Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آب و آبفای وزیر نیرو گفت: کاراحداث تونل انتقال آب از سد کانی سیب در شهرستان پیرانشهر به دریاچه ارومیه درحال انجام است که با اتمام آن بزرگ ترین طرح آبرسانی به دریاچه ارومیه در دولت تدبیر و امید به بهره برداری خواهد رسید.

به کزارش «انرژی امروز» از ایرنا، قاسم تقی زاده خامسی روز دوشنبه افزود: امید است ظرف امسال آبرسانی از سد کانی سیب به دریاچه ارومیه از طریق کانال ۳۶ کیلومتر زاب به پایان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این یک پروژه دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی است که کاراحداث سدآن(کانی سیب در پیرانشهر) به اتمام رسیده و درحال آبگیری است و تونل هم امید می رود بزودی تمام شود و این یک پروژه بسیار بزرگ برای آبرسانی به دریاچه ارومیه است که افتتاح خواهدشد.

یکسانی وضعیت بارش نسبت به پارسال

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران در باره آخرین وضعیت بارش در سال آبی جاری(مهرماه ۱۳۹۹ تا پایان شهریور۱۴۰۰) گفت: براساس آخرین آمار موجود تاکنون ورودی به سدها حدود چهار درصد کاهش یافته، اما بارندگی در سال آبی جاری یعنی از ابتدای مهر تاکنون حدود هفت درصد افزایش یافته است.

وی توضیح داد: براین اساس وضعیت نسبت به سال گذشته به شکل تقریب یکسان است و اتفاق خیلی ویژه‌ای رخ نداده و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد پاییز خشکی درپیش است، اما زمستان پر آب خواهد شد.

تقی زاده خامسی افزود: پاییز که تا کنون خشک نبوده و انتظار میرود که پیش‌بینی انجام شده درست نباشد، بهرحال وزارت نیرو خیلی نگران منابع آبی نیست، اما توصیه می‌شود که ما کشور پرآبی نیستیم و باید در استفاده بهینه از منابع آب تلاش شود.

معاون آب و آبفای وزیر نیرو گفت: پارسال حوضه دریاچه ارومیه وضعیت از نظر بارش خوبی نداشت که امسال وضعیت بهتری دارد و کماکان امسال باز درسیستان وبلوچستان بارندگی نسبت به سال‌های قبل بیشتر است ولی در اردبیل پارسال خوب نبود، امسال بهتر شده است.

رییس استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان‌غربی پانزدهم مهرماه گفت: طرح کانال انتقال آب سد کانی سیب به دریاچه ارومیه از ۹۳ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

فرهاد سرخوش افزود: پیشرفت فیزیکی خود سد کانی سیب به تنهایی ۹۸ درصد است و تاکنون پنج هزار میلیارد ریال برای سد و تملک اراضی اطراف آن هزینه شده‌ است.

وی گفت: پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار کل این طرح در سالجاری است که تاکنون چهار میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال آن تخصیص یافته است.

رییس استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی افزود: هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اتمام کانال آب بین بند بادین اباد تا سد کانی سیب که طول آن ۴.۶ کیلومتر است مورد نیاز است.

سرخوش گفت: کانال دیگری نیز وجود دارد که شروع آن از خروجی تونل به سمت گدارچای به طول ۱۱.۵ کیلومتر است که وطیفه انتقال آب به سمت رودخانه گدار و دریاچه ارومیه را به صورت روباز برعهده دارد.

وی بیان کرد: برای کل این پروژه که شامل سد، تونل و کانال است تاکنون ۲۴ هزار میلیارد ریال هزینه شده است.

برچسب هاایران خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) شرکت مدیریت منابع آب ایران قاسم تقی‌زاده خامسی وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران خبرگزاری جمهوری اسلامی ایرنا شرکت مدیریت منابع آب ایران قاسم تقی زاده خامسی وزارت نیرو آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو دریاچه ارومیه دریاچه ارومیه میلیارد ریال سد کانی سیب منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۴۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم مدیریت علمی آب موجود در بستر دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سعید شهند در این نشست با بیان اینکه عزم و اراده جدی دولت مردمی سیزدهم در احیای دریاچه ارومیه امروز با اتمام همه پروژه‌های سخت افزاری نجات دریاچه ارومیه که به معنی واقعی کلمه به صورت جهادی و شبانه روزی در طی دو سال گذشته به انجام رسید بر کسی پوشیده نیست گفت: با تلاش و مجاهدت شبانه روزی دولتمردان دولت مردمی و انقلابی امروز شاهد اتمام کلیه پروژه‌های سخت افزاری مصوب ستاد ملی نجات دریاچه ارومیه هستیم و با اتمام این پروژه‌های فاخر محیط زیستی قسمت عمده‌ای از نیاز آبی دریاچه ارومیه تامین و به این دریاچه وارد می‌شود.   وی ادامه داد: از مهمترین موضوعاتی که اکنون سازمان حفاظت محیط زیست با توجه به تغییر شکل ایجاد شده در بستر دریاچه ارومیه و بشقابی شدن آن تاکید و توجه دارد، مدیریت علمی و عالمانه‌ی آب موجود در دریاچه ارومیه است تا با بکارگیری روش‌های علمی و عملی بتوان میزان تبخیر آب دریاچه را به حداقل رسانده و آب موجود در بستر دریاچه ارومیه را مدیریت نمود.   شهند با بیان اینکه فرآیند تبخیر آب در طبیعت یک امری طبیعی و اجتناب ناپذیر است افزود: اکنون درصدد آن هستیم تا با بهره گیری از ظرفیت علمی اساتید و پژوهشگران این عرصه، به طرح و برنامه‌ای عملیاتی برسیم تا آب موجود در دریاچه ارومیه مدیریت و میزان تبخیر آب از این دریاچه کنترل شود.   در ادامه، دکتر زینال زاده و اعضای هیات علمی پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه نیز دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را در این رابطه ارائه کردند و مقرر گردید طرح مطالعاتی – عملیاتی در راستای مدیریت تبخیر آب دریاچه ارومیه با بهره مندی از ظرفیت اعضای هیات علمی دانشگاه ارومیه و پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه تدوین و جهت بررسی و تصویب نهایی به ستاد ملی نجات دریاچه ارومیه ارایه گردد. گفتنی است بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، در سال‌های اخیر میزان تبخیر از دریاچه ارومیه به بالغ بر دو میلیارد متر مکعب رسیده است.

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح آبرسانی شهر میبد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح عمرانی آبرسانی شهر میبد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • آبرسانی به ۶ روستای گرمی خرداد ماه بهره‌برداری می‌شود
  • ایران جزو کشورهای برتر در سدسازی است | بهره برداری از سد و نیروگاه بزرگ ساخت ایران در سریلانکا
  • وزیر نیرو:‌ ایران جزو کشور‌های برتر در سدسازی است
  • ترافیک مرکز کرج با بهره برداری از امتداد بلوار ماهان کاهش می یابد/ متمم موافقت نامه باغ ارتش بزودی در شورای شهر کرج مطرح می شود
  • بهره برداری از مرحله نخست طرح آبرسانی آتیشگاه تا پایان امسال
  • بهره برداری از آب‌های انتقالی به دریاچه ارومیه ممنوع است
  • لزوم مدیریت علمی آب موجود در بستر دریاچه ارومیه