Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور عالی رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه حضور آمریکایی‌ها در هر نقطه از جهان، رهاوردی جز غارت، ناامنی، بی‌ثباتی و تروریسم برای کشورها نداشته است، گفت: عراق نمونه آشکاری برای این واقعیت است و راه نجات، پایان بخشیدن به اشغالگری با اراده مردم عراق است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، دبیر کل نُجَباء در تهران با مشاور عالی رهبر انقلاب در امور نیروهای مسلح ملاقات کرد و اهم موضوعات مربوط به تحولات جاری منطقه و عراق را با وی مورد بررسی و تبادل‌نظر قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کل مقاومت اسلامی نُجَباء روز دوشنبه در تهران با دستیار و مشاور عالی رهبر انقلاب در امور نیروهای مسلح دیدار و گفتگو کرد.

طرفین در این ملاقات راجع به شرایط حاکم بر منطقه به‌ویژه تحولات امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور عراق به تبادل‌نظر پرداختند و سیاست‌های مخرّب آمریکا در حوزه‌های گوناگون را مورد انتقاد قرار دادند.

نفوذ هیئت‌های صهیونیستی به عراق در پوشش فعالیت‌های اقتصادی و مدنی، پیوند برخی احزاب و سیاستمداران فاسد با دشمنان و زمینه‌سازی آنان برای سازش عراق با اسرائیل، کوشش آمریکا جهت احیای داعش و حزب بعث، همچنین حضور فعال نُجَباء در میادین جهاد علیه تروریسم تکفیری و اشغالگری، از دیگر محورهای این دیدار بود که به‌صورت مبسوط بررسی شد.

حجت‌الاسلام «اکرم الکعبی» به شرایط حساس عراق، نارضایتی عمومی و انتظار برای برگزاری انتخابات زودهنگام، همچنین شکست پروژه آمریکا با تلاش مقاومت، الحشد الشعبی و کمک ایران اشاره کرد و اظهار داشت: اکنون واشنگتن سعی دارد از طریق ایجاد بحران‌های اقتصادی امنیتی، عراق را به سمت ویرانی و بی‌ثباتی سوق دهد.

وی سفارت آمریکا را نه مقرّی دیپلماتیک، بلکه پایگاهی نظامی و مرکز هدایت گروه‌های انحرافی توصیف کرد و خاطرنشان ساخت: دولت سابق قصد داشت ضمن اصلاحات اقتصادی، دست آمریکا را از منابع ملی کوتاه کرده و با مشارکت دادن سایر کشورها، عراق را از هیمنه ایالات‌متحده خارج کند؛ که این اقدام، واشنگتن را عصبانی کرد.

سرلشکر «سیدیحیی رحیم صفوی» نیز ضمن ابراز خرسندی از دیدار شیخ اکرم الکعبی و ابلاغ سلام مقام معظم رهبری به ایشان، خواستار تعمیق روابط دوجانبه شد و گفت: طبق تجربه ۵۰ ساله من، آمریکا شر مطلق بوده و راهبرد کنونی واشنگتن، قطع ارتباط عراق با ایران در عرصه‌های مختلف و جایگزینی آن با اردن، عربستان و حتی اسرائیل است.

وی با تمجید از روحیه شجاع مردم عراق، تعرض عناصر خرابکار به الحشد الشعبی را محکوم کرد و استمرار فشار بر اشغالگران آمریکایی را ضروری برشمرد.

سرلشکر رحیم‌صفوی با تأکید بر اینکه حضور آمریکایی‌ها در هر نقطه از جهان، رهاوردی جز غارت، ناامنی، بی‌ثباتی و تروریسم برای کشورها نداشته است، افزود: عراق نمونه آشکاری برای این واقعیت است و راه نجات این کشور، پایان بخشیدن به اشغالگری با اراده مردم عراق می‌باشد.

مشاور عالی رهبر انقلاب در پایان تصریح کرد: اگر ملت‌های ایران و عراق با هم یکی شوند، نتیجه‌اش آزادی فلسطین است و بر این باورم که خون شهدای مقاومت مثل «سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس» قدس را آزاد می‌کند.


