Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-16@09:33:59 GMT

۱۰ نشانه ای که علائم بیماری هستند

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۸۴۷۲

۱۰ نشانه ای که علائم بیماری هستند

به نقل از پایگاه «Brightside»، گاهی اوقات برخی عادات و رفتار‌های ما از وجود نوعی بیماری و یا اختلالی عمیق در بدن حکایت می‌کند.

برای مثال متخصصان می‌گویند تمایل به جویدن یخ و یا خوردن چیزی نمکی به طور مداوم، می‌تواند نشانه‌ای از مشکلی عمیق‌تر و یا کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی باشد. به همین خاطر خوب است که به هر عادت جدید خود توجه کنید به خصوص اگر ناگهانی پدیدار شده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اینجا ما لیستی از مواردی را که بدن شما تلاش دارد تا به شما کمک کند یک زندگی شاد و طولانی را داشته باشید، می‌آوریم:

۱- حس چیزی خزنده در پا‌ها

اگر احساسات عجیب و غریبی را در پا‌های خود حس می‌کنید؛ به مانند احساس چیزی خزنده در کف پا و یا احساس حرکت حشرات روی پوست را دارید، ممکن است این نشانه «سندرم پای بی قرار» (restless leg syndrome) باشد. این اختلال طولانی مدت است و شما غالبا این حس ناخوشایند را شب هنگام و زمانی که می‌خواهید استراحت کنید، حس می‌کنید.

۲- ضخیم شدن پوست

مشکلات پوستی را نادیده نگرفته و آن‌ها را دست کم نگیرید. زمانی که پوست شما ضخیم شده و احساس خارش می‌کنید، ممکن است نشانه‌ای از مشکلات داخلی مانند اختلال هورمونی، اگزما و یا آلرژی باشد. شما می‌توانید در صورت ادامه این مشکل و با در صورتی که این حالت رو به وخامت رفت، چندین آزمایش خون را انجام دهید.

۳- تغییر دستخط و خواب‌های پریشان

هرکسی احتمالا در خصوص بیماری پارکینسون شنیده است اما بسیاری از ما نشانه‌های آن را نمی‌دانیم. پزشکان هشدار می‌دهند لرزش، کندی حرکت، خواب‌های کوتاه همراه با کابوس و تغییرات گفتاری و نوشتاری می‌تواند نشانه‌هایی از این بیماری باشد.

۴- عصبانیت و رفتار‌های پرخاشگرانه

به گفته برخی پژوهشگران انفجار‌های عصبی همیشه نشانه شخصیت شما نیست بلکه ممکن است با افسردگی در ارتباط باشد. طبق اعلام این محققان، افسردگی همیشه داشتن کمبود انرژی و یا احساس غم نیست؛ بلکه ممکن است شما (در صورت افسردگی) رفتار پرخاشگرانه داشته باشید.

۵- خواب زیاد

پزشکان می‌گویند این اختلال که «هایپرسومنیا» (یا پرخوابی) نامیده می‌شود، ممکن است از چیز‌هایی ناشی شود که ثابت می‌کند علت آن تنها خستگی نیست. «بیماری‌های خود ایمنی» ممکن است سبب احساس تمایل به خوابیدن در هر جایی باشد. 

۶- تغییر رنگ چشم

پزشکان می‌گویند اگر حلقه‌ای سفید و یا خاکستری در اطراف قرنیه چشم وجود داشته باشد، ممکن است این نشانه‌ای از کلسترول بالا برای افراد زیر ۴۵ سال باشد. البته این حلقه به خودی خود (برای چشم) بی ضرر است و تنها جلوه بصری دارد.

حالت طبیعی (سبز رنگ) و مشکل دار (قرمز رنگ) اطراف قرنیه چشم

۷- ویار نمک

دوست داشتن غذا‌های نمکی امری طبیعی است؛ اما زمانی که شما دیگر نمی‌توانید آن را کنترل کنید و غذا‌های نمکی تنها چیزی می‌شود که شما آن را می‌خواهید، زمان آن رسیده که از خود علت آن را بپرسید. این مسأله ممکن است نشانه کمبود آهن، کم خونی، کم شدن آب بدن و یا «سندرم پیش قاعدگی» باشد.

