Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشیرالحق عبادی روز دوشنبه به رسانه‌ها اظهار داشت: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برابر تفاهم‌نامه منعقده با استانداری مکلف شد برای اجرای طرح‌هایی همچون بافندگی نساجی فردوس، ریسندگی طبس و استیل کورد نهبندان با بخش خصوصی در سرمایه‌گذاری مشارکت کند. 

وی افزود: موضوع سرمایه‌گذاری ایدرو در استان، نیازمند موافقت هیات دولت بود لذا در آخرین جلسه هیات دولت در مهر ماه امسال که با حضور استاندار سابق خراسان جنوبی همراه بود، با پیگیری ویژه استاندار، موافقت دولت برای سرمایه‌گذاری ایدرو در استان اخذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: طی این موافقت دولت، ایدرو برای تکمیل طرح بافندگی نساجی فردوس هفت میلیون یورو و ۸۰ میلیارد تومان و برای واحد ریسندگی شهرستان طبس پنج میلیون یورو و ۴۰ میلیارد تومان در کنار بخش خصوصی سرمایه‌گذاری می‌کند. 

وی تصریح کرد: با بهره‌برداری از این ۲ طرح تا پایان سال ۱۴۰۰، سالانه ۱۶.۵ میلیون متر مربع پارچه تولید خواهد شد و این سرمایه‌گذاری برای ۲۷۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد می‌کند. 

عابدی افزود: طرح استیل کورد نهبندان نیز در صورت اعلام مشارکت بخش خصوصی به زودی برای اخذ تاییدیه هیات دولت ارسال خواهد شد. 

وی اظهار امیدواری کرد با بهره‌برداری از این ۲ طرح، چرخه صنعت نساجی استان کامل شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی سرمایه‌گذاری ایدرو در استان را اتفاقی مبارک خواند و اضافه کرد: یکی از اقدامات بسیار موفق استاندار سابق خراسان جنوبی، دعوت از مسوولان طراز اول و تأثیرگذار کشور در جهت حمایت از پیشران‌های اقتصادی استان بود. 

وی گفت: در این راستا و برابر برنامه‌های اعلام شده در آغازین روزهای حضور «محمد صادق معتمدیان» در استان، استفاده از توان مالی سازمان‌های توسعه‌گرا و اقتصادی بزرگ کشور همچون ایدرو، ایمیدرو و شستا در اولویت اقدامات گنجانده شد. 

عابدی بیان کرد: مدیران عامل سازمان‌های اقتصادی مطرح کشور ضمن حضور در استان، با انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی به سرمایه‌گذاری‌هایی در حوزه اقتصادی و البته در زمینه اجرایی شدن تعهدات‌شان مکلف شدند و برای مثال سرمایه‌گذاری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در فولاد قاینات و قلعه زری خوسف، منجر به ایجاد اشتغال پایدار در استان شد. 
وی افزود: مشارکت در برق‌رسانی به معادن شاهکوه نهبندان نیز از مهمترین اقدامات ایمیدرو در استان بوده است. 

براساس مصوبه هیات دولت، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) مجاز است پس از انجام فراخوان عمومی و طی روال قانونی، نسبت به سرمایه‌گذاری در طرح‌های ریسندگی جدید و بافندگی با ظرفیت تولید سالانه ۳ هزار و ۹۶۰ تن انواع نخ و ۱۶.۵ میلیون متر مربع پارچه در مناطق کمتر توسعه یافته استان خراسان جنوبی از محل منابع داخلی خود، اقدام کند. 

سهم ایدرو، سه سال پس از اخذ پروانه بهره‌برداری باید به بخش خصوصی واگذار شود.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه ایران دولت تدبیر و امید جهش تولید ایدرو فردوس صنعت نساجی سرمایه گذاری طبس پروندهٔ خبری خدمات ماندگار و گام های توسعه در خراسان جنوبی سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه ایران دولت تدبیر و امید جهش تولید ایدرو فردوس صنعت نساجی سرمایه گذاری طبس وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه ایران دولت تدبیر و امید جهش تولید ایدرو فردوس صنعت نساجی سرمایه گذاری طبس اخبار کنکور خراسان جنوبی سرمایه گذاری هیات دولت بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۸۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۱۳ میلیارد دلار قرارداد نفتی