انتهای پیام/4129/

منبع: آنا

کلیدواژه: آمریکا عراق مشاور عالی رهبر انقلاب دبیر کل ن ج باء مشاور عالی رهبر انقلاب مردم عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۹۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل حکمرانی سلسله مراتبی هرمی به حکمرانی مردمی تبدیل شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه صبح امروز سه‌شنبه در اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی خوزستان در سال ۱۴۰۳ که در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، اظهار کرد: مصوبه‌های بسیار خوبی در کشور تدوین می‌شود، هم سیاست‌های کاربردی و هم قوانینی که می‌تواند در حوزه تنظیم‌گری مؤثر باشند؛ مشکل اصلی ما در اجرا است، اینکه بعضی از مصوبه‌ها درست اجرا نمی‌شود یا برخی از آنها اجرا می‌شود، به این دلیل است که بین سیاست، قانون و مرحله اجرا حلقه‌های میانی وجود دارد که این حلقه‌ها باید تنظیم‌گری قوانین و همچنین مشارکت حداکثری مردمی را تضمین کنند، بنده این فرآیند از سیاست گذاری تا تنظیم‌گری و تنظیم‌گری تا تصدی‌گری را به حکمرانی تعبیر می‌کنم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور بیان کرد: به طور قطع هر دستگاه حاکمیتی از بالا به نیروهایش سلسله مراتبی و هرمی دستور می‌دهد، این جواب نمی‌دهد باید این مدل حکمرانی سلسله مراتبی هرمی را به حکمرانی مردمی با مشارکت حداکثری مردمی از سیاست گذاری تا تصدی‌گری تبدیل کنیم و شرط این پیگیری است. زمانی که در جایی مصوبه ابلاغ می‌شود باید مسؤولان پیگیری کنند تا تحقق خارجی پیدا کند؛ بنابراین اینکه بگویند ابلاغ کردیم، نامه نوشتیم و نامه را ارسال کردیم کافی نیست بلکه باید پیگیری بکنند و هرچه مشارکت مردمی در حوزه فرهنگ بیشتر بشود، ما نتایج بیشتری را در این زمینه‌ها می‌گیریم.

وی با اشاره به شعار سال‌جاری گفت: حضرت آقا فرمودند «جهش تولید با مشارکت مردمی» و این یک مقوله فقط در تولید اقتصادی نیست بلکه در تولید علم و تولید فرهنگ هم باید یک جهش با مشارکت مردمی صورت گیرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور با بیان اینکه کار مهم ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی این بود که شورا به قرارگاه تبدیل شود، تصریح کرد: قرارگاه معنایش این است که باید تدبیر، راهبری و هدایتگری دستگاه‌ها برای تحقق مصوبه‌ها را دنبال کند، به همین خاطر به سفرهای استانی می‌رویم، در جلسات شورای فرهنگ عمومی شرکت می‌کنیم، با هیأت رئیسه دانشگاه‌ها در خصوص علم و فناوری، مباحث نخبگانی و دانش بنیان جلسه‌هایی را برگزار می‌کنیم و مسأله به مسأله تلاش می‌کنیم تا نیازها و مشکلاتی که وجود دارد، حل شوند.

حجت الاسلام خسرو پناه ادامه داد: حتی گاهی اوقات نخبگان یا دانش بنیان‌هایی را که دچار چالش هستند یا دستگاه‌هایی که از آنها حمایت نمی‌کنند، مصداق به مصداق دنبال می‌کنیم تا به نتیجه برسد و این کار قرارگاهی است، کار قرارگاهی پیوند سیاست‌ها و قوانین با عرصه واقعیت‌های فرهنگی و اجتماعی است.

وی افزود: در چهار ستادی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی وجود دارد، شاخص‌هایی را برای علم و فناوری، فرهنگی و اجتماعی تعریف کرده‌ایم که نحوه اجرا و کارکرد مصوب‌ها و همچنین اثرسنجی مصوبه‌ها بر اساس آن شاخص‌ها انجام می‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور گفت: ما در ارزیابی تنها به ارزیابی اجرای مصوبه توجه نمی‌کنیم، این یکی از عرصه‌ها است و به تعبیری ارزیابی مصوبه یک وظیفه است و اثرسنجی مصوبه که چه میزان اثر داشته است، وظیفه دیگری است که براساس شاخص‌های مصوب چهار ستاد انجام می‌شود.

به گزارش مهر، سند مهندسی فرهنگی استان خوزستان در این جلسه رونمایی شد.

کد خبر 6062829

دیگر خبرها

  • بانکی پور: فرهنگ جزو اولویت‌های سازمان برنامه و بودجه نیست
  • هدف‌گذاری برای تبدیل ایران به قطب توریست درمانی
  • تاکید سوریه بر لزوم پایان اشغالگری و حمایت آمریکا از تروریسم
  • عزم و اراده قوی مسئولان، توطئه‌های دشمنان را خنثی می‌کند 
  • ساعی: انجام کار فرهنگی منجر به رفع بسیاری از مشکل‌های کشور می‌شود
  • حکیم: پایان مأموریت ائتلاف بین‌المللی در خاک عراق را خواستاریم
  • ضرورت تشکیل اتحادیه کشور‌های اسلامی برای دفاع از منافع مسلمانان
  • خسروپناه: حکمرانی را به مشارکت حداکثری مردمی تبدیل کنیم
  • مدل حکمرانی سلسله مراتبی هرمی به حکمرانی مردمی تبدیل شود
  • خوار و ذلیل شمردن ملت ها منطق ابرقدرت ها است