۸- فراموشی و کوفتگی

گاهی اوقات مردم این نشانه‌ها را با افسردگی به اشتباه می‌گیرند. در این موارد به نظر می‌رسد شما بسیار خسته اید و از هر چیزی که انرژی یادآوری آن را ندارید، کلافه هستید. پزشکان می‌گویند بهتر است چنین حالتی را نادیده نگیریم؛ چرا که این مسئله ممکن است بر یک وجود «مشکلی در تیروئید» دلالت کند. شما همچنین ممکن اسد (در این موارد) اضافه وزن پیدا کرده و یا احساس سرما داشته باشید.

۹- احساس تشنگی مداوم

متخصصان می‌گویند این که شما مدام احساس تشنگی کنید، طبیعی نیست. مواردی وجود دارد که مرتبط با زمان‌هایی است که شما غذای خاصی خورده اید. بنابر این بررسی کنید و ببینید آیا غذا‌های شور و یا ادویه دار خورده اید یا خیر. تشنگی مداوم می‌تواند نشانه دیابت یا بارداری باشد.

۱۰- تمایل به جویدن یخ

تمایل به جویدن یخ را به راحتی می‌توان توضیح داد و ممکن است این مورد، بیش از صرف یک عادت باشد. برخی تحقیقات نشان می‌دهد کمبود آهن و یا کم خونی می‌تواند دلیلی برای این تمایل غیر معمول باشد. شما ممکن است لازم باشد برخی آزمایش‌های خون را بررسی کنید تا متوجه شوید آیا نیاز است تا به مصرف مکمل‌های غذایی یا دارویی بپردازید یا خیر.

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علائم بیماری سبک زندگی پارسی خبر اختلال هورمونی نشانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۸۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود این ویتامین سبب سر درد می‌شود

به گزارش خبرآلاین، احساس خستگی، بروز زخم‌های دهانی و همچنین افت توان ذهنی از جمله علائم کمبود ویتامین B۱۲ هستند اما درصورتیکه در پاهای خود احساس خواب رفتگی می‌کنید هم احتمالا با خطر کمبود این ویتامین مواجه هستید و این علائم نشان‌دهنده ضرورت گنجاندن خوراکی‌های حاوی این ویتامین به رژیم غذایی روزانه‌تان است.

به گزارش ایسنا، بدن برای ساختن گلبول‌های قرمز خون به ویتامین B۱۲ نیاز دارد. همچنین برای حفظ سلامت سیستم عصبی و تولید DNA وجود این ویتامین ضروری است. به علاوه بدن برای تولید میلین از این ویتامین استفاده می‌کند. میلین ماده چربی است که اطراف عصب را می‌پوشاند. اما بدون وجود مقدار کافی از این ویتامین، عصب‌ها پوشش حفاظتی خود را از دست می‌دهند و فرد دچار احساس خواب رفتگی می‌شود.

همچنین از دیگر علائم کمبود ویتامین B۱۲ می‌توان به سردرد، احساس خستگی و از دست دادن اشتها اشاره کرد.

به گفته محققان، سال‌ها زمان نیاز است تا علائم کمبود ویتامین B۱۲ ظاهر شود و تشخیص آن می‌تواند پیچیده باشد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895681

دیگر خبرها

  • علائم شایع بیماری‌های کبدی را بشناسید
  • علائم شایع‌ بیماری‌های کبدی را بشناسید
  • کمبود این ویتامین سبب سردرد می‌شود
  • کمبود این ویتامین سبب سر درد می‌شود
  • علائم شایع‌ترین بیماری‌های کبدی چیست؟
  • اگر احساس تلخی در دهان می کنید این بیماری در کمین شماست
  • کمبود این ویتامین سبب احساس خستگی می‌شود
  • بی حسی در اندام بدن که باید آن ها را جدی بگیرید
  • آبله مرغان؛ بیماری شایع اولین فصل سال
  • ۲ نشانه در زمان خواب که علائم اولیه ابتلا به آلزایمر است!