Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@12:26:43 GMT

احیای ۱۱۰ واحد صنعتی راکد توسط بنیاد برکت

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۴۵۹۱

احیای ۱۱۰ واحد صنعتی راکد توسط بنیاد برکت

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از احیای ۱۱۰ واحد صنعتی راکد و نیمه‌تعطیل توسط این بنیاد خبر داد.

به گزارش مشرق، امیرحسین مدنی در مراسم افتتاح طرح مشارکت اقتصادی بنگاه‌محور برکت در استان قزوین با بیان این مطلب افزود: ستاد اجرایی فرمان امام در سال جهش تولید احیای ۱۱۰ واحد صنعتی راکد و غیرفعال را بر عهده بنیاد برکت واگذار نموده که بنیاد برای این منظور ۲ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی بنیاد برکت، علاوه بر آغاز به فعالیت مجدد ۱۱۰ واحد صنعتی بیش از ۶ هزار میلیارد ریال از سرمایه‌های راکد مردم نیز فعال می‌شود.

بیشتر بخوانید: آمادگی بنیاد برکت برای تست انسانی واکسن کرونا

مدنی درباره اشتغال‌زایی از طریق احیای واحدهای صنعتی راکد نیز گفت: احیای این ۱۱۰ واحد صنعتی راکد و نیمه‌تعطیل، ایجاد ۸ هزار فرصت شغلی را در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته به‌دنبال دارد.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، بیش از ۳۶ هزار واحد صنعتی راکد و نیمه‌تعطیل در کشور وجود دارد.

وی در این‌باره توضیح داد: احیا و فعال شدن دوباره این تعداد واحد صنعتی علاوه بر اشتغال‌زایی، افزایش ظرفیت تولید و برطرف شدن نیازهای کشور را در پی خواهد داشت.

مدنی با بیان این‌که کشور در حوزه نقدینگی دچار مشکل است، اظهار داشت: امروزه شاید نزدیک به ۴۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی در اختیار مردم است که متاسفانه برنامه‌ای برای جذب و استفاده از این سرمایه وجود ندارد و این نقدینگی در حوزه‌هایی صرف می‌شود که نتیجه‌اش افزایش تورم و از دست رفتن سرمایه مردم است.

مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: صادرات ۱۵ میلیون دلار از محصولات ۱۱۰ واحد صنعتی احیا شده در سال ۹۹ در دستور کار است و همچنین به میزان ۵ میلیون دلار از واردات و ارزبری جلوگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: ۱۱ هزار شغل برکت برای کولبران ۴۸۴ روستای مرزی

وی با تاکید بر این‌که واحدهای صنعتی مورد حمایت بنیاد برکت در مناطق محروم واقع شده‌اند،‌ یادآور شد: باید نقدینگی و سرمایه مردم را به سمت تولید سوق داد.

مدنی با اشاره به افتتاح طرح مشارکت اقتصادی بنگاه‌محور برکت در استان قزوین بیان کرد: سرمایه‌گذاری ۱۰۴ میلیارد ریالی بنیاد برکت در شرکت آبگون پلیمر توان البرز باعث ایجاد اشتغال برای ۱۸۰ نفر شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: بنیاد از سال ۹۸ اقدام به‌مشارکت اقتصادی و سرمایه‌گذاری در این واحد صنعتی فعال در حوزه تولید انواع مخازن پلی اتیلن به عنوان یکی از نیازهای کشور کرده است و برای توسعه فعالیت‌های آن نیز اعلام آمادگی می‌کند.

بیشتر بخوانید: بهره‌برداری از ۱۳۶۱ طرح اشتغال‌زایی و ۱۰ مدرسه سیار برکت در کرمانشاه

مدنی همچنین در سفر خود به استان قزوین ۴۳۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت را در مناطق محروم این استان افتتاح کرد.

راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی با سرمایه‌گذاری ۱۵۰ میلیارد ریالی بنیاد برکت باعث ایجاد فرصت‌های کسب و کار برای ۱۲۹۰ نفر شده است.

دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه و استاندار قزوین از دیگر برنامه‌های سفر رئیس بنیاد برکت به این استان بود.

مدیرعامل بنیاد برکت در دیدار با امام جمعه قزوین و نماینده ولی فقیه در این استان ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده از سوی ستاد اجرایی فرمان امام اظهار داشت: در استان قزوین ۲۰۸ پروژه انجام شده که ۱۲۳ پروژه در حوزه توانمندسازی اقتصادی است.

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی نیز تاکید کرد: نگاه ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد برکت در راستای توانمندسازی افراد بسیار ارزشمند و راهگشاست.‌ خدمات اقتصادی، عمرانی و زیرساختی ستاد اجرایی فرمان امام موجب تقویت روح امید در جامعه می‌شود.

هدایت‌الله جمالی‌پور، استاندار قزوین نیز در دیدار با مدیرعامل بنیاد برکت گفت: استان قزوین در حوزه مدارس و مراکز بهداشتی در برخی از بخش‌ها با وضعیت مطلوبی روبرو نیست و نیازمند حمایت‌های دستگاه‌هایی مانند ستاد اجرایی فرمان امام هستیم.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ ستاد اجرایی فرمان امام البرز بنیاد برکت استان قزوین مشرق ستاد اجرایی فرمان امام مدیرعامل بنیاد برکت ۱۱۰ واحد صنعتی راکد واحد صنعتی راکد بنیاد برکت هزار میلیارد سرمایه گذاری استان قزوین اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۴۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با بیان اینکه در شهرستان فیروزآباد شهرک‌های صنعتی روزبدان، میمند و ناحیه جایدشت ایجاد شده است ، گفت: در این شهرک‌ها و نواحی صنعتی ، ۱۸۲ قرارداد با سرمایه گذاران منعقد شده است.
مسعود عظیمی افزود: شهرک‌های صنعتی روزبدان و میمند فعال و آماده جذب سرمایه گذار است و فعال سازی ناحیه صنعتی جایدشت در برنامه قرار دارد.
وی افزود: ۵۵ واحد تولیدی، صنعتی بهره بردار برای ۴۶۰ نفر در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد اشتغال ایجاد کرده است.
عظیمی با بیان اینکه شهرستان فیروزآباد به علت موقعیت جغرافیایی و قرارگیری در مسیر جاده فارس با پارس جنوبی از ظرفیت‌های مناسبی برای سرمایه گذاری برخوردار است ، بیان کرد: توسعه زمین‌های شهرک‌های صنعتی این منطقه با هدف بسترسازی برای استقرار صنایع در برنامه قرار دارد.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس افزود: از واحد‌های صنعتی که هم اکنون مراحل پایانی ساخت و ساز را طی می‌کند، ۲ واحد صنعتی تولید روغن پایه با سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد تومان و اشتغال ۶۰ نفر است که نیمه نخست امسال به بهره برداری می‌رسد.
شهرستان فیروزآباد در جنوب فارس و در فاصله ۱۱۰ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • ارتقای ظرفیت ۵۰ واحد نیمه‌فعال لرستان
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • ۸۰ واحد بزرگ صنعتی در استان قزوین در دست اجراست