به گزارش تابناک؛ دکتر محمد مخبر صبح امروز ( یکشنبه) در مراسم امضای قراردادهای بالادستی توسعه شش میدان نفتی شامل میدان مشترک آزادگان و آذر و میادین نفتی سومار، سامان، دلاوران و مسجد سلیمان با اشاره به امضای قراردادهای توسعه میادین نفتی به ارزش ۱۳ میلیارد دلار با تکیه بر توان، طراحی و سرمایه‌گذاری شرکت‌های اکتشاف نفت و گاز و بانک‌های ایرانی همزمان با سالروز ملی شدن صنعت نفت تأکید کرد: سرمایه‌گذاری در نفت و گاز از مهمترین حلقه های زنجیره استقلال کشور است که باید از تمام ارکان وزارت نفت و شرکت ملی نفت برای این اقدام بزرگ و بی سابقه در تاریخ کشور قدردانی کرد که به روند اداره کشور کمک شایان توجهی نموده است.


وی خاطر نشان کرد: دولت سیزدهم در سال جاری توانست به بهبود شاخص های کلان اقتصادی توجه و تلاش ویژه ای نماید که با تمرکز بر سرمایه گذاری توانستیم در کاهش تورم، پایه پولی، رشد نقدینگی و کاهش بیکاری به اهداف از قبل تعیین شده در این سال و تحقق شعار رشد تولید و مهار تورم برسیم.


معاون اول رییس جمهور همچنین به تلاش های دولت برای کاهش تورم در کشور اشاره و تاکید کرد: دولت توانست با کاهش حدود ۵ درصدی تورم سالانه و همچنین کاهش تورم تولید از ۱۰۳ درصد در اردیبهشت ۱۴۰۰ به ۲۸ درصد در بهمن امسال به اهداف اقتصادی خود برسد که بخش مهمی از این دستاوردها ناشی از سرمایه گذاری به ویژه در صنعت نفت بوده است.


دکتر مخبر تصریح کرد: با تلاش های دولت سیزدهم و پس از گذار از چندین سال رشد اقتصادی منفی و یا پایین توانستیم به رشد بیش از ۶ درصدی در سال جاری برسیم که در حدود ۲۰ درصد از این رشد اقتصادی مدیون اقدامات و تلاش های جهادگران وزارت نفت است که پس از شناسایی ظرفیت های موجود سرمایه گذاری گسترده ای انجام داده است.


وی با بیان اینکه سرمایه گذاری ها و طرح های بسیاز بزرگ در صنعت و معدن در دولت سیزدهم انجام شده، ادامه داد: برای نمونه در بخش معدنی بزرگترین هلدینگ مس منطقه برای استخراج بزرگترین پهنه های مسی در دنیا راه اندازی خواهد شد.


دکتر مخبر افزود: در ابتدای دولت سیزدهم و در جلسه ای با مدیران نفتی یادآور شدم که کشوری با بیش از صد سال سابقه استخراج نفت شایسته نیست که منتظر پیمانکاران خارجی برای اکتشاف، بهره برداری نفت و بخش پتروشیمی باشد، پس از دو سال از روی کار آمدن دولت شاهد این هستیم که با توان پیمانکار و طراحی و سرمایه گذاری داخلی و بومی چنین اتفاق بزرگی در کشور رخ داده است.


همچنین در این مراسم جواد اوجی وزیر نفت با قدردانی از پشتیبانی ها و حمایت های رییس جمهور و بویژه معاون اول رییس جمهور از صنعت نفت تاکید کرد: وزارت نفت دولت سیزدهم مفتخر است با پیدا کردن بازارهای جدید فروش نفت، هیچگونه وقفه ای علی رغم تحریم های نفتی در صادرات نفت صورت نگرفت و حتی به رکوردهای جدید در تولید و صادرات نفت و میعانات گازی رسیدیم.


وی همچنین اتمام ۱۳۰ پروژه نیمه تمام و آغاز عملیات اجرایی ۵۰ پروژه جدید،‌ فراورش ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین،‌بهره برداری از ۵ پروژه پتروشیمی در آینده نزدیک ،‌تولید ۸ میلیون تن محصولات پتروشیمی،‌ گازرسانی به ۵۵۰۰ روستا، ساخت هزار کیلومتر خط انتقال گاز به ویژه در مناطق محروم و استان سیستان و بلوچستان،‌رشد بالای ۲۰ درصدی صنعت نفت و گاز و اختصاص ۴۰ هزار میلیارد تومان برای پروژه های عام المنفعه در تمامی حوزه ها را از مهمترین اقدامات وزارت نفت در دولت سیزدهم برشمرد.


محسن خجسته مهر مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز با اشاره به امضای بزرگترین قرارداد نفتی کشور در دولت سیزدهم گفت: برای اولین بار بانک ها از تسهیلات دهنده به سرمایه گذار تبدیل شده است و همچنین توانستیم شرکت های پتروشیمی را برای تامین خوراک مورد نیاز وارد چرخه تولید و اکتشاف کنیم که این از جلوه های واقعی ملی شدن صنعت نفت می باشد.


وی با بیان اینکه با امضای قراردادهای بالا دستی توسعه ۶ میدان نفتی ۴۰۰ هزار بشکه تولید اضافی و ۶۲۰ هزار تولید نهایی خواهیم رسید، ادامه داد: این میزان از استخراج، اکتشاف و تولید درآمدزایی ۱۵ میلیارد دلاری برای کشور دارد که این قراردادها علاوه بر اشتغال زایی ۶۶ هزار نفری بصورت مستقیم و غیرمستقیم مبلغ ۲۵۰ میلیارد دلار مسئولیت اجتماعی برای مردم پیرامون این مناطق و میادین نفتی در نظر گرفته شده است.
لازم به ذکر است قرارداد توسعه میدان مشترک نفتی آزادگان در غرب کارون به عنوان بزرگترین قراداد توسعه ای صنعت نفت ایران پس از سال ها بلاتکلیفی با تدبیر وزارت نفت دولت سیزدهم برای یکپارچه سازی روند توسعه بزرگ ترین میدان مشترک نفتی ایران و در مجاورت میدان مجنون عراق و ۸۰ کیلومتری غرب اهواز امضا شد که طرح توسعه میدان آزادگان با حفاری ۱۸۵ حلقه چاه تازه در حال اجراست و به تازگی آیین رسمی عملیاتی شدن ۶۰ حلقه چاه ان با حضور رییس جمهور در استان خوزستان عملیاتی شد.


همچنین توسعه میدان مشترک نفتی آذر با تکیه بر توان داخلی با پیچیده ترین و پرچالش ترین حفاری، مرحله دوم توسعه و افزایش تولید میدان نفتی مسجد سلیمان در راستای پیشرفت شرکت های اکتشاف و تولید (EP) در زمینه توسعه در بخش بالادست صنعت نفت و در نهایت قرارداد توسعه سه میدان سومار، سامان و دلاوران واقع در گستره عملیاتی شرکت نفت مناطق مرکزی در غرب کشور در قالب الگوی تازه قراردادهای نفتی ایران شامل توسعه، تولید و بهره برداری نیز از جمله قراردادهایی بود که در این مراسم به امضا رسید.

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۸.۳ درصدی سرمایه گذاری مصوب خراسان جنوبی
  • رشد ۱۱۵ درصدی پروژه های دارای مجوز سرمایه گذاری خارجی در استان
  • لزوم تلاش برای کسب رتبه بهتر در حوزه صادرات
  • رشد ۳۰ درصدی سرمایه‌گذاری در صنعت و معدن خراسان جنوبی
  • بزرگترین قرارداد نفتی کشور امضا شد
  • امضای ۶ قرارداد نفتی به ارزش ۱۳ میلیارد دلار
  • امضای ۱۳ میلیارد دلار قرارداد نفتی
  • صادرات ۱۷۱ میلیون دلاری تولیدات خراسان جنوبی
  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات خراسان جنوبی/احیای ۴۶ معدن و واحد صنعتی
  • ذخیره‌سازی بیش از ۴۵۰ تن مرغ در سردخانه‌های خراسان جنوبی