Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

محمد رحیمیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران درباره بودجه سال ۹۸ و سال ۹۹ برای فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه تهران اظهار کرد: بودجه سال ۹۸ و سال ۹۹ به منظور فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه تهران تغییر چندانی نکرده است و متناسب با قدرت خرید در جریان است.

او افزود: اگر می‌توانستیم فعالیت‌های پژوهشی خود را با میزان بودجه مشخص شده در سال ۹۷ انجام دهیم به علت مشکلات اقتصادی تحقق آن‌ها در سال ۹۸ کاملا غیر ممکن شده بود و باید گفت که مبلغ و میزان بودجه فعالیت‌های پژوهشی در سال‌های ۹۷، ۹۸ و ۹۹ هیچ تفاوتی با یک دیگر نکرده است و همانند هم اجرا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمیان تصریح کرد: بودجه عمومی که در سال ۹۹ به منظور فعالیت‌های پژوهشی به ما داده شده است به راحتی می‌تواند حقوق پرسنل اعم از کارکنان، کارمندان دانشگاه و اعضای هیئت علمی را پوشش دهد؛ بنابراین بودجه تمام فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه از طریق درآمد‌ها به دست می‌آیند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران تاکید کرد: در سال ۹۹ تمام فعالیت‌های غیر حقوق و مزایا از طریق فعالیت‌های اقتصادی دانشگاه‌ها به دست می‌آیند. در دانشگاه تهران درصد قابل قبولی از این بودجه‌ها از طریق درآمد‌هایی مانند شهریه دانشجویان داخلی و خارجی یا فعالیت‌های پژوهشی تامین می‌شوند و می‌توانند اهداف مان را سوق دهند.

رحیمیان با بیان اینکه استفاده از بودجه عمومی برای فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه امکان پذیر نیست، تاکید کرد: بودجه اختصاصی تنها عاملی است که برای فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه استفاده می‌شود و در این میان با محدودیت‌هایی هم رو به رو بوده است. این بودجه امسال نسبت به سال‌های قبل مقدار کمی افزایش داشته، اما به میزان قدرت انجام کار، بسیار ضعیف‌تر عمل کرده است.

او درباره عوامل تاثیرگذار بر رفع مشکلات بودجه فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه تهران گفت: از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار برای تحقق این امر می‌توان به ارتباط موثر صنعت با دانشگاه ها، تقویت شرکت‌های دانش بنیان، ارائه ایده‌های نو توسط دانشجویان و ارتباط برقرار کردن قوی میان آنان با بخش‌های دولتی و خصوصی اشاره کرد تا بتوان از مشکلات جامعه کم کرد و نوآوری به سمت شرکت‌های جدید استارتاپی را سوق داد و توسعه فناوری را بیش از پیش هدفمند‌تر کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران اضافه کرد: باید از تجربیات و علم‌های به روز استادان در حوزه‌های پژوهشی و فناوری استفاده شود تا به اینصورت بتوانیم کشور را از همه نظر توسعه داده و در این زمینه با پیشرفت‌های زیادی رو به رو شویم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دانشگاه تهران بودجه بودجه دانشگاه تهران فعالیت های پژوهشی دانشگاه برای فعالیت های پژوهشی دانشگاه دانشگاه تهران سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۰۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است

عبداله زاده در مراسم روز ملی آزمایشگاه که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، از پژوهش به عنوان موتور محرک پیشرفت و توسعه کشور و از آزمایشگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی به عنوان موتور محرک پژوهش نام برد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبداله زاده ضمن تشکر از مدیر آزمایشگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی گفت: برگزاری مراسم روز ملی آزمایشگاه فرصت مناسبی برای ایجاد انسجام و نزدیکی بیشتر بین کارشناسان و فعالان آزمایشگاه‌ها و تقدیر از زحمات آن‌ها است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص اهمیت آزمایشگاه‌ها یادآور شد: پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه کشور است و موتور محرک پژوهش، آزمایشگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی است. پژوهش‌های موفق از آزمایشگاه‌های پیشرفته و دقیق حاصل می‌شوند که دارای ویژگی‌های خاصی هستند.

عبداله زاده گفت: یکی از مهمترین مؤلفه‌های آزمایشگاه موفق، داشتن تجهیزات پیشرفته و دقیق است. اما مهم‌تر از این مؤلفه، وجود کارشناسان خبره و قوانین و مقررات حاکم بر آن است. عنصر اصلی یک آزمایشگاه موفق، نیروی انسانی یا همان کارشناس است که می‌تواند بر تجهیزات موجود در آزمایشگاه اثر بگذارد و با نحوه نگهداری از امکانات، نقش مهمی در آزمایشگاه ایفا کند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه اضافه کرد: یکی دیگر از وظایف و نقش‌های مهم کارشناسان آزمایشگاه، تربیت نیروی انسانی است. دانشجویان زمان زیادی در آزمایشگاه حضور دارند. تعامل کارشناسان آزمایشگاه با دانشجویان بسیار مهم است و در اینجا نقش مهمی در تربیت نیروی انسانی دارند.

عبداله زاده با اشاره به اهمیت دسترسی پژوهشگران به تجهیزات آزمایشگاه‌ها گفت: برای ایجاد امکان دسترسی مناسب‌تر به تجهیزات آزمایشگاه‌ها، اکثر تجهیزات را به صورت شبکه‌ای در اختیار متقاضیان قرار می‌دهیم و بدین منظور یکی دیگر از وظایف کارشناسان آزمایشگاه این است که، تجهیزات آزمایشگاه‌ها را به موقع در سامانه‌های‌های مختلف مانند گلستان و خاتم ثبت کنند.

وی افزود: ظرفیت آزمایشگاه‌های دانشگاه و همکاران این حوزه بسیار بیشتر است و امیدواریم دست در دست یکدیگر وضعیت بهتری را در آینده رقم بزنیم. همکاران در آزمایشگاه‌های دانشگاه گاه کار کارشناسی انجام می‌دهند و گاهی کار مدیریتی بر عهده دارند، اما در پاره‌ای موارد هر دو وظیفه را بر دوش می‌کشند. یکی از اموری که کارشناسان آزمایشگاه می‌توانند انجام دهند، ارائه مشاوره‌های علمی و آزمایشگاهی به دانشجویان و اساتید است.

عبداله زاده در پایان ضمن تاکید بر اهمیت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خاطر نشان کرد: توجه به آزمایشگاه مرکزی در اولویت است امیدواریم بتوانیم خدمات بهتری به دانشجویان و پژوهشگران ارائه دهیم. در این راستا باید از نظرات یکدیگر استفاده کنیم.

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه از پیشنهادات همکاران در خصوص جمع گرم و صمیمی کارشناسان آزمایشگاه‌ها و ارتقای کیفیت فعالیت آن‌ها استقبال می‌کند و در صورت امکان آن‌ها را به اجرا در می‌آورد.

دیگر خبرها

  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • «پوتین» با هوش مصنوعی بازیگر شد
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند