Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهگنیان یزد پردیس فاطمه الزهرا(س) در نامه‌ای نوشت: تصویب طرح تعیین تکلیف استخدام معلمان حق‌التدریس بدون در نظر گرفتن شرایط و ضوابط معنایی جز زدن تیشه بر ریشه‌ی تربیتی کشور ندارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهگنیان یزد پردیس فاطمه الزهرا(س) در نامه‌ای به نمایندگان استان یزد در مجلس شورای اسلامی نوشت: تصویب طرح تعیین تکلیف استخدام معلمان حق التدریس بدون در نظر گرفتن شرایط و ضوابط و عدم در نظر گرفتن آزمون استخدامی و گذراندن دوره‌های ذکر شده در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی معنایی جز زدن تیشه بر ریشه‌ تربیتی کشور ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن این نامه به شرح زیر است:

نمایندگان محترم استان یزد در مجلس شورای اسلامی، سلام علیکم؛ ضمن عرض تبریک به مناسبت حلول ماه ربیع الاول و آغاز امامت و ولایت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف همانگونه که مستحضر هستید طرح تعیین تکلیف استخدامی نیرو‌های حق التدریس طرح داغ و در دست بررسی در کمیسیون آموزش و تحقیقات و صحنه علنی مجلس شورای اسلامی است که برای بار دوم به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع داده شده است و اکنون قرار است طرح تعیین تکلیف استخدام معلمان حق التدریس در صحن علنی مجلس به رای گذاشته شود و به تصویب برسد. ما اکنون در سیستم آموزش و پرورش کشور و جذب معلمینی که به فرموده رهبر انقلاب اسلامی پایه ریز تمدن اسلامی هستند در یک پیچ تاریخ‌ساز قرار گرفتیم که باید با رای خود مسیر تاریخ تربیتی کشور را رقم بزنیم.

تصویب طرح تعیین تکلیف استخدام معلمان حق التدریس بدون در نظر گرفتن شرایط و ضوابط و عدم در نظر گرفتن آزمون استخدامی و گذراندن دوره‌های ذکر شده در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی معنایی جز زدن تیشه بر ریشه‌ی تربیتی کشور ندارد. چرا که مهمترین عامل در تربیت انسان‌هایی با ملاک‌های اسلامی و الهی تنها به دستان هنرمند معلمانی رخ خواهد داد که فن و روش و علم و دانش آن را از طریق دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی آموخته باشند؛ زیرا به فرموده رهبر انقلاب اسلامی، امام خامنه‌ای در سال ۹۷ و در جمع دانشجو معلمان در دانشگاه فرهنگیان: «معلمی یک حرفه‌ای فنی است و یک کار هنری است یاد گرفتن لازم دارد شما معلمی را یاد می‌گیرید مراکز تربیت معلم که مهمترین آن فعلاً دانشگاه فرهنگیان است مرکز ثقل نظام آموزش و پرورش کشور هستند»

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در جریان کمبود حدود ۴۰۰ هزار معلم هست، اما بر خود لازم می‌داند که به شما نمایندگان عزیز و گرامی و منتخبین مردم استان یزد همانگونه که شما بزرگواران نیز درجریان هستید اعلام کند که وظیفه مجلس تنها دادن راهکار‌های و تسکین دهنده‌های موقتی جهت درمان درد بی معلمی نیست. از سال ۱۳۸۸ که این طرح در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است و تاکنون ۱۱ سال از آن می‌گذرد در طی این سال‌ها ۱۷ قانون در مورد موضوع آموزش و پرورش تصویب شده است که ۱۱ مورد آن مربوط به طرح تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریسی است آیا در طی این یازده سال هیچ موضوع و معضل دیگری در دستگاه آموزش و پرورش وجود نداشته که به بزرگی و اهمیت این طرح بخواهد مطرح شود؟ رهبر انقلاب اسلامی در طی این ۳۰ سال و هر ساله در دیدار فرهنگیان سراسر کشور به موضوع تحول در دستگاه آموزش و پرورش اشاره می‌کند نقش مجلس در تحقق این مطالبه رهبری چیست؟ آیا وظیفه مجلس این نیست که طرح سؤال کند که چرا در طی این یازده سال دولت‌های محترم به فکر برنامه‌ریزی در جهت جذب هدفمند معلمان از راه درست و قانونی آن نبوده اند؟

اکنون که در این شرایط اضطرار به کمبود شدید معلم قرار گرفته‌ایم تنها راهکار تصویب این طرح نیست، زیرا در صورت تصویب این طرح عده زیادی از معلمان به صورت برف انباری بدون درنظر گرفتن مهارت‌هایی که لازمه معلمی است وارد دستگاه آموزش و پرورش کشور می‌شوند که ضربه مهلکی بر بدنه آموزش و پرورش وارد خواهد زد.

موضوع دیگر این است که درباره ماده ۲۸ در اساسنامه دانشگاه فرهنگیان ذکر شده است که «بخشی از نیرو‌های خاص آموزش و پرورش در رشته‌هایی که امکان توسعه آن از طریق دانشگاه فرهنگیان وجود ندارد مطابق ضوابط و مقررات وزارت آموزش و پرورش از طریق دانش‌آموختگان سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور و حوزه‌های علمیه مشروط به گذراندن دوره یکساله مهارت‌آموزی در دانشگاه بلامانع است» در این قسمت از قانون در مورد جذب نیرو از طریق ماده ۲۸ چند شرط ذکر شده است. اول اینکه رشته‌هایی که امکان آن در دانشگاه فرهنگیان وجود ندارد در صورتی که دانشگاه فرهنگیان در حال حاضر ۱۵ رشته دارد و ظرفیت آن وجود دارد مگر در زمینه‌های خاص که می‌توان از طریق ماده‌ی ۲۸ جذب کرد دوم اینکه این افراد باید دوره یک ساله مهارت آموزی را در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی طی کنند در صورتی که در چند سال اخیر مشاهده شده است که این دوره‌ها به شرایط غیر قابل توجیه از یک سال به شش ماه و سه ماه و یک ماه تقلیل یافتند و حتی بعضا به یک دوره کوتاه مدت چند روز بسنده کرده‌اند.

آیا با وجود این موارد پذیرش نیرو با شرایط عقلانی است؟ درمورد نیرو‌های حق التدریسی تنها بیان دلایل احساسی و ذکر سختی‌هایی که این نیرو‌ها در طی چند سال کار و عدم امنیت شغلی و ... داشته اند دلایل منطقی در جهت تصویب این طرح نمی‌باشد، زیرا در جذب معلمان در جهت تربیت نیرو‌های طراز انقلاب اسلامی باید سنجه‌هایی معتبر‌تر و مهارت‌هایی در جهت تربیت انسان‌ها الهی تعریف شود.

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اخیر خود در تاریخ ۱۱ /۶ /۹۹ فرمودند: «باید این باشد که حتی یک معلم از غیر این مسیر وارد آموزش و پرورش نشود ما دانشگاه فرهنگیان به دانشگاه شهید رجایی را جوری ظرفیت سازی کنیم که همه معلمین به قدر کفایت بیایند از اینجا عبور کنند و وارد آموزش و پرورش شوند به عزیزان مجلس هم سفارش می‌کنم این طور نباشد که یک جور تصویب کنند که مثلاً یک جمعی یک وقت بی حساب به شکل برف انباری همین جوری وارد آموزش و پرورش بشوند؛ اینجور مصلحت نیست هر کاری انجام می‌گیرد ورودی معلمین باید از طریق این دو دانشگاه باشد» به نظر می‌رسد بهترین راهکار در شرایط فعلی رد این طرح است که صراحتاً در تناقض با بیانات رهبری است. ایشان در جمع فرهنگیان در سال ۱۳۹۸ فرمودند «دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی کما و کیفا باید توسعه پیدا کند». یکی از دلایلی که از ۷۵ هزار نفر نیروی مورد نیاز آموزش و پرورش تنها ۲۰ هزار نفر یعنی کمتر از یک سوم از طریق کنکور به دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی جذب شدند نبود زیرساخت‌ها و عدم توسعه کمی و کیفی دانشگاه فرهنگیان است که شما عزیزان در مجلس محترم باید مطالبه پیگیری و نظارت نمایید.

