Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-03-29@04:50:49 GMT

تشدید نظارت بر بازار روغن خوراکی

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۷۰۶۰

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت اعلام کرد که بازرسی‌ها در هفته جاری بر روغن خوراکی، نهاده های دامی، مرغ، سیمان و انواع تایر متمرکز شده است. ناطقان: سیدجواد احمدی با اعلام فهرست پنج قلم کالای اولویت‌دار برای بازرسی و نظارت بر بازار اظهار کرد: براساس فهرست پیشنهادی این سازمان در خصوص کالاها و خدمات مشمول نرخ گذاری تثبیتی، به منظور هدفمند کردن بازرسی‌ها و تایید آن در کارگروه تنظیم بازار، پنج قلم کالا شامل روغن خوراکی، نهاده های دامی، مرغ زنده و گرم،  سیمان و تایر سبک و سنگین به عنوان کالاهای دارای اولویت بازرسی بازرسان این سازمان و سازمان‌های صمت و دیگر دستگاه های نظارتی برای بررسی احتکار، موجودی‌ها، قیمت و سایر موارد تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: به لحاظ شرایط اقتصادی حاکم بر بازار به منظور جلوگیری از کمبود و نوسان نامتعارف قیمت ها به ویژه در خصوص اقلام اساسی و پرمصرف، بازرسان سازمان‌های صمت با مشارکت سایر دستگاه‌ها و نهادهای ذیربط و انجام گشت‌های متعدد، اقدامات نظارتی و بازرسی خود را بر بازار افزایش خواهند داد تا از این طریق مانع از هرگونه گران فروشی و سوء استفاده برخی از سودجویان شوند.

به گفته معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مطابق دستور العمل ابلاغ شده این سازمان، سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و بازرسان اصناف موظفند ضمن برنامه ریزی مناسب و انجام بازرسی‌های موردی و مستمر، اقدامات نظارتی و بازرسی خود را بر کالاهای فوق به ویژه انبارها و مراکز نگهداری کالا متمرکز کنند.

احمدی با اشاره به رصد دائمی بازار کالاهای اساسی توسط بازرسان سازمان‌های صمت استان‌ها، خاطرنشان کرد: به منظور اثربخشی بیشتر اقدامات نظارتی و نیل به نتیجه مؤثر و بهنگام در فرآیند کنترل بازار، انجام عملیات بازرسی در قالب گشت‌های مشترک با عنوان گشت مشترک بازرسی و نظارت بر کالا و خدمات با تمام دستگاه ها و نهادهای ذیربط اعم از تعزیرات، بهداشت، استاندارد، نیروی انتظامی و ... مورد توجه و تاکید قرار گرفته است.  مردم می‌توانند تخلفات مشاهده شده را از طریق تلفن ۱۲۴، مراجعه حضوری، مراجعه به اپلیکیشن قیمت کالا و خدمات به آدرس www.۱۲۴.ir اعلام کنند. منبع: ایسنا برچسب ها: تشدید نظارت ، بازار ، روغن خوراکی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تشدید نظارت بازار روغن خوراکی روغن خوراکی بر بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۷۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی شبکه نظام‌مند توزیع کالا‌های اساسی در قم با شناسایی ۲۵۰ کاسب امین 

مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی قم از راه اندازی شبکه نظام مند توزیع کالاهای اساسی در سطح مناطق هشت گانه شهرداری قم و شهرهای تابعه با شناسایی 250 کاسب امین کددار خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمدرضا حاجی رضا در گفتگویی با تبریک فرارسیدن سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات اظهار کرد: بدلیل اینکه ما در اوایل اسفند بحث آمادگی برای رویداد ملی و جهانی جشن‌های نیمه شعبان در قم را داشتیم، لذا موضوع نظارت جدی و مستر بر تنظیم بازار را از همان موقع به طور ویژه آغاز کردیم.

مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در زمان جشن‌های نیمه شعبان گروه‌های مختلف جامعه از جمله شهروندان، زائران، ایستگاه‌های صلواتی و موکب‌های مختلف مستقر در جمکران که تعدادی از آن‌ها مربوط به خارج از کشور بودند، درگیر تامین کالا‌های اساسی بودند و حضور و فعالیت ستاد تنظیم بازار در آن زمان، اقدامی جدی، ضروری و  اساسی بود.

وی ادامه داد: ستاد تنظیم بازار با هماهنگی معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری، بایستی تمام نیازمندی‌های شهروندان، زوار و به خصوص ۳۵۰ موکبی که در ایام جشن‌های نیمه شعبان فعال بودند را در نظر می‌گرفت و تامین می‌کرد.

محمدرضا حاجی رضا عنوان کرد: از جمله نیازمندی‌های ایام جشن‌های نیمه شعبان حوزه کالا‌های اساسی عبارت از گوشت و برنج، شکر، آرد و نان و سایر اقلام اساسی بود که با همکاری حوزه جهاد کشاورزی تامین و برطرف شد.

وی عنوان کرد: مرحله دوم فعالیت ستاد تنظیم بازار، موضوع ماه مبارک رمضان و سال جدید بود که پس از نیمه شعبان به حالت آماده باش در سه بخش تامین، توزیع و نظارت وارد این قضیه شدیم.

 مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی قم در خصوص موضوع تامین کالا‌های اساسی شب عید و ماه رمضان ابراز کرد: در این مدت تا کنون که دو سوم مسیر را طی کرده ایم، ۱۱۰۰ تن برنج در استان بین مباشرین، اتحادیه بنکدار و خواروبار و مواکب، گروه‌های جهادی، تکایا و هیات‌های مذهبی به منظور اجرای آیین‌های افطاری و تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی توزیع نمودیم.

محمدرضا حاجی رضا ادامه داد: همچنین ۱۵۰ تن توزیع گوشت منجمد تنظیم بازاری به صورت عمده گوشت گوساله و ۴۰۰ تن توزیع شکر خانوار و شکر صنف و صنعت و شکر اتحادیه شیرینی و زولبیا و بامیه توزیع شد و بازار مرغ هم به سبب قرارداد‌های خوبی که در این زمینه منعقد شد، از وضعیت مناسبی برخوردار بود.

 مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی قم خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه در استان قم اتاق اصناف و اتحادیه‌های خواروبار، بنکدار و پروتئین در حوزه گوشت و مرغ به وظایف خود بخوبی عمل می‌کنند، اما همیشه دغدغه این بوده که این اقلام اساسی، با کمترین قیمت و تنش در اختیار مردم قرار گیرد.

وی گفت: در کل تلاش می‌کنیم که به لحاظ فراوانی کالا‌های اساسی و تنوع قیمت، وضعیت مناسب و مطلوبی را تا عید سعید فطر و آخر فروردین داشته باشیم.

وی گفت: سازمان جهاد کشاورزی کار خوبی که کرد، استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی مردمی در راستای توزیع کالا‌های اساسی بود که با پشتیبانی استاندار محترم، شتاب خوبی به خود گرفت.

حاجی رضا افزود: در همین راستا ما توانستیم شبکه تامین و توزیع کالا‌های اساسی و محصولات کشاورزی را  با شناسایی ۲۵۰ کاسب امین در سطح ۸ منطقه شهرداری و حتی شهر‌های تابعه استان، راه اندازی کنیم.

وی گفت: با استفاده از این شبکه، کالا‌های اساسی به سهولت و در بستر یک مجموعه نظام‌مند در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

 مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: ما در سطح استان قم به سبب تراکم جمعیت و اجرای برنامه‌های مناسبتی بسیار در طول سال، از حیث تامین کالا‌های اساسی و تنظیم بازار بایستی همواره پاسخگوی مردم باشیم و برنامه ریزی این است که بگونه‌ای مدیریت کنیم که در کل مناطق شهرداری و شهر‌های اطراف این نیاز‌ها به صورت منطقی برطرف و مناطق تقویت شوند.

