Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در شهرستان بابل،حسین حیدرپور امشب در نشست خبری با اصحاب رسانه پروسه زمانی برای لایروبی آببندان فاطمه بابل را ۶ ماهه عنوان و اظهار کرد: این پروژه به علت بعضی مسائل غیراصولی و اقداماتی که نباید در این حوزه انجام می‌شد ۲.۵ سال به طول انجامید که در تیرماه به علت عمل نکردن پیمانکار به شیوه‌نامه لایروبی آببندان و تالاب‌ها با دستور دادگستری بخش گتاب از ادامه کار آنها جلوگیری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه لایروبی فاطمه آببندان به مساحت ۲۲ هکتار با مجوز اداره کل جهاد کشاورزی استان در دستور کار قرار گرفت، افزود: این اقدام غیراصولی سبب تخریب گونه‌های گیاهی از جمله لاله آبی و نیلوفرآبی شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست بابل تصریح کرد: در حال حاضر تنها اقدامی که برای این آببندان می‌شود انجام داد احیا اکوسیستم با ایجاد جزیره است که در حال حاضر متولیان امر متعهد به انجام آن شدند.

حیدرپور با اعلام اینکه تنها تا تاریخ اول آبان‌ماه فرصت دارند تا آبگیری فاطمه آببندان را انجام دهند در غیر این‌صورت با آنها برخورد قانونی می‌شود، خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه مهم مردم منطقه خروج و فروش خاک آببندان است که باید اعلام کنم محیط زیست حق دادن مجوز خروج و فروش خاک را ندارد و یک دستگاه ناظر است و متولی این اقدام اداره جهاد کشاورزی، آب منطقه‌ای و سازمان صمت است.

رئیس داره حفاظت محیط زیست بابل با بیان اینکه شهرستان بابل با وسعت زیاد تنها با ۱۲ محیط‌بان اداره می‌شود، یادآور شد: تنها یک پاسگاه در بندپی شرق فعال بود که با پیگیری انجام شده دو پاسگاه در بابلکنار و بندپی غربی راه‌اندازی کردم تا نظارت و کنترل بیشتری داشته باشیم.

وی از کشف و ضبط ۲۰ قبضه سلاح غیرمجاز (قاچاق) و ۸۵ قبضه سلاح مجاز از شکارچیان منطقه خبر داد و افزود: دو همکار محیط بان ما ۶۰ تا ۷۰ ساچمه در بدن دارند و با همین کمبود نیرو بیشترین خدمات ارائه می‌شود.

رئیس محیط زیست بابل با اشاره به اینکه تنها ۳۰ درصد از شهر بابل به فاضلاب شهری متصل است،ادامه داد: یکی از مشکلات شهرستان بابل رهاسازی فاضلاب انسانی است.

وی از اجرا نخستین تصفیه‌خانه فاضلاب خانگی سپتاژ در مقریکلا بابل به وسعت هزار و ۵۰۰ متر مربع خبر داد و تصریح کرد: با پیگیری انجام شده مقرر شد روزانه ۱۰۰ مترمکعب فاضلاب انسانی مطابق استاندارد تصفیه شده و به شکل آب غیر شرب تحویل دهند و تفاله آن به‌عنوان کود گلخانه بعد از بی‌خطر سازی بسته‌بندی و تحویل گلخانه‌ها شود.

حیدرپور از نظارت شدید بر پسماند عفونی بیمارستان‌ها خبر داد و خاطرنشان کرد: ماهانه هزار کیلو گرم پسماند بیماران کرونایی بعد از بی‌خطر سازی دفن می‌شود.

وی از پیشنهاد نصب دستگاه کمپوست ساز خانگی در مجتمع‌های بزرگ برای حل مشکل زباله تر خانگی خبر داد و گفت: این طرح آماده و منتظر اجرایی شدن است که امیدواریم شهرداری در پایان کار هر واحدساختمانی این طرح را در اولویت قرار دهد.

رئیس اداره محیط زیست بابل با اشاره به عملکرد چهارماه محیط زیست بابل گفت: ۲۹ مورد اخطاریه زیست محیطی برای واحدهای صنفی صادر و پرونده رسیدگی و جریمه شدند، معرفی ۶۰ متخلف آتش زدن گاه و کلش زمین کشاورزی به دادگاه و همچنین ۱۱ مورد محکومیت داشتیم.

حیدرپور با اشاره به اینکه امسال هیچ صدور پروانه نداریم، گفت: شهرستان بابل ۱۹۰ آببندان دارد، آببندان حیدرکلا بزرگترین تالاب درون شهری کشور است لذا در حال رایزنی هستیم که شهربابل به شهر تالابی کشور معرفی شود.

انتهای پیام/۸۶۰۴۰/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: محیط زیست بابل نشست محیط زیست بابل شهرستان بابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۹۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۳۶۷ متخلف زیست محیطی در آذربایجان‌غربی طی سال گذشته

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌غربی از تشکیل ۳۵۷ پرونده تخلف زیست محیطی در حوزه شکار و صید غیر مجاز استان طی سال‌گذشته خبر داد.

سعید شهند در گفت و گو با ایسنا افزود: در بازه زمانی مذکور، ۳۶۷ نفر متخلف این حوزه دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند. 

وی در ادامه گفت: همچنین طی سال گذشته ۲۴۹ قبضه سلاح شکاری و جنگی غیرمجاز از متخلفین ضبط و تحویل مراجع ذیربط شد. 

شهند از اخراج ۱۷۰۰ راس دام از مناطق تحت مدیریت محیط زیست خبرداد و افزود: بیش از ۲۵۵ هکتار از اراضی تحت مدیریت و حاشبه تالاب‌ها اطفای حریق شد. 

مدیرکل محیط زیست استان اظهار کرد: طی سال گذشته ۲۴ تخلف زیست محیطی در بستر فضاس مجازی کشف شد. 

وی با اشاره به اینکه آذربایجان‌غربی از تنوع زیستی و حیات وحش منحصر به فردی در کشور برخوردار است، تصریح کرد: ۵۶ گونه پستاندار وحشی، ۵۸ گونه خزنده، ۶  هزار راس چهارپای وحشی در زیستگاه‌های استان زندگی می‌کنند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی از هوش مصنوعی برای احیای تالاب‌های فارس
  • بهره‌مندی از هوش مصنوعی در جهت احیای تالاب‌ها و دریاچه‌ها
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در ۵ شهر مازندران
  • مجازات جایگزین حبس برای ۱۴ متخلف زیست محیطی گیلان
  • حکم سبز برای متخلفان محیط زیست در گیلان
  • دستگیری ۳۶۷ متخلف زیست محیطی در آذربایجان‌غربی طی سال گذشته
  • اجرای طرح "شهر نی" در تالاب شادگان
  • احکام سبز برای متخلفان محیط زیستی گیلان صادر شد
  • تالاب کمجان فارس جان گرفت
  • صدور بیش از ۱۴ رأی محیط‌ زیستی برای متخلفان در گیلان