Web Analytics Made Easy - Statcounter



نماینده مردم خمینی شهر خطاب به رهبر انقلاب گفت: اماما ما به امر شما تمکین می‌کنیم اما به رئیس جمهور می‌گوییم اگر توهین به شما ممنوع است، توهین به ساحت مقدس معصومین به طریق اولی ممنوع تر است پس بیایید اکنون که مورد مهر و عطوفت امام جامع قرار گرفتید، دست از حاشیه سازی و تحریف بردارید و به مشکلات معیشتی، مسکن و ازدواج جوانان بپردازید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش دیده بان ایران؛ محمدتقی نقدعلی در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور با یادآوری روایتی از امام علی(ع) مبنی بر « حق شما به گردن من خیرخواهی برای شما و دیگری کامل ادا کردن حق شما از بیت المال و آموزش شماست تا جاهل نمانید و تربیت شما تا دانا شوید»، گفت: در نگاه امیر مومنان دو تکلیف مهم معیشتی و تربیتی- فرهنگی از مهمترین تکلیف منحصر به فرد حاکمیت است.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: کارگزاران نظام دینی و مشخصا کارگزاران اجرایی باید بدانند کوتاهی در این دو وظیفه به ویژه درباره معیشت و اشتغال مواخذه الهی و مزمت نزد مردم را به همراه خواهد داشت.

ورود مجلس به حوزه نظارت بر بازار خودرو

وی با بیان اینکه بیشترین مراجعات مردمی به دفاتر نمایندگان درباره مشکل مسکن، شغل، ازدواج و امکانات رفاهی است، افزود: امروز ضعف مدیریت در عرصه‌های اقتصادی که بعضی از آنها را میدانی بازدید کردم به شرح زیر است؛ ضعف در حوزه نهادهای دامی تحت عنوان سامانه بازارگاه، ضعف در توزیع فولاد تحت عنوان سامانه بهین یاب که محل رانت فولاد شده و ضعف در توزیع خودرو که موجب سوء استفاده رانت خواران در عرصه خودرو شده است.

نقدعلی ادامه داد: مجلس در حوزه وظیفه نظارتی بر وضعیت بازار خودرو وارد شده است و از دولت محترم تقاضا دارد دستورات مجلس را جدی بگیرد و به این قصه پایان دهد.

موضوع توزیع آب مسأله ملی است

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به مسئله جدی آب در کشور به عنوان موضوع ملی، گفت: نگاه به توزیع آب نباید به شکل منطقه‌ای باشد. در نگاه مردم استان اصفهان، خوزستانی و یزدی و چهارمحال و بختیاری همه هم وطن و لایق بهترین خدمت‌ها هستند. امروز اگر مردم چهارمحال و بختیاری مشکل آب شرب دارند، مردم اصفهان هم به دلیل عدم توجه به طومار چند صد ساله توزیع آب شیخ بهایی، عدم رعایت حق آبه تالاب گاوخونی، بارگذاری نابه‌جا بر روی آبریز زاینده رود و عدم جبران آن با وجود تعهدات جبران، کشاورزی در شرق و غرب استان نابود شده و مردم حتی در مرکز استان با مشکل آب شرب مواجه شدند.

عضو کمیسیون آب، منابع طبیعی و کشاورزی مجلس شورای اسلامی افزود: امروز در حالات عادی بیش از ۳ میلیارد متر مکعب آب به خلیج فارس از سرشاخه‌های کارون می‌ریزد. ما نمایندگان با همراهی و کارشناسی دقیق می‌توانیم گفت‌وگو کنیم. کما اینکه نمایندگان اصفهان با نمایندگان چهارمحال و بختیاری کنار هم نشسته‌ایم اما همه باید درباره تشکیل هیات کارشناسی بی‌طرف توافق کنیم.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر مردم بروجن باید از حوزه آبریز زاینده رود سیراب شوند، طرح بهشت آباد طی کارشناسی دقیق باید برای جبران برداشت هایی که از حوزه آبریز زاینده رود شده و تکلیف اجرا نشده دولت است، به اجرا در بیاید البته با کارشناسی، وفاق و توافق نمایندگان این کار باید انجام شود. کار را نباید بین مردم کشاند، قصه آب ملی است و انتقال آب از شمال به سمنان، از کرمانشاه به ایلام و از چهارمحال و بختیاری به اصفهان و دیگر نقاط کشور ملی است.

رئیس جمهور در فرصت باقی مانده از دولت به فکر معیشت مردم باشد

وی خطاب به رهبر انقلاب گفت: اماما ما به امر شما تمکین می‌کنیم اما به رئیس جمهور می‌گوییم اگر توهین به شما ممنوع است، توهین به ساحت مقدس معصومین به طریق اولی ممنوع تر است پس بیایید اکنون که مورد مهر و عطوفت امام جامع قرار گرفتید، دست از حاشیه سازی و تحریف بردارید و مشکلات معیشتی، مسکن و ازدواج جوانان را در فرصت باقی مانده وجهه همت خود کنیم و این لطف امام جامعه که ضربه گیر اعتراضات مردمی شد و خود را سپر بلایی رئیس جمهور کرد را قدر بدانید و قدر دانستن آن عبارت است از پرهیز از حاشیه سازی و پرداختن به مشکلات اساسی مردم به ویژه معیشت در فرصت باقی مانده دولت.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۵۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است

حجت‌الاسلام حسین جلالی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و ... براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید اینها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد. 

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرا‌ت‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

حجت‌الاسلام جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و... بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید. 

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

حجت‌الاسلام جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • نظرات برخی نمایندگان مجلس درباره شعار سال ۱۴۰۳
  • نمایندگان مجلس خبرگان باید استقلال رای داشته باشند
  • حسینی: نگاه دولت همکاری و هم‌افزایی با مجلس جدید است
  • مطالبه اعتبارات ملی برای خوزستان/ اشتغال، اولویت اول جوانان
  • منتخبان مجلس دوازدهم دعواهای سیاسی را وارد مجلس نکنند
  • منتخبین مجلس دوازدهم دعواهای سیاسی را وارد مجلس نکنند
  • فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است
  • تشکیل مجلس جدید با ۴ فراکسیون / جریان اصولگرایی رقابت‌ها را کنار بگذارند
  • مردمی سازی اقتصاد، راهکار مشارکت مردم در جهش تولید
  • توصیه وزیر دولت احمدی‌نژاد به نمایندگان مجلس دوازدهم