وی در خصوص نظارت بر توزیع کالا‌های اساسی گفت: تیم‌های نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی از اول اسفند در قالب ۱۰ اکیپ به صورت مشترک با اداره کل تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و سازمان صمت در حال بازدید‌های دوره‌ای و نظارت بر چرخه توزیع و قیمت کالا‌های اساسی بخصوص در حوزه میوه شب عید و نانوایی‌ها و ... هستند و برخورد‌هایی هم صورت گرفته است.

حاجی رضا با اشاره به توزیع میوه شب عید گفت: با بررسی‌هایی که با مباشری سازمان تعاون روستایی صورت گرفت، ۱۵ نقطه در شهر قم برای توزیع میوه انتخاب شد و ۲۰۰ تن پرتقال درجه یک تامسون با قیمت هر کیلو ۱۸ هزار تومان، ۱۳۰ تن سیب سمیرم با قیمت هر کیلو ۳۴ هزار تومان و ۱۵ تن خرما از قرار هر کیلو ۱۲۰ هزار تومان در اختیار جایگاه‌های توزیع میوه قرار گرفت.

وی گفت: میوه‌های مورد نظر از لحاظ کمیت به اندازه مورد نیاز تا پایان فروردین توزیع شده، از نظر کیفیت نیز ماندگاری بیشتری نسبت به میوه‌های بازار دارند و ما نسبت به کیفیت به لحاظ احترام به شهروندان اهتمام و توجه ویژه‌ای داریم؛ از لحاظ قیمت نیز مکلف هستیم پس از کشف قیمت، میوه‌ها را ۱۵ درصد زیر قیمت در اختیار متقاضیان قرار دهیم.
وی در خصوص نان و آرد با اشاره به فعالیت ۹۰۰ واحد نانوایی خط کشی، سنگکی و بربری در سطح استان عنوان کرد: مدیریت توزیع آرد نانوایی‌ها بوسیله سامانه هوشمند و بر اساس میزان پخت نان و خروجی کارت‌های بانکی مردم صورت می‌گیرد و البته در زمینه نان خط کشی مشکلاتی هست که باید برای آن چاره اندیشی کرد.

 مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: برای کسانی که نذر دارند و یا به قصد خارج از کشور نان تهیه می‌کنند، برخی مشکلات توسط سامانه نانی نو حل شده و برخی دیگر نیز به وسیله کارت‌های اختصاصی که در اختیار شاطر نانوایی قرار می‌گیرد، حل شدنی است.

دیگر خبرها

  • تشدید بازرسی از داروخانه‌ها در تعطیلات نوروزی
  • بازرسی ۱۱ هزار و ۹۱۹ واحد صنفی در کهگیلویه و بویراحمد انجام شد
  • راه اندازی شبکه نظام‌مند توزیع کالا‌های اساسی در قم با شناسایی ۲۵۰ کاسب امین 
  • تشدید برخورد با سارقان، قاچاقچیان کالا و موادمخدر در سال‌ ۱۴۰۳
  • ۹ فرودگاه بین‌المللی کشور زیر ذره بین سازمان هواپیمایی کشوری
  • بازرسی از هزار و ۱۰۰ زمین بازی و تجهیزات تفریحی در البرز
  • تداوم نظارت بر بازار کالا و خدمات در مهاباد
  • نظارت بازرسان بر عرضه بلیت‌ های نوروزی در ۹ فرودگاه بزرگ
  • تشدید نظارت بازرسان بهداشت محیط / انجام بیش از ۶۰۰۰ بازرسی تا ۵ فروردین و پلمب ۵ واحد صنفی
  • تشدید طرح نظارت بر بازار ایذه