همچنین در صورت وجود اضطرار به جذب از این طریق حتماً گذشتن از فیلتر آزمون استخدامی و دوره‌های مهارت آموزی یکساله در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی و آزمون نهایی جهت بررسی صلاحیت‌های معلمی بهترین راهکار در شرایط فعلی می‌باشد.

ما دانشجو معلمان از شما عزیزان و منتخبان مردم یزد در مجلس شورای اسلامی در خواست داریم که مانع تصویب این طرح شوید و مانند قبل به بیانات رهبر انقلاب اسلامی جامعه عمل بپوشانید و انقلابی و ولایی عمل کنید. امید است مصلحت خود را به مصلحت رهبر انقلاب گره بزنیم و ره پویان واقعی راه ولایت باشیم

رونوشت:
آقای سید جلیل میر محمدی
آقای محمد صالح جوکار
آقای محمد رضا دشتی اردکانی
آقای محمد رضا صباغیان بافقی
آقای اسفندیار اختیاری

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان حق التدریس مجلس شورای اسلامی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی رهبر انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی تصویب این طرح نظر گرفتن تربیتی کشور دوره ها ذکر شده نیرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۶۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش به مناسبت هفته معلم

ولی موسوی در نشست ویبناری کارشناسان روابط عمومی شهرستان‌ها ومناطق این استان با موضوع بزرگداشت هفته معلم گفت: برنامه‌های هفته معلم از ۱۲ اردیبهشت با شعار "همه مدیون توییم" با تجدید میثاق با شهدا و حضور مسئولان و اولیاء دانش آموزان در کلاس‌های درس معلمان در مدارس آغاز و براساس روز شمارهفته معلم برنامه‌های متنوعی برای گرامیداشت هفته معلم در استان اجرا می‌شود.    موسوی، برنامه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی با حضور معلمان خلاق، ایثارگر و فداکار، تهیه مستند و کلیپ از برنامه‌های خودجوش دانش آموزان برای تکریم منزلت معلمان خود در مدارس، تهیه کلیپ‌های یک دقیقه‌ای از روسای ادرات، نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلف با موضوع جایگاه و منزلت و ارزش کار معلمی و تبریک روز معلم، تبلیغات محیطی و رسانه‌ای با هماهنگی شهرداری و ادارات مختلف با موضوع مقام معلم و تهیه تیزر از افراد شاخص علمی، ورزشی، فرهنگی، اجتماعی و نخبه شناخته شده در خصوص مقام و جایگاه معلم را، بخشی از برنامه‌های هفته معلم عنوان کرد.    رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد افزود: نواختن زنگ سپاس معلم، دیدار با خانواده‌های معلمان شهید، جانباز و ایثارگر، سخنرانی مدیرکل و روسای آموزش وپرورش قبل از خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه، برپایی میز خدمت و تجلیل از معلمان برترشهرستانی و استانی بخش دیگری از این برنامه‌های هفته معلم است.    وی از اجرای ۲۸ برنامه زنده تلویزیونی و رادیویی و نشست خبری با اصحاب رسانه خبرداد وگفت:اختصاص یک برنامه تلویزیونی به مدرسه تحولی استان برای اطلاع خانواده‌ها و الگوگیری مدیران مدارس نیز پیش بینی شده است.    رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان همچنین، تهیه کلیپ از خاطرات اقشار مختلف مردم از قبیل، مسئولان، هنرمندان یا سرایداران مدرسه در خصوص مدرسه و معلم در این هفته را، از کار‌های جالب توجه عنوان کرد.    موسوی تاکید کرد: فعالیت‌های روابط عمومی شهرستان‌ها ومناطق در هفته معلم ارزیابی و روابط عمومی‌های برتر معرفی خواهند شد.  باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • تعیین تکلیف شهریه پودمان فرهنگیان ۱۴۰۳
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • حقوق کدام معلمان دو برابر می‌شود؟
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش به مناسبت هفته معلم
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مبلغ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲ برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲برابر می‌شود
  • معلمان ایلامی در انتظار اجرای طرح مهرآفرین