Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: پرداخت حق بیمه سلامت افراد براساس ارزیابی وسع مالی در واقع به معنای برقراری عدالت در سلامت است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی ظهر امروز در دیدار با مدیرکل و معاونان سازمان بیمه سلامت ضمن تبریک هفته بیمه سلامت اظهار داشت: امید بخشیدن و سلامت جسم و روح از آموزه‌های دین اسلام است در همین راستا بیمه سلامت می‌تواند امید به زندگی را دل مردم تقویت کند و تا حدودی فشارهای روحی و روانی که بر دوش بیماران بوده را بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه عدالت در اسلام مورد تاکید است افزود: عدالتی که در اسلام  مورد تاکید است می‌تواند در بیمه سلامت رعایت شود چرا که فلسفه وجودی بیمه سلامت در راستای برقرای  عدالت در کیفیت و کمیت پوشش بیمه‌ای است.

نماینده ولی فقیه در لرستان ارزیابی وسع مالی  جهت پوشش بیمه‌ای را نوعی برقراری عدالت در پوشش بیمه‌ای دانست و عنوان کرد: پرداخت حق بیمه سلامت افراد براساس ارزیابی وسع مالی در واقع به معنای برقراری عدالت در سلامت است چرا که  بر اساس این ارزیابی در تعداد افراد تحت پوشش بیمه سلامت عدالت رعایت می‌شود.

وی بیان کرد: خدمات نظام اسلامی در طول تاریخ شگفت انگیز بوده  البته گاهی سوء تدبیرهایی ایجاد و سبب می‌شود خدمات نظام از جمله بیمه سلامت کمرنگ شوند و افرادی که از پیشینه خدمات نظام اطلاعات کافی ندارند در قضاوت‌ها دچار اشکال شوند.

مقرری بیمه بیکاری 670 هزار نفر پرداخت شد/ 7 میلیون بیمه شده مشمول بیمه بیکاری نیستنددیوان عدالت: اقدام تأمین اجتماعی در بازرسی مجدد سوابق بیمه‌شدگان پس از مهلت 6 ماهه غیرقانونی است50 درصد جمعیت گیلان تحت پوشش بیمه سلامت؛ رعایت پروتکل‌های بهداشتی قدردانی از زحمات کادر درمان است

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی بر توجه به بیماران خاص توسط بیمه سلامت تاکید کرد و گفت:با توجه  به شرایط کرونایی لازم است به بیماران خاص که در دهک‌های پایین جامعه هستند توجه شود، در برهه‌های از زمان کم کردن تعهد بیمه نسبت به اقلام دارویی کار پسندیده‌ای نبود بلکه باید در سطح کلان به گونه‌ای عمل شود که تعهدات بیمه‌ای در رابطه با  اقلام دارویی مورد نیاز بیماران افزایش پیدا کند. 

وی با بیان اینکه در بیمه سلامت جنبه‌های سلامت در کلیه امور اداری سازمان باید مورد توجه قراربگیرد تصریح کرد: متاسفانه بسیاری از مردم استان از تبیعض‌هایی که در جذب نیرو و ارائه خدمات توسط ادارات وجود دارد گلایه دارند، اگر واقعا قرار است در ادارات نیرویی جذب شود بهتر است این جذب نیرو اطلاع رسانی شود و کلیه واجدان شرایط در مقایسه شایسته سالاری شرکت کنند.

نماینده ولی فقیه در لرستان خاطر نشان کرد: در جذب نیرو و ارتقاء مشاغل درون ادارات باید نسبت افراد با نظام جمهوری اسلامی و پایبندی آنها به التزام دینی در کردار،گفتار و نیت فرد مورد نظر باشد نه نسبت داشتن  با افراد خاص، چرا که  جذب  نیرو بر اساس نسبت‌های فامیلی مردم را آزار می‌دهد.

وی اظهار داشت: امیدواریم سازمان بیمه سلامت با تقویت نسخه نویسی الکترونیک، هم افزایی با سایر دستگاه‌ها هزینه‌های درمانی و پزشکی را مدیریت و بر ارائه خدمات به مردم افزوده و همچنین رعایت اعتدال و شئونات اسلامی در مجموعه بیمه سلامت در امید مردم به زندگی بسیار مهم است.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی افزود: در کشور مشکل و گره‌ای نیست که باز نشود بلکه می‌توانیم با تدبیر، علم و درایت، آموزش، پژوهش کار مضاعف و متراکم مشکلات را حل کنیم.

