوص برگزاری باشکوه شهید توضیحات را عنوان و برنامه ریزی وهماهنگی های لازم با دستگاههای زیربط و مجری انجام گرفت.

شهید حسین راستگو  در منطقه سلیمانه عراق بوسیله پاتک دشمن بعثی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و پس از تفحص های بعمل آمده بعد از ۳۴ سال مهاجرت فی سبیل اله به وطن بازگشت.

براساس تصمیم ستاد تشییع مراسم شب وداع بعد از نماز مغرب روز چهارشنبه هفتم آبان از ساعت ۱۸ الی ۲۰ در بوستان ولایت برگزار و مراسم تشیع پیکر پاک این شهید روز پنجشنبه هشتم آبان از ساعت ۹ صبح از امامزاده یحیی به سمت گلزار شهدای ساری برگزار می‌شود.

زندگینامه شهید حسین راستگو

شهید حسین راستگو، فرزند اسمعیل در تاریخ 1341/02/26 در شهر ساری چشم به جهان گشود. او فرزند اول خانواده بود که بعد از طی دوران کودکی راهی سنگر علم و دانش گردید. دوران ابتدایی را در مدرسه شهید توفیقی گذراند و دوره راهنمایی را در مدرسه آموزگار شهید یوسفی و دوره دبیرستان را در مدرسه امام خمینی تا سال دوم ادامه داد، سپس ترک تحصیل نمود و به ژاندارمری رفت، مدت یک سال در خدمت کرد سپس به سربازی اعزام شد.

دوره آموزش مقدماتی را در هوابرد شیراز به مدت 3 ماه گذراند و از طریق گردان 35 هوابرد شیراز به منطقه عملیاتی اعزام و در منطقه پنجوین عراق اعزام گردید. او و همرزمانش هنگامی که در کمین بودند توسط عراقی ها به اسارت گرفته شد و تا سال 83 به عنوان مفقود الاثر بود، در این سال به عنوان شهید اعلام شد و سنگ یادبودی برای شهید در گلزار شهدا تعیین شد.

لازم به ذکر است شهید راستگو در دوران خدمت سنت حسنه ازدواج را به مرحله عمل رساند و دختری نجیب را به همسری برگزید اما دست تقدیر بر آن شد که سه ماه به پایان خدمت سربازی نامش در طومار شهدای جاویدالأثر ثبت گردید.

روحش شاد و یادش گرامی باد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۴۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» روایتی از شهید «حسین لشگری»

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهید «امیر سرلشگر خلبان حسین لشگری» نامی شناخته شده برای همه ماست. قهرمانی ملی از دوران دفاع مقدس که رکورد طولانی‌ترین دوره اسارت در زندان‌های بعثی را داشت و ملقب به سیدالاسرای ایران شد.

به انگیزه روز ۲۹ فروردین که در تقویم رسمی کشور ما به اسم روز ارتش جهوری اسلامی نامگذاری شده است، نگاهی کرده‌ایم به بازی «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» که با موضوع شهید سرلشگر حسین لشگری و در مرکز تولید محتوا مجازی نیروی هوایی ارتش ساخته شده‌است.

مرکز تولید محتوا مجازی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی با هدف معرفی قهرمانان نیروی هوایی، بازنمایی وقایع دوران دفاع مقدس و نقش ارتش جمهوری اسلامی در این دوران برای نسل جوان جامعه، از سال ۹۴ تولید بازی‌های موبایلی و رایانه‌ای را در فعالیت‌های فرهنگی خود قرار داد.

این مرکز که بازی‌های «شکارچی ۱ و ۲»، «صاعقه»، «خلبان کوچولو» و «سرباز قهرمان» را طی سال‌های گذشته تولید و منتشر کرده است در سال ۱۴۰۲ نیز بازی رایانه‌ای «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» را رونمایی کرد. بازی «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» در حقیقت براساس تعداد روز‌های اسارت شهید لشکری نام‌گذاری شده است.

شهید سرلشگر حسین لشگر از شهدای بزرگ خانواده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی است که ۱۸سال در اسارت عراق بود و ۱۰سال در سلول انفرادی زندگی کرد. داستان این بازی از آنجا شکل گرفت که براساس خاطرات خودنوشت شهید لشگری، او تا روز‌های آخر منتهی به شهادتش از کابوس اتفاقات دوران اسارت رنج می‌برد و مرتب کابوس می‌دید. این امر دستاویز خط داستانی این بازی شد تا براساس آن بخشی از کابوس‌های شهید حسین لشگری در قالب یک بازی در اختیار کاربران قرار گیرد.

داستان بازی درباره قهرمان بزرگ ایران شهید حسین لشکری است که برای بررسی حرکت‌های عجیب عراقی‌ها در مرز عراق به ماموریت فرستاده می‌شود. پس از برخورد موشک عراقی‌ها به هواپیمای او، حسین درون یک جنگل تاریک مرموز سقوط می‌کند.

در حقیقت بازی ۶۴۱۰ روز بی‌آینه، روایت داستانی کوتاه در ژانر «Walking Simulator» یا شبیه‌ساز راه‌رفتن اول شخص است که گیمر با المان‌های ترس روانشناختی و روایت شهودی-کلامی مواجه می‌شود.

کاربر در این بازی وارد کابوس شهید حسین لشکری می‌شود و آنجا نه خبری از سلاح است و نه دشمن. در واقع مخاطب بازی مسیر ذهنی این شهید بزرگوار را طبق یک توالی تاریخی طی می‌کند. کاربر در این مسیر دوران اسارت ایشان تا لحظه آزادی را در چند مرحله جداگانه طی می‌کند.

مخاطب بازی گروه سنی ۱۸+ است و مدت زمان بازی ۴۰ دقیقه است. این بازی در ژانر ماجرایی طراحی شده و نصب آن برای مخاطبان رایگان است. بازی ۶۴۱۰ روز بی‌آینه، در نهمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر نیز به‌عنوان بهترین بازی اقتباسی مورد تقدیر هیات داوران قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غیبت احمدی‌نژاد در مراسم تشییع پیکر معاونش
  • پیکر جانباز شهید «کلیوند عباسی» در اهواز تشییع شد
  • تشییع پیکر مادر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • شمار شهدای غزه از مرز ۳۴ هزار تن گذشت
  • غیبت احمدی نژاد در مراسم تشییع پیکر معاونش /دولتمردان سابق آمدند +عکس
  • پاسداشت یاد و خاطره شهدای امنیت در مهریز
  • (تصاویر) مراسم تشییع پیکر مرحوم حجت الاسلام والمسلمین شیخ هادی قدس
  • تشییع جانباز شهید کلیوند عباسی در اهواز
  • بازی «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» روایتی از شهید «حسین لشگری»
  • تشییع پیکر مطهر رزمنده دوران دفاع مقدس در شهرکرد