وی با بیان اینکه از ارزیابی وسع جهت پوشش بیمه‌ای افراد کار پسندیده‌ای است عنوان کرد: امیدواریم ارزیابی وسع نه تنها در ارائه خدمات بیمه سلامت بلکه در هدفمندی ‌یارانه‌ها و سایر انرژی‌هایی که مصرف می‌شود رعایت شود.

نماینده ولی فقیه در لرستان بیان کرد: با توجه به  اعمال محدودیت‌ها و فعالیت ادارات با 50 درصد نیرو نباید به گونه باشد که کار مراجعه کنندگان  روی زمین بماند و خللی در خدمات ایجاد شود.

انتهای پیام/645/ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در لرستان ارزیابی وسع مالی پوشش بیمه ای بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۶۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌های تیران بیمه تکمیلی معلمان را پوشش نمی‌دهد

مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون گفت: داروخانه‌های این شهرستان بیمه تکمیلی معلمان را پوشش نمی‌دهد و این قشر قادر به بهره‌گیری از این خدمات نیستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حسین صائبی عصر امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در نشست مشترک با مسئولان شبکه بهداشت و درمان تیران و کرون در محل آن اداره به دغدغه‌های بهداشت و درمان معلمان و دانش آموزان اشاره و اظهار کرد: ماهانه مبلغی بابت بیمه تکمیلی از حقوق معلمان کسر می‌شود تا خدمات ویژه به آنان ارائه شود اما داروخانه‌های تیران و کرون این خدمت را پوشش نمی‌دهند.

وی افزود: بیش از هزار ۲۰۰ معلم در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند که هزینه بیمه تکمیلی را پرداخت کرده اما به دلیل عدم پوشش خدمت در داروخانه‌ها و برخی از مراکز درمانی، قادر به بهره‌گیری از خدمات ویژه نخواهند بود.

مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون ادامه داد: معلمان برای برای بهره‌گیری از این خدمات باید به شهرستان مجاور یا مرکز استان مراجعه کنند و یا فاکتور هزینه‌ها را به بیمه مرکزی ارائه بدهند که این کارها مشقت به همراه دارد.

صائبی با اشاره به اینکه پوشش بیمه‌ای در مراکز درمانی این شهرستان شرایط را برای خدمت گیری بیشتر تسهیل می‌کند، خاطرنشان کرد: مدیریت شبکه بهداشت و درمان این شرایط را تسهیل کند تا پوشش بیمه و حمایت‌ها افزایش یابد.

وی با بیان اینکه ۱۴ هزار دانش‌آموز در بیش از ۱۲۰ مدرسه تیران و کرون مشغول به تحصیل هستند، تصریح کرد: سلامت روح و جسم آنان حائز اهمیت بوده و پایش سلامت دوره‌ای و همچنین ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی و معاینات به تداوم سلامتی و پیشگیری از بیماری‌ها کمک می‌کند.

مدیر آموزش و پرورش تیران و کرون اضافه کرد: هر یک از این دانش آموزان سفیر سلامت در خانواده‌ها هستند که اگر به آموزش آنان توجه شود آنگاه مفاهیم به اعضای زیادی از جامعه می‌رسد.

دغدغه جدی درمانی در تیران و کرون

سرپرست شبکه بهداشت و درمان تیران و کرون در این جلسه به دغدغه‌های درمانی مردم و مسئولان این شهرستان اظهار کرد: کمبود امکانات و خدمات تخصصی از مطالبات این منطقه است که با همکاری خیرین و دولت قابل رفع است.

عباس قاری با بیان اینکه احداث بیمارستان امام رضا (ع) در دستور کار قرار گرفته، افزود: بتن‌ریزی سقف آن انجام شده و مراحل بعدی ساختمان سازی آن انجام می‌شود.

وی ادامه داد: تا بهره برداری کامل این پروژه تجهیز و تأمین نیروی متخصص بیمارستان بهنیا باید انجام شود تا اختلالی در خدمت رسانی نداشته باشیم.

کد خبر 747337

دیگر خبرها

  • ۴۹۵ هزار نفر از جمعیت خراسان جنوبی زیرپوشش بیمه سلامت
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • بهره مندی ۶۵ درصدی جمعیت خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • داروخانه‌های تیران بیمه تکمیلی معلمان را پوشش نمی‌دهد
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • علیرضا گرشاسبی: برای 60 میلیون تحت پوشش و تنها 18 میلیون بیمه پرداز داریم / نیمی از بازنشستگی های 1400 پیش از موعد بود
  • ◄ عملکرد ضعیف بیمه تکمیلی رانندگان کامیون/ راز قرارداد مجدد با شرکت بیمه چیست؟
  • شفافیت در هزینه کرد‌ها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • شفافیت در هزینه